Azt érdemes lenne eldudni, de mindig megtalálom valahogy. Egy flaska 2 hónapnál tovább még nem húzta.
Estére lesz kész a jerikó, na arra kiváncsi leszek.
Holnap meg péntek
Na ez a nagy baj… még 2 nap és meló
Mi szombaton megyünk haza
Tegnaptól a Ctutulu RDA-ból szívom ezeket. Legalábbis nappal, amíg látok csurgatni. 1.: Jobb ízűek még a törpe Dvarw-nál is, 2. : Látom a koksz milyen vastag. Nem kell szétszerelni, csak kupak le, vatta ki, égetés, vatta be, és csurgatás. Majd itthon nyugdíjasan már nem számít, hogy mikor állok le csurgatni. Ha elmegyünk hazulról, viszem magammal a Báájkáát, vagy Dvarw-ot. V7 -re visszakerült a hosszabb, nagy palást. A kicsit csak magam megnyugtatása végett üvegeztem be. Biztosítást sem azért kötünk, hogy baleset érjen. (@Vaperina_Kinga “Már megint ragasztgatok”. Papírom van, hogy paranoiás vagyok. Egyik kollégám meg hipochonder. Mindenkinek van egy kis beütése.)
Még mindig tartom, hogy a ragasztóból hő hatására válhatnak ki olyan anyagok, amiket nem akarsz belélegezni. De többször nem szólok, esküszöm.
Amiben talán megbíznék, kb. az Uverapid.
Ez is csak feltételes mód. Én nem ragasztanék olyan közegben, na mindegy… Ígértem, hogy nem szólok.
Hagyd ha ennyire nem kell neki a nyugdíj
Majd belélegzi a doboz, amiben tartom. Van ezen kívül 6 másik kazán, plusz ezen sem azt használom. Csak nem szeretem őrizgetni a hiányos vagy törött dolgokat még dobozban sem. Meg nem szeretem, hogy amit egyszer leírok, azt sem veszitek figyelembe. Pont azt írtam le, hogy dobozba került. Azért írom le harmadszor, mert a lényeget nem látjátok.
Látjuk a lényeget,inkább rendelj pótpalástot és nem lesz ilyen bajod.
Jani is küldözgeti a képeket a hosszú palástról, amikor csak a rövid volt törött. Utána meg vérig sértődik. Nem szeretem a rövidebbet a V7-en, sem a V8-on sem szeretném, de ahhoz csak az van. Nincs jobb íze a rövidebb kéménnyel, csak hamarabb leforrázza a nyelvem, és folyton tölteni kell.
Akkor rövid palástot rendelj,mindenki csak segíteni szeretne de te túlreagálod,vagy a saját gondolatodat hajtod .
https://vbar.it/en/search?controller=search&s=byka+v7
https://vbar.it/en/search?controller=search&s=byka+v8
tessék,bármelyik elérhető náluk.
De nincs eltörve, amivel használom. Meg ott a V8, ha rövidre vágynék. Pont ezért nem érdemes azonos méretűt tenni a kettőre. Fogadok, hogy még ezt sem érted.
Ok rendben
Van, hogy elfogynak a szavak.
Értetlen vagyok na vagy inkább……
Úgy látom itt nem mindenki veszi jószívvel a másik ember segíségét és tanácsát!
Pedig itt aztán van mindig jó tanács és ajánlás mindenkinek mindenhez!
Persze van aki ez el és befogadja és van a másik véglet