Igen, gyárilag összeszorulva érkezett.
Elő a csőfogot, lángvágót.
Férjed nem tudja szét szedni?
A csőfogón kívül próbáltunk mindent is
Tényleg elfogadtam klónhibának. Nem rossz a kazán, de volt bibije ami így nem lepett meg, egy eredetinél téptem volna a hajam. Hiányzó tömítőgyűrű pl.
Eredetivel még nem volt bajom ebből a márkából…Hát ha nem zavar végűl is amég nem folyik jó úgy…
Az eredeti is nehezen jön szét, de még épphogy kézzel meg tudom indítani a menetet, de mondom, tweezer és gumikesztyű, azzal nekem mindig sikerült.
Ilyen fogköztisztító kefécskével ki tudom pucolni, tweezer, kesztyű, fagyasztó megvolt.
2 klón jött egyszerre, mindkettő így.
Az egyik nálam, a másikat egy haverom használja. Sikerült nagy buzgalmában széttörni, én feladtam
Mostanáig kűzdöttem a kayfun v5² se-vel . Kijelentettem már pedig 22ga kanthal-al fogysz működni és igen. Csak figyeltem volna az elején ne érjen le a tekerés középen kaptam olyan ellenállást 0.001 .
Jó kis tank annak ellenére hogy klón . Ezen a módon hú nagyon hülyén néz ki
Há jó nagy darab
Finom cucc, de szerintem SS-el jobban teljesít.
Igen csak . S mintha a lé ellátás kicsit lassú volna
SS van csak 28 ga valahogy nem dl vonalra van
Ja, akkor igen. 0.4essel volt szuper nekem. Csak egy tipp, nem akarok beleugatni.
Isten őrizzzz nem szóltal bele . Így most nagyobb sluknál rá szaladtam egy kis kormos slukra
Ha a lomha kanthal dry hit-et hoz, akkor sok lesz a vatta.
Most 3as mag doctor coil cottonal valahogy ez a vatta mindig megviccel
Vagy nem nyitotta ki rendesen…
Na ez lenne a kérdésem még rákap rajta van a menet de mivel nem látom csak a buborékok felszálását . Hány fordulat az ideális ?
2-2.5 3tól lötyög
Lenne valakinek egy kepe egy dani mini kayfun prime komborol? Kivancsi lennek, hogy nez ki a minin a 22- es tank.