Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Sztem, ez ugyanaz a driptip, csak lekaptad róla azt az ss gyűrűt… :rofl::rofl:

4 kedvelés

Photoshop :rofl:

1 kedvelés

@Robertino_daf nekem is van ám koponyás poharam. :blush:

12 kedvelés

Wowww… Na ez viszi a pálmát az enyém mellett… :smiling_face:

4 kedvelés

Szép jó reggelt mindenkinek. :smiling_face::smiling_face::smiling_face::coffee::dash:

11 kedvelés

Jó reggelt kívánok :v:

13 kedvelés

Jol mutat az a kis torony a tetején. :smiling_face: Jó az a driptip…:smiling_face: :smiling_face:
Tetszik az alakja… :grin:

3 kedvelés

És nagyon jo ízű :wink:
Pandora v2. A driptip saját szerzemény.
Köszönöm.

5 kedvelés

Mágnes kuplung csere​:slightly_smiling_face:

14 kedvelés

Lassan annak is dolgozni kell :wink:

3 kedvelés

Bizony késeket is megéleztem vágja a füvet ahogy kell teszt meg volt :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Szervusz János !

Most a by-ka ban vagy a daniban cserélted a mágnes kuplungot ? :rofl: :rofl: :rofl:
Am. tegnap én is elővettem a tologatóst , kezdett elszaladni a gazzal a ló ! :sweat_smile:

7 kedvelés

Szia Attila! Itt is nő a gaz jövő héten indul a fűnyírás is… :slightly_smiling_face: :rofl:

1 kedvelés

Én a szomszédban tárolom a szekeret , cserébe rendben tartom a területet , így nekem tegnap már le kellett gyalulnom , egy kozmetikai szalon udvarán van a szekér és hát ne azt lássák , hogy méteres fű van !

1 kedvelés

Ez a trakesz a másod állásom vagy a harmad :thinking:helyen van csak ma értem rá megcsinálni.Hétfőtől még busz…egy darabig remélem…

4 kedvelés

Lamborghini is traktorgyárosként kezdte. :wink: Minálunk csak a por szaporodik. Lehet, hogy az idén nem is kell Szegeden fűnyíró bár a jövő hétre mondanak kis csapadékot.

1 kedvelés

Másnem gaz az lesz…és hideget is jósolnak nyithatom ki a fűtést megint a buszon most másztam ki alóla nem rég amikor elzártam :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Ma esti tesztalany :slightly_smiling_face:
(Latakia, Ammit, Vanguard)

8 kedvelés

Elfogyott a leves? :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Én nem nyírom a füvet, mert panelba nincs mit, és ha nem figyelek oda, úgy fogok megöregedni, hogy még soha sem nyírtam füvet! :joy:
De imádom a Bááájjkkkááá-mat hogy ne legyen OFF! :hugs: :facepunch:

6 kedvelés