Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

De honnan tudod meddig van a liquid?

3 kedvelés

Feláll a haja :rofl:

11 kedvelés

Akkor kívánom hogy csakis jóízű gőzöket szippants ki belőle. :dashing_away:

4 kedvelés

Nekem ez az érték vált be. És igyekszem ezen értékek közelében maradni. Ja! És 3mg/ml nikotin. Nem több. Mtl-ben. Kizárólag.
Igy megvan a kívánt th is. Nekem igy tökéletes.

10 kedvelés

Ezen felül ami még hiányzik, az egy vaporesso gen 200 S. (az uj kiadás) és erre egy THC tauren elite lite kazán. Igy lesz majd tökéletes. És elegendő is lesz… (amig meg nem jelenik más ujabb cuccos…:rofl::rofl::rofl:)…

4 kedvelés

Én meg ezzel szemezek :roll_eyes:…de nagyon.
Persze nincs rá komoly szükségem. Van 3 modom, egy még Foxpostban. Egy úton, egyet meg hoz a nőnapi jézuska talán.
.
.
.
.
.
.
:grin:
https://m.aliexpress.com/item/32951047989.html?spm=a2g0n.productlist.0.0.2996CA9mCA9mTl&browser_id=0d04a2d78cdb45e996f03bada9af643f&aff_trace_key=cc0cff61236f4474bdf75a414172907c-1646294558409-04226-_vUKN0l&aff_platform=msite&m_page_id=xffjgsas7hccav4v17f75e5a4d41a7df77a8206a74&gclid=

2 kedvelés

Ez oda b@sz.

1 kedvelés

Volt Naboom. Akkor is meríti az akkukat, ha nem használod. :confused:

3 kedvelés

Amúgy jó? Engem az izgat, nagyon hamar karcolódik?
Mondjuk ha kikapcsolom, nagyon nem szabadna merülnie.
Ha veszek, itthoninak használnám, majdnem napi szinten.

Ki hallott még ilyet… Férfiaknak nőnapi ajándék… :grin::grin::grin:
Csak viccelek…

5 kedvelés

Elnyomott Zoltàn nap :grin:

Nincs rá szükségem, de tetszik nagyon.
Nagy, színes kijelző :roll_eyes:háttérkép.

Mondjuk én ilyen technikab@zi vagyok neg hifis.

2 kedvelés

A kijelzője nálam nem igazán gyűjtötte a hajszálkarcokat sem, úgy külsőleg nem volt gond vele. Inkább belsőleg.

2 kedvelés

Ha kikapcsoltad, akkor is szívta az akkut? Vagy csak akkor, ha félretetted?
Nagyon merült?
Nagy gyerek vagyok. A fejembe vettem, hogy kell nekem egy nagy kijelzős, színes, háttérképezhető bivaly mod :roll_eyes::joy:
Tetszenek.
Aztán lehet, hogy kiégeti sötétben a szemem.
De imádom a Vsticking vk530 modomat is.
(Pedig az is kisüti a szemem minimum fényerőn is, sötétben).

Ha használod nem venni észre, de 2 nap alatt (teljes 48 óra alatt) 30%-ot zuhant az akkutöltöttség kikapcsolt állapotban. Ami sok, egy pár zsír új barna LG esetében pedig rengeteg! Nem tudom mennyit vesz ki, ha csak 8-10 órát hagyod magára, és azt sem, hogy javították e ezt a hibát. De bivalynak azért nem mondanám. Mert 5 wattal leverte a Wismecem. :pensive_face: Ami a Nabooval 25 wattot kért az a Wismecen csak 20 wattot. Tesla szintén leverte. Ezek a márkájú modjaim voltak akkoriban és sajnos a Naboo maradt alul. Nem eget rengető hibák ezek, és ha még ennek fényében is megvennéd akkor “ámen”, csak tudd, hogy nem a Naboo a lég élesebb kés a fiókban. DL-el és MTL-el is ezt produkálta. (Sharon Mini szintén!)

5 kedvelés

Pár wattos MTL módra kellene úgyis. De megfontolom. Szóval nem lenne kihasználva nyilván.
“Csak” tetszik…

1 kedvelés

Nekem a piros volt, a Fresia-val válogattam össze. Mindenki azt hitte így van szettben, aztán nem is. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

8 kedvelés

Ez így nagyon pofa szett :+1: tényleg.
De önvédelemre is jó, csajos szett.
Asszem “kijelzőfétisem” van :roll_eyes:

(Most még rosszabb, hogy látom a kezedben :grin:)

1 kedvelés

Gyönyörű.:wink:Viszont én amióta vépelek, még nem láttam szettben modot rta-val,… Vagy lehet h rossz helyen keresgéltem…??? :thinking::thinking::thinking:

3 kedvelés

Ha ezek tetszenek akkor inkább egy yihi azzal nincs gond :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Ha van jobb chippel olyan, ami minimum 2" kijelző, és random háttérképezni lehet…de nemigen van.