Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Tudod milyen azuram​:bangbang:Komolyan zárat cserélne abban a pillanatban​:bangbang:Már így is elege van…

3 kedvelés

Szépek :blush:és hol tetszett lenni a jelenléti ívek aláírásánál itt az oldalon ? :hugs::hugs::hugs::hugs:

6 kedvelés

@Zolika napok óta munka után a tankjaimat tekertem újra.Volt,hogy volt időm 4-re 1xrre,de volt,hogy csak kettőt tudtam megcsinálni​:joy:Ma végre van fél órám filmet is nézni lefekvés előtt​:joy::cry:

3 kedvelés

Nem filmezünk,tekerünk gyakorolunk :crazy_face:

4 kedvelés

@Zolika tán csak nem hiányoztam?:wink::smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart:

1 kedvelés

Na ne viccelj !!! Persze !! Itt alá kell írni minden nap mert @Vaperina_Kinga és @Donat is megorrol ránk ha …:stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

3 kedvelés

Épp nemrég olvastam az első kazánodról miket írtál…most meg bezzeg …:grin:

3 kedvelés

@Zolika na jó,de több mint egy év eltelt​:wink::joy:

5 kedvelés

Te bőrönddel jársz dolgozni! :joy:

8 kedvelés

A második évnél már gurulós bőrönd kell a melóba :rofl::rofl::rofl::rofl:

5 kedvelés

@Janchee egy női táskába minden IS belefér​:wink::joy::joy::joy::joy:
És soha nem veszek egy légterű táskát,hogy ki kelljen borítani fejjel lefelé,ha keresek valamit​:wink:Több rekeszes táskáim vannak​:wink:És már úgy veszem az újat,hogy mindig belepakolom ezt a pár szettet.Ha nem fér bele,meg sem veszem​:joy:

9 kedvelés

ezek inkább a templomba járosok,de ha megyek valamerre valami készletet csak viszek magammal​:blush::wink::grin:de mod még kellesz meg a byka is majd idővel​:joy:jelenleg csak ennyi van még itthon​:blush:

13 kedvelés

Tősgyökeres tagoknak minden nap kötelező itt lenni! :sweat_smile: Merre jártál Drága Beatrix? :smiling_face_with_three_hearts:

Szerk.: Ja, jó. Most olvasom. Ma nem vagyok beszamithato, elnézést. :grin::kissing_heart:

5 kedvelés

Profi motyó! Gratulálok! :slight_smile:

3 kedvelés

köszi szépen,alakulgat​:blush::wink:mindig csak venni kell valamit​:sweat_smile:

5 kedvelés

Hát ja, ne is mondd :slight_smile:

2 kedvelés

@Vaperina_Kinga :smiling_face_with_three_hearts:
Még a 100ng-os alapot sem volt időm azóta sem bekeverni​:cry:Pedig azt is naagyon meg kéne már csinálni.Várják az aromák és a villamos​:joy:

4 kedvelés

Köszönöm,az a tank sem lehetett piskóta és milyen jól nézett ki​:v:Annyi bizonyosságot már szereztem,hogy nem kell neki nagy teljesítmény,tényleg jó ízeket hoz,de van amit nagyon kidomborít és több liquidet eszik,mint a vattás társai és nem elhanyagolható a beüzemelése így elsőre,hát elvoltam vele egy ideig mire minden klapolt és hogy a tisztítás,majd hogy lessz annak még utánna kell járnom​:thinking:

3 kedvelés

Grat!
Illetve mindenki szettjéhez​:+1:

Bár nálam lenne már ilyen szép rend…meg a rengeteg potyára vett aroma egy dobozban, a hűtőben :roll_eyes::grin: az a “bukédoboz”.

Viszont le vagyok maradva, még csak 5 modom van 25 nap alatt…

Rendet kell 7VGn tennem, aztán lesz cucccsoportképem.

2 kedvelés

Sztem, szobafogságban volt ennyi cucc vásárlása után… Azért nem volt jelen… :smiling_face:
@anon88785338 nehogy rossz néven vedd, csak vicceltem… :blush:

4 kedvelés