Pirítós
Ezt jó tudni… Mert ha áram szunet lesz Erdélyben is akkor tudom h kit hivjak segítségül…
Sziasztok!
Nekem a nyaralás első napja kéztöréssel indult…
A legnagyobb gondom az,hogy fogok bal kézzel tekerni ,építeni
Szia! Piff apukám, első nap takába raktad magad! Mielöbbi gyógyulást!
Hát jól sikerült… Bár fura volt mikor a lépcső aljáról felnéztem a feleségem éppen olyan “kapura lövő” pózt vett fel a lábával… De természetesen tagadja
Főleg ha oda is szúrt, hogy kéz és lábtörést apukám!
Asszony tud tekerni ?
Meg kell tanulnia !!
Egy kis esti gőzölés az enyhén múló nappali hőség után. Közben Bruce Springsteen-t hallgatok csendesen…
Ti mivel lazultok a hőség után…
Élvezd ki még a néhány órát ami maradt a pihenésből!
Kedves Vaperina fórumtársak!
Örömmel tájékoztatlak Titeket, hogy a Vaperina XVI. kerületi fiókszervezetének II. Vaperina évértékelője, @Deepfreeze és @Ispy szaktársról elnevezett “Legenda” sörfőzdében sikeresen lezajlott és bizonyos időkorlátok ellenére a16:00-tól éjfélig tartó konzultáció alatt sikerült nagyvonalakban felvázolni az elmúlt és elkövetkező időszakok történéseit és lehetőségeit valamint levonni a tanulságokat ebben a vépereket is próbára tevő megterhelt időszakban:
- Nem könnyű akinek nehéz, de kitartunk az utolsó csepp liquidig!
Gratulálok!
Még legyen sok-sok ilyen évértékelőtök!
És,bár arcokat nem vélek felfedezni a képen,a szettekből ítélve,balról-jobbra haladva:
@Deepfreeze , @Balazs_Samu_Nagy , @Ispy
Elképesztő éleslátás
Igen, igen!
A tegnap estéből levont tanulságok:
- Mutasd a set-ed, megmondom ki vagy!
- A (vape) stílus maga az ember.
- A testünk egy templom és az vagy amit “szívsz”.
- Ki mit bír, annyi beer.
- Jó társoságban repül az idő.
Hát kicsit olyan volt, mint a nyugdíjas kör éves találkozója, ahol természetesen én voltam az üde kivétel, de azért elvoltunk a papikkal.
Irigykedsz mi, vaksi.
Mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát. Meg amilyen színű a haja
Nálam ez a dizájn része, festem, a csajok miatt.
Egyébként ha én annyi éves lennék, amennyinek érzem magamat, akkor én lennék Yoda.