Neem, az a lakásfelújítasos vackoké…
Mivel nem tudok még aludni, ezt már két hónapja készültem felépíteni. (Nehéz fotózni) valamiért tetszik. (95 cm).
Ez nagyon frankó ilyet vadászok a nappaliba!
Arra vigyázz, én cseréltem az óraművét folyamatos járású hangtalanra, mert a legtöbb ilyennek ketyeg…
Engem nem zavar imádom a régi fali órákat is.
Szépen ketyegnek nekem olyan relax filinget ad.
Az ilyen csilli villi digitálisokat meg kivetítősöket rühelem.
Nálunk sem engem zavar elsősorban de amúgy el is szoktam a ketyegéstől …
Ennek az az előnye, hogy egy klasszikus csörgőórás dinamitos rajzfilmbombát meghallok
Tegnap házassági évfordulós éjszakai libegőzés, igaz még világosban.
(a fehér a nejem lába mielőtt még…)
Én is azt mondanám
Konyha befejezgetése, pakolászás (nem szeretem, megváltoztak a rendelkezésre álló helyek és sok a bizbaz).
Illetve egy németből szerzett ClassDAudio SDS-470c (Usa) végfok upgrade zajlik
(Aztán biamp próba)
és Banán
A kijelző színvilága gondosan követi a gyümölcsét.
és milyen porival?
1,8 Ohm-os a pori
Tamás üzent innen Vaperina <noreply@vaperina.cc> ezt írta (időpont: 2022. júl. 20., Sze 20:04):
Csinos rakéta!
Délelött zsíros gőzök Legénden:
Délután szélvihar Szentlászlón:
Egész éjszaka áramszünetek Nógrád megyében:
Meló van, de nem csüggedek, mert:
"Raktáraink tele tankkal,
Drótjaink villanyárammal."
(részlet: Waszlavik Petőfi Velorex Ullmann Mónika Lovag László verse)
Akkor munka után jöjjön egy kis elektro prn. A régi darabok ahogy írtam ha kapok a kollégáktól amit lehet berhelni azt fogom is .
Probléma ikonn 200 tocsaban landolt . Javítva munkába takarítás forrasztás most pirít sajna nincs kép rendelve Ali-tol sajna szeptember 4-15 közt .
Rev gts 230w tc box hiba jellege se kép se hang se pirítás . Diagnózis 510 conect jó van ellen állás és alap diódás mérés mellet 1.27 V számol. Usb bemenet szintén van ellen állás V azonos . És a hoppá az kis mocskos ott sarokban
Nem hiszem el nincs ellen állás
De már remegő kézzel nem forasztok sör behatása allat és nem a sör miatt remeg a kezem nem alkesz most tartok 6. Nappal 12 óraban és van még egy nap