Tudod milyen azuramKomolyan zárat cserélne abban a pillanatbanMár így is elege van…
Szépek és hol tetszett lenni a jelenléti ívek aláírásánál itt az oldalon ?
@Zolika napok óta munka után a tankjaimat tekertem újra.Volt,hogy volt időm 4-re 1xrre,de volt,hogy csak kettőt tudtam megcsinálniMa végre van fél órám filmet is nézni lefekvés előtt
Nem filmezünk,tekerünk gyakorolunk
@Zolika tán csak nem hiányoztam?
Na ne viccelj !!! Persze !! Itt alá kell írni minden nap mert @Vaperina_Kinga és @Donat is megorrol ránk ha …
Épp nemrég olvastam az első kazánodról miket írtál…most meg bezzeg …
@Zolika na jó,de több mint egy év eltelt
Te bőrönddel jársz dolgozni!
A második évnél már gurulós bőrönd kell a melóba
@Janchee egy női táskába minden IS belefér
És soha nem veszek egy légterű táskát,hogy ki kelljen borítani fejjel lefelé,ha keresek valamitTöbb rekeszes táskáim vannakÉs már úgy veszem az újat,hogy mindig belepakolom ezt a pár szettet.Ha nem fér bele,meg sem veszem
ezek inkább a templomba járosok,de ha megyek valamerre valami készletet csak viszek magammalde mod még kellesz meg a byka is majd időveljelenleg csak ennyi van még itthon
Tősgyökeres tagoknak minden nap kötelező itt lenni! Merre jártál Drága Beatrix?
Szerk.: Ja, jó. Most olvasom. Ma nem vagyok beszamithato, elnézést.
Profi motyó! Gratulálok!
köszi szépen,alakulgatmindig csak venni kell valamit
Hát ja, ne is mondd
@Vaperina_Kinga
Még a 100ng-os alapot sem volt időm azóta sem bekeverniPedig azt is naagyon meg kéne már csinálni.Várják az aromák és a villamos
Köszönöm,az a tank sem lehetett piskóta és milyen jól nézett kiAnnyi bizonyosságot már szereztem,hogy nem kell neki nagy teljesítmény,tényleg jó ízeket hoz,de van amit nagyon kidomborít és több liquidet eszik,mint a vattás társai és nem elhanyagolható a beüzemelése így elsőre,hát elvoltam vele egy ideig mire minden klapolt és hogy a tisztítás,majd hogy lessz annak még utánna kell járnom
Grat!
Illetve mindenki szettjéhez
Bár nálam lenne már ilyen szép rend…meg a rengeteg potyára vett aroma egy dobozban, a hűtőben az a “bukédoboz”.
Viszont le vagyok maradva, még csak 5 modom van 25 nap alatt…
Rendet kell 7VGn tennem, aztán lesz cucccsoportképem.
Sztem, szobafogságban volt ennyi cucc vásárlása után… Azért nem volt jelen…
@anon88785338 nehogy rossz néven vedd, csak vicceltem…