Mi megy a kazánba? Milyen ízt szívsz a sörhöz?
DC Pistacchio. Mint írtam fentebb, ez a tank kihozza az aromának a testes dohány jellegét és ez passzol a kesernyés Pilsnerhez. Chill van.
Jap na amikor van akksi töltőd de csere akksid nincs . Akkor van vaper a melletted de neki nincs töltöje de van félig merült csere akksia . Megoldás van drót vatta mtl tekerentyű parosítva félig merült akksival. Saját töltőn
Vasárnapi nagytakarítás level végtelen (kineveztem annak) nyolc óta zúgatok a lépcsőháznak
Én mindjárt kapom elő a flexet, egy kis betonacél vagdosásra, csakhogy a környéken élők is érezzék a törödést.
Nos, ez már tulipán, és nem valami csmell…
Én biztos nagyon utálnálak érte
Én itt a lelkemet is kidolgozom a szomszédok kedvéért.
Ha csak előveszi, az csendes még attól.
Ha be is kapcsolja
Nálunk ilyenkor csak az alkesz szomszéd hangos, az is majd délután eddát “énekel”
Abban biztos vagyok. Viszont te a flex-el, meg @Zoli76 az uj fehér színű bútoraival, nagyon tudtok hatni a szomszédokra…
Szombaton se panaszkodtak a bontokalapács miatt, szerintem örülnek neki.
Csak 3 darab 2 méteres 8mm-es szálat kell félbe vágni, mire felbosszantaná magát már kész is vagyok.
Ne, valamelyik dzomszéd flexel most állt neki
Elő a flexet, úhúh.
Na, akkor én is leírom…15km futás után temetés volt. Egy hatalmas patkány és 1 vakond volt a macsek éjjeli zsákmánya…szépen elhelyezte, hogy mindenki lássa Mivel lerágta a fejüket ezért megkíméllek titeket a vizuális prezentálástól. Szóval ezeket temettem el még ebéd előtt
Vicces dolog, ha a barátaidnak van ilyen külső kamerájuk.
Mondjuk semmi dolgom nem volt arra, de hát olyan szép idő van, gondoltam, csak elsétálok már, érezzék a törődést.
Ügyes cica