Az a kék papírdarab leánykorában jó sok kacatot megért
Igazi antik darab
A családban mindig is az én reszortom volt a kémény pucolás. Azért is dokumentáltam, mert a chimney karbantartás témája is ide való. A lenti képen egyértelműen látszik, hogy mi történik akkor, ha valaki éget és nem párologtat:
Én a palancsitanap tiszteletére egy jó kis csilisbabot készítek.
Jo rggelt. Hasznal valaki a mod es a tank kozott ilyen 510 alatetet. Karcolasok ellen?
Nem befolyasolja az erintkezest. Gondolom nem. Vagy ha igen tekerni kell az 510- en.
Van olyan tank amelyiknél igen állitani kell az 510-en
Vannak halál vékonyak is, műanyag (nekem is van 2 olyan IS), az 0.4 mm.
@Ispy -től is kaptam, az keményebb, vastagabb. Ott egy esetben kellett állítanom. De modja válogatja a jobb 510 csatik rugósak. A középérintkező meg a legtöbb esetben a tankokon menetes.
Ezek elég vékonyak itt nem nagyon kell állitani egy tankomnál kellett csak …
Ok. Ilyen van nekem is. Be raktam a dani es a prime koze. Mert mar van egy par karc a danin.
Mas. A kalibralas mar ugy gondolom jo lett. Nekem 240 C korul vannak jo izzek.
Nekem a brunhilde+prime pároson nem volt jó az érintkezés. Mivel egyiken se lehet állítani a csatlakozót repült a gyűrű. Hérákra rá se tettem, azok a prime-al nem is működnek.
A Prime-ok alja is csavaros tekerd kintebb.
Akkor szétesik. Az tartja össze a deck-et.
két keskeny csík szigszalag jobbról-balról az 510es csati mellé és ‘problem solved’…mármint az alátét helyett. Nem kell fel-le pakolgatni, nem látszik ki a tank alól és piszok vékony. Néha a legegyszerűbb megoldás a legjobb
Tévedsz Zoli…Bea mondja jól…
Neked is jó reggelt. Az ott puding akar lenni?
Szerintem alkoholos tisztító…