Akkor az “mén? “ meg kapar is abba nem kell föttögésgátló
Ezek nagyon jólnevelt csatalovak, és nem szokott sose szétszaladni a ménes már idestova 10 éve. A legbiztonságosabb fogat amibe valaha is ültem. Ezt a kocsit soha nem adom el akármi is lesz. Egy külön lakás méretű szedán amiben 1 kutya 2 gyerek, plusz asszony kényelmesen elfér és senki se nyomorog.
A minap láttam a yt-n a “szakik” című kisfilmeket dőltem rajtuk
Szép autó tetszik de csak a kombi jöhet szóba nekem,tudod a négyes létra szériatartozékom
Nekem utazójárgány kellett amivel a családdal kényelmesen eljutunk bárhová probléma mentesen. A német csodák kivéreztek. Az olaszokat hagyjuk. Az amerikaiak meg…nost nincsenek a toppon. Japánokból lehetett csak választani. Ha meg már nagy, akkor legyen nagy…Full3 hét kaja meg ruhák egész családnak befér a csomagtartóba a 4 hulla mellé. És a család kényelmesen utazik a masszázs székekben is a hangtalan űrhajóban. (mert konkrétan teljesen hangszigetelt a motortér szinte és alig van hangja a motornak, mintha elektromos autóban ülnél.
Annó mikor az accordot vettem ott állt mellette egy 3.0 legend, pont akkor vették meg, uhmmm, szép vót.
Hát…ezek tekintélyt parancsoló gépek…Nem egy német csoda…annál milliószor jobb…És a kutyám is jól érzi benne magát teljesen…
Izgalmas ez Ajánlom a téma megismerését, mert érdekes ipartörténeti emlék: a rádium-lányok. Vagy ez a cikk. Azóta inkább tríciumot használtak az órákban is…
Igen, igen ezt olvastam én is el. Hogy nyalogatták a pennát aztán amiatt lettek rákosak.
A Panarai órák Radiomir megnevezése is innen van amúgy…
Nem is értem, hogy tudtok ilyenekkel járni? Amikor itt kezdődik az autó (na jó… csak jármű) gyártás!
A leg jobb vas vita nincs ebben mondom úgy,hogy soha nem volt japcsi kocsim de elismerem a legjobbak.
Aranyos de az Érdi dupla kőrforgalom előtt kiszálnék belőle…
Ha jól emlékszem Jawa blokkos
Igen jól, csepp tankos Jawa, ez éppen 69’ es gyártmány.
Anno rádiumból készült festékkel festették az óra számlapjait, azért világított a sötétben. Elsősorban a frontra vitték a katonáknak. Régen annyira elterjedt anyag volt, hogy krémként az arcukra is kenték és még az orvos is felírhatta mennyiségi korlátozás nélkül. De mikor már telítődött a szervezetben, kezdte szó szerint szétszedni az embert. Az első ilyen eseteket azok a nők és fiatal lányok “produkálták” akik festették az órák számlapját. Radium girls-ként rá lehet keresni, de sok más, a legismertebb eseteket is fogja hozni a gugli. Javaslom éhgyomorral keressen akit érdekel (engem minden ilyen érdekel). Szerencsére már betiltották a kereskedelmi forgalmazását.
Szerk.: Upsz, lejjebb olvastam csak, hogy már írták a címet.
Amúgy a háburú utáni anyag hiány sok jó cyklecar-t hozzot magával . Ötletes módon fenti illetve morgen más egyéb dbok
Gyufa gyártásban is volt hasonló igaz csak foszfor volt .
Morgen azért más liga…