Ilyeneken nehogy felkapd a vizet, nekem a 2. Zq Essent előbb volt szétszedve, mint beüzemelve (igen bizarr hibajelenség 0km-es modon)
Mi volt?
Abból a képből semmit sem tudok kihámozni. Még azt sem, hogy az egy nyák -on pattogó lemezrugó, vagy van e neki rendes mikrokapcsolója, és az a sárga lemez más célt szolgál? A nyomógombot sem látom, hogy mit nyomna. A képet jobban kikozmetikázni én se tudnám, mint Kinga. Ha nem látszik a csavarokon, hogy szétszedték, meg lehetne próbálni a garanciát. Amúgy nekem nincsen még olyan méretű torx csavarhúzóm sem, amire ezek járnak. Bár lehet, hogy ennek a modnak még a csavarjai is másmilyenek, mint a többiek.
Csak ismételni tudnám magam de nem akarom…
Akkor Jani megszakérti, ha azt mondja kuka, akkor összerakjuk és visszaküldjük, hogy szar, nem tüzel, azt kész.
Addig majd vadászunk neked valami modot…
János kipattintja,meghegyeli osz’ múkodj
Van itt deszkám is hozzá…
Csak nem olyan ,ami,az èn hèrámba is passzolna?
Olyan is akadna…
De miét Jani? Tönkre ment?
Nem,még bírja,csak eszembe jutott,megint az amiről a múltkor beszèlgettünk.Megèrdemelne egy bf 60-as deszkát.
Azt nem lenne egyszerü bele tenni.
Kontakt. Olyan alacsony a negatív oldalon a dudor, felfeküdt a leharcolt 40T az akkufóliára
De ugye okos gépészembernél 12óra meló után nem ez az első gondolat; vörös köd le, műszerészkészlet, 3p múlva az egész kiterítve előttem az asztalon, a kölök meg ijeddt szemekkel pislog hátul. Utána kezdek vakarózni, h tán meg kéne próbálni 18650+adapter kombóval
De így tudom, hogy egész szép munka a bele, nem olyan kínai kókány, mint a nagyátlag.
Utána körbevágtam a két öreg 40T alján a fóliát és csodásan megjavult!
Felhasználóhiba
Fradi - Honvéd?
Azt nem tudom mert állítólag több csatorna is van a tévémen,csak bekapcs és zörögjön valami
134 bejegyzést új témára osztott fel: Festészet, rajzolatok
Olyan nem lehet hogy lemerül
VAN MÁÁÁÁSIK
Szép lesz
Azert fel kell állni, minenni a konyhába…