Lassan ideje lesz a honda tankjából leválasztani egy kisebb rekeszt.
Ez még csak az EU külső határára igaz…egyelőre ráérsz
Már látom ahogy egy gumicsövel szívom le a marmonkannába a 3 liter lemon tartot.
Addig lesz jó,míg nem kevered össze a két tankot…
Miért? Kirobbanó élmény lenne?
Csak ha rágyújtanál.
benzinnel vagy gázolajjal vépelni a bagónál is veszélyesebb
Egyéb ötleteket meg ne reklámozzunk itt mert nem ismerhetünk mindenkit aki olvashatja.
Szerintem
AdBlue, Diesel, Granpa’s feliratokkal
Aki volt katona az “átkosban”, az láthatta, minden rádió adóvevő készülékre piros betűkkel rá volt írva az alábbi felirat:
VIGYÁZZ! AZ ALLENSÉG IS HALLJA
Tiszabecsnél csináltuk a határátkelő bódékat pár hétig.
Ha tudnád mit ki nem találnak mibe hozzák be a cigit tényleg mint a filmekben,kenyér,rádió nagy hátuljú régi tv,5 perc alatt szétkaptak egy passatot a vámosok mint foxi a lábtörlőt (már a drón is működik )
Engem anno az NDK-ból hazafelé jövet a berlini repülőtéren “viszgáltak” meg rendesen. Örömömre szolgált, hogy ők is megállapították, még a heréim is rendben vannak.
Nekem a heréim nem vizsgálták, de egyébként darabokra szedték mindenem is itt Ferihegyen… Majd közölte mosolyogva, bocsi minden tizedikkel ezt csinálják
Egy alkalommal Szent Pétervárról hazafelé darabokra szedték a holmimat és találtak nálam 6 doboz kaviárt. Az egyébként határozottan csinos egyenruhás nő közölte velem, hogy ebből csak egyet vihetek. A magam szegényes orosz nyelvtudásával próbáltam neki elmagyarázni, hogy ez a boltban nem volt kiírva, egyébként is a többit neki hoztam ajándékba. A szegényes nyelvtudásom azonban elég volt arra, hogy megértsem, amit mondott, kb. így fordítható le: baszd meg és menj! Becsukta a bőröndömet és elengedett.
Ahogy olvastam, azt hittem az lesz a vége, hogy megetted a többit
De így sem.rossz!
Szerintem senki nem tudja mi lesz,találgatás megy mindenhol.Hírek figyelése,ilyenek.
Természetesen megfordult a fejemben. Tudod, ezek kis dobozos vörös kaviárok voltak, simán legyűrtem volna gyomorrontás nélkül.
Látni láttam már milyen,de inkább eszek mákot az is olyan csak más az íze
Azért ez nagyon más. Nagyobb a bogyó és másként pukkan szét a fogaid közt.
Mivel rántott husit nem dobozolnak,így kihagyom továbbra is a kaviárt