Bingó A perczel melletti sarkon
Azért szakítottam időt gyógykezelésre nicr90 teszt is időszerű, lehetőség szerint normally weeket for evrivan
Na ugye… mondom vagyis irom, h kicsi a világ…
Azért pár infót kaphatunk mi is arról a huzalról? H mennyire válik be?..
Persze, reggel öntöm fel, nem fért a táskámba liquid meg az eszembe se
Próba megesett, @Peva71 Pistacchio kóstolója, Zivipf 0.28 NiCr90 By-ka SE, 5 menet, 0.83 ohm. És “csak” 16 Watt, rezsicsökkentett
Gyors rámpaidő, Th-s és ízes, a 3 mg Nic ellenére is.
Szerintem ez tetszik nekem így elsőre
Ha pirosodok, vagy dagadok, jelzem
En az ni200-at probaltam, az is sokkal finomabb mint az ni80, csak tenyleg hamar kokszolodott, es nincs kedvem 2 naponta tekergetni. Elhasznalom majd, van 10m belolle
Eddig egy fél tanknyit tudtam csak átkergetni rajta (most estem be műszakból), hosszabb távú tapasztalat a héten kialakul… De ízre, th-ra szimpatikus.
Nem is dolgozol, itt posztolgatsz…
Ez a zöld kurblis valami régi orosz számítógép?
Nem mered megmutatni a monitorod: gondolom wot vagy lol fut éppen
akkor ez wot! mondjuk elég sz@r grafikával
Kevergetitek az angol meg magyar elnevezéseket?
Hát ja…legacy code nagy úr
Volt egy kollégám aki gyilkolt az ilyenekért. Konkrétan negyedórákat merengtem, hogy hogy nevezzek el egy qva class-t, hogy ne kössön bele. Nem voltunk produktívak
Ennek a programnak az első verziója 1996-ban készült, a főnököm előtte német szoftveren dolgozott, szóval ki lehet találni milyen nyelv fordul még elő.
Hát mi nem vagyunk kód nácik…vagyis már azok vagyunk, szóval most már én is gyilkolok egy szar eljárás névért.
Csak az a qva adatbázis…azt bottal se meri senki sem, de már tervbe van véve a full hunglish, határidő: az évezred vége…