Kösz Kinga ma jó napom van nem vettem annak @Deepfreeze -el remélem nem egy rossz napomon futunk össze…
Én pedig pont nem szántam annak.
Akkor most térjünk vissza a várakhoz: Visegrád
Ha a Törököktől is parkolójegyet szedtek volna minden erődnél, nem tartott volna közel 150 évig a hódoltság, az bisztos .
Olvasó próba a’la carte:
Én már kész vagyok, a többiek meg kint hagyták a szemüvegüket az autóban…
Fellegek, várak, gőzölők:
főnök lettél?
A+ R1 és szerencsétlen, gépbeállító, gépész technikus, R1 ide R1 oda . Tanuld meg ezt tanuld meg azt. De hol a bér emelés már izgató urat betámadtam
Az első sorból nem maradt ki valami?
Don’t forget!
Én rendszeresen kifelejtem
Ki nem? Ez alap.
Jóvanazúgy
Ez alap !Feltöltés megvolt,tekerem össze az egészet elégedetten bambulva azután -Baaaa…!Ha szerencsém van még azelőtt ,hogy átbillentettem de nem mindig
Sziasztok képzeljétek el,hogy jártam.Ma megyek a tankért az aldihoz a foxpost autómatához erre rossz az autómata na nem tudtam ki venni a tankomat,elvileg ha meg foglyák csinálni kapok smst és mehetek az autómatához érteígy csak én járok ez az ha nem kéri házhoz az ember a cuccokatvelem mindig van valami hol elfogy az ss színtű tank most meg ki sem tudom venni az autómatából
Én egyszer jártam úgy rossz csomagot raktam be és mikor a kocsiba vissza ültem tudatosult bennem, mikor félre dobtam a másikat. Meg vártam a reggel 8 órát ment a telefon hívás központban kedvesek voltak, megértőek. Meg beszéltük menjek vissza az automatához kinyitják. Amikor ott vagyok hívnak újra megadom a csomagszekrény kódját szezám tárulj . Sűrű köszönöm és a végére bigyesztette ha valamit elb@knék nyugodtan hívjam őket . Nem kicsit éreztem magam gyereknek ha valamit elbaknék hívjam nyugodtan a telefonos hős segít
Hasonló van full feketében,hogy éjszaka is tudjam és szoktam is használni
Én is használom az enyém lidlis piros,hogy lássák amikor kiszállok az autóból és elindulok…
A legfontosabb látni és látszani