Aki tutira “vágja a pitét” az heggesztő pálcikával eszi a kínai kaját is. Szakember, az szakember, na!
Hogy mit csinálok? Örülök
A miértje csak nekem fontos, de örüljetek velem
Hát jó.
Részemről is mehet
Akkor gratulálok “ahhoz”
Örülök nagyon és gratulálok!!
Én is örülök.
- Én is örülök vagyok, hogy örülök vagy!!! Bármi is legyen az:
Én majd meg örülök hogy örülök
Hofi azt mondta: Nagyon örülök, hogy eljöttem .
Ha hiszitek, ha nem, mifelénk ha kimegyek az utcára egy tucat ember szívja a HEETS-t, két tucat meg még mindig a hagyományos cigit. Énrajtam maximum csodálkoznak, hogy mi a fene lehet az, amit szívok? Na nem hiába a Philip Morris cuccai terjednek el csak mifelénk, a reklámjaiknak köszönhetően, meg gondolom a trafikokban ezeket árulhatják (Amióta átszoktam, nem jártam trafikban, ezért nem is tudom, ott miket áruknak, és mit nem?). Énrólam még akár azt is gondolhatnák az emberek, hogy iszok, ha ez a bizonyos dolog nem “füstölne” a kezemben. Na ennek láttán meg köhögve menekülnek előlem… Azért úgy tavaly év vége felé leesett nálam a tantusz, hogy mi is az a sok egyenesre vágott cigaretta csikk, ami sosem volt meggyújtva…
Én kifejezetten élvezem, hogy elugrálnak előlem az emberek. Eddig mindenre “gyógyír” volt az e-cigi. Hatásos a mormonok, a hittérítők, a cserkészek és egyéb kellemetlen, tudattalanul kódorgó, utcán leszólító emberek ellen.
Csak gondolj bele, amikor én beleszívok a 0,088-ra tekert halott nyúlba vagy valamelyik hasonlóra sikerült RDA-ba és én sem látok semmit akkor mennyire akarnak megszólítani?! Természetesen ki is próbáltam! Kellemes angliai téli nap, sétálunk a feleségemmel a városban, hittérítő nyomatja a prédikációt a fegyverhordozói pedig szórólapoznak. Az egyik nagy igyekezettel elindult felénk én pedig teljesen véletlenül nagyot húztam az egyik tankomból, mire elosztott a köd már sehol sem volt aktív ember a 3-5 méteres körzetükben. Tehát tömegoszlatáshoz, hozzám hasonlatos antiszociális embereknek erősen ajánlott magas VG aránnyal kevert subohm kazán használata! További receptekért keressetek a Tik-Tokon! (nincs ott fiókom de ha van felesleges időtök akkor a trancsira986@£repedes néven sem találtok senkit)
A nejemen szoktam tesztelni, de immunis rá.
Kócos a hajad
Hát igen, gondoltam is, hogy ez egy túlságosan intim kép lesz.
Tükörbe nézés @Ispy módra