Moshatod a fémszövetet is. De a legjobb lenne, ha kiszednéd belőle és úgy. Meg fogsz lepődni milyen sokáig fogja bírni.
Én úgy láttam, hogy ki kell szedni és leégetni kézi fáklyával, mint előkészítéskor. Pont ezek miatt ment…
Én a gáztűzhelyen megsütöttem. De utána nem szoktuk már leégetni. Csak a huzalt. De lehet változtak a trendek.
Hmm, a jó kis karamellás popcorn nekem az ugrik be róla. Nem süti, hanem popcorn, vagy pirított linzer. Karamella, pötty vanília.
Olyat 2 hónapja ettem, életemben először.
Én popcornt nem érzek. De bevallom karamellát és vaníliát sem. Viszont finom édes dohányt annál inkább! Eddig nagyon bejövős a cucc!
Tedd a polc végébe,és vedd elő pár hét után …na akkor az igazi
Elején 40 fokban érlelt, hülyére rázott, 22 napos az enyém. Szép aranybarna. Begyüvős
A türelem nem az erősségem!
Na itt vannak az én gyönyörűim!
Igaz, ebből a zlide tube mod rosszalkodik.
És nem, nem szeretem a rózsaszínt. Illetve picit talán. Vagy nem talán?
Adj türelmet, de azonnal !
Távfűtés a barátom, most remek érlelőhely a radiátor. Akikor eszembe jutott, ráztam
Szerintem már 3 naposan is finom volt. Sőt, frissen kicsit máshogy jó.
Mivel most egyszerre fogyókúrázom és álltam át full vape módra (ki a franc volt mazochista a felmenőim közt??), nekem most ez a desszert és a kései vacsora
Megfejtettem: nem szereted a rózsaszínt, de a pinket igen
Na akkor felpakolom a radiátorra!
Én is diétáznék, ha lenne kitartásom, pedig már annyiszor sikerült, de most valahogy nem megy. De amúgy tényleg sokat segít az édes likvid, nekem is!
Annyit javaslok, ne legyen melegebb, mint amit áll a kezed. Nálam uszkve 40 fokos.
50-60 foknál bomlik a nic, kipattog a popcorn
Különben teljesen jó most.
Ebéd után “rágyújtani” egy jó Azhad’s 1000-re.
Utána bekapni pár szelet “villamost”
Nekem nincs melós vagy nem melós. Van jelenleg 2 szettem, és azokkal pirítom. Hol egyikkel, hol a másikkal.
Oh, ez valami szépséges fotó És igen! Merjük felvállalni, ha szeretjük a rózsaszín minden árnyalatát Mindig is szerettem volna rózsaszín cuccokat,csak eddig nem ment volna az egyenruhához…most meg nem találok olyan gépet amiben van jó színű is…Igaz, nem rózsaszín,de olyan mint egy ékszer,én most ilyet kutatok
Uhhh de szép! Ez milyen ketyere?
Nekem ő az álom, nem sokára szülinapom, lehet kikönyörgöm a családtól!
Ez valami “Szarovszki” verziós Brünhilda vagymi. Az adokveszekben van egy igen hasonló, de az feket(és)e. Abból is kiindulhatsz.
Vaptio Sleek Pod. Most tök jó áron van a Vaporizm oldalon, de persze,hogy csak szürkében…
Igen, de nem találtam olyat, ami ténylegesen ki van rakva kövekkel. De az legyen a legkevesebb, majd én azt a részét megoldom
Ránéztem. Ez a szín gyönyörű, amit te is felraktál!