Akkor megint rosszúl választottál!![]()
Sehogy, kivágtam a francba.
ilyen fekete valamit akkor látni amikor az utat csinálják,aszfaltoznak![]()
de még lehet ebben egy pár lövés![]()
![]()
Olyan volt mint az uszok.
Ez mindennek ad egy enyhén darkos, pirított magvas ízt…![]()
![]()
Szétvered az aegist? De miért? ![]()
Palázó kapapáccsal vályogfalról vakolat leverése közbeni pihenőidődet töltöd ![]()
fotózással, írással halogatod a munkát?
![]()
Ez nagyon közel járt!!! Gratulálok!
Csak éppen fordítva… A kalapáccsal vályogtéglákat verek szét, hogy vízzel feloldva tapasztáshoz alkalmas durva alapanyagot nyerjek
Itt a nyár, csupa móka az élet. Tegnap betoncsiszolás, majd kerti tó növényesítés, ma tapasztás.
Kikérem magamnak! Félóránként bejövök, hogy a hiányzom-e valakinek a home office alatt ![]()
Akkor szakmabeli vagy csak én nem home office![]()
Amúgy isten ments! Ez az egyetlen melós modom. Tudom mások panaszkodtak, hogy kopik, de nálam ez már jó pár éve szolgál, és semmi baja. Az eredeti Millennium mondjuk túlzás a tetejére, de vigyázok.
Apropo: van jó ízű kimondottan melós MTL tank? Nem feltétlen fémpalástos, hanem valami t"törhetetlen" műanyag csoda?
Pedig a legjobb a fizikai melóhoz a fémpalást
Dvarw! Veszel 2-3db-ot. Egyiket befogod melóra! Ennyi! Nem kell túl gondolni!![]()
Szakmabeli? Te mivel foglalkozol? Én amúgy grafikus vagyok
A logotervezések kreatív része például ilyenkor is megy… Amúgy csak műkedvelő vagyok, mert ilyen munkára amúgy sem lehetne szakembert találni. Meghallja egy kőmíjes, hogy tapasztás, vagy vályogvakolat, sikítva szalad el…
Ez a kutyadobálós szett Klaudiának
Én túlzásnak tartom. Ki volt ez az idióta? ![]()
Majdnem
rokonszakma
nyílászáró beépítő vagyok ![]()
De valamelyest “konyítok” a kőműves szakmához is azt hiszem az az eredeti szakmám ![]()
Jó pénzért tuti elvállalná a mester ![]()
Amióta szakemberhiány lett, konyítok én már (szinte) mindenhez. Mondjuk a vakolás simítórészét a 'zasszonyra hagyom abban ő a mester ![]()