Hozzám senki nem akar jönni füvet nyírni ? Igaz itt lebzselek megint
Én már megcsináltam mindent, követ hordva vágtam füvet, mindezt a társasház harmadik emeletén!
További tanácsokért nyugodtan keressetek!
Nyirnék én füvet is, ha lenne
Jól néz ki, de másét meghagyom…
A barnás rész kéne,hogy fehér legyen .
Egész nyáron azt mondtam túl meleg van .
Sajnos most már nincs kifogás , ha csak nem fog esni
A lehetetlen nem létezik, akár még eshet is!
Ejjjh de rosszul esik magamnak dolgozni hétvégén
Túl hideg.
Úgy döntöttem, hogy a squonk most kicsit pihenni fog, így elmostam a Profile RDTA-t ( ami ugye RDA-ra van szerelve ), majd ki is cseréltem a pin-t a teli opcióra. Újra be lesz üzemelve a Smok Rigel MOD, annak a tetejére megy a kicsike és ezt is csepegtetni fogom, mert a drippelésnek különös varázsa van számomra.
Sajnálom, ezelőtt 2 nappal már esett. Jön a jó idő.
Fehér lesz az. Megvárod a havazást és minden rendben lesz. Én addig már nem fognék neki
Dinner Lemon tart?
Melon Twist, nehezen de elfogyott. A minősége kiváló, de nem igazán az én világom. Most a már bekevert Berry Blast van benne, tökéletes csepegtetéshez ez a kis 30 ml-es flakon.
Megint nagy a pofám, de milyen szívesen hodozgatnám. Az annyit jelentene, hogy nincs falszomszédom és kertes. Bâr tudom annak is meg van a maga előnye, de hátrânya is egyarânt…
Mára elég is volt vásárolni a családdal , rendet rakni , a kertben a kutyák csapdáit meg szüntetni , hulla vagyok
De jó vagy, igyál egy sört ha vettél
Nem lehet, mert el kell vinnem az asszonyt borfesztiválra. Meg nem szeretem a sört.