Türelmes
Ha csak te, az rendben van. Ha csak én, az is. De, hogy mindig mindenki??? Ez fura. Vagy nagyon összefújta a szemetet a szél, vagy … ki tudja?
Egyszerűen nem értek hozzá ennyi a lényege
Sajnos van olyan hogy vásárolni is kell valamit .
Nekem például ha hegesztek kilyukadnak a zoknijaim,nem megvarrom( mert nem tudok és nem is akarok varrni) hanem veszek újat
Voltam kiskezétcsókolom,voltam !!!
Csak ennyit kérdeznék az emberünktől?
DE MIÉRT???
Erősen keresem az összefüggést a hegesztés és a zokni között. Bár zokinhegesztésről már hallottam
Nem érthessük mi eztet asszem sohasem.
A forró salaktól kilyukadhat,pláne ha strandpapucsban és susogós mackóban nyomod!
Vagy annyira nehéz lenne ezeket leírni:
BASSZUS FIÚK,LÁNYOK IGAZATOK VAN
Tudnék mesélni acélbetétes bakancs gyorslevételekről
Hát a cunderről még többet ha beleesik a kantáros gatyóba és a gravitációs gyorsulásáról egészen a nem fehérneműigről
Vagy mikor a magasból beesik a hegesztőpálca a pólodhoz
Vagy mikor egy pár órát pajzs nélkül hegesztesz és este meg homok van a szemedben
Az érzés megfizethetetlen
Egy a lényeg akkor,ne nézz tv-t és ne kapcsolják fel a villanyt
És a krumpli !!! Az legyen mindíg otthon
Csak mikor nyitnád ki a szemed de nem bírod!
Azt is szerettem mikor a kopasz fejemre ráesett a forró hegesztőpálca darabja! na azután mindig hordtam valamilyen sapkàt
Sziasztok! Látom minden rendben. A hangulatfelelős topon.
Mindenki(nek) ezerrel pörög (a vérnyomása).
Jó látni, hogy van ami sosem változik.
Én meg éppen csak hazaérek, majd a munkában lefárasztott maradék agyammal azon kezdek el gondolkodni, hogy vajon milyenek lehetnek azok az órák, amiket hegeszteni kell. Asszem, iszok egy kávét.
Ugyan dehogy. Minden változik csak a Boltzmann állandó. De lehet ezt má mondtam eccer
Egy volt tócóskertinek,Povolny-s,és most hadházinak ? Naná hogy a vérnyomásom rendben van