De honnan tudod meddig van a liquid?
Akkor kĂvĂĄnom hogy csakis jĂłĂzƱ gĆzöket szippants ki belĆle. ![]()
Nekem ez az Ă©rtĂ©k vĂĄlt be. Ăs igyekszem ezen Ă©rtĂ©kek közelĂ©ben maradni. Ja! Ăs 3mg/ml nikotin. Nem több. Mtl-ben. KizĂĄrĂłlag.
Igy megvan a kĂvĂĄnt th is. Nekem igy tökĂ©letes.
Ezen felĂŒl ami mĂ©g hiĂĄnyzik, az egy vaporesso gen 200 S. (az uj kiadĂĄs) Ă©s erre egy THC tauren elite lite kazĂĄn. Igy lesz majd tökĂ©letes. Ăs elegendĆ is lesz⊠(amig meg nem jelenik mĂĄs ujabb cuccosâŠ![]()
![]()
)âŠ
Ăn meg ezzel szemezek
âŠde nagyon.
Persze nincs rĂĄ komoly szĂŒksĂ©gem. Van 3 modom, egy mĂ©g Foxpostban. Egy Ășton, egyet meg hoz a nĆnapi jĂ©zuska talĂĄn.
.
.
.
.
.
.
![]()
https://m.aliexpress.com/item/32951047989.html?spm=a2g0n.productlist.0.0.2996CA9mCA9mTl&browser_id=0d04a2d78cdb45e996f03bada9af643f&aff_trace_key=cc0cff61236f4474bdf75a414172907c-1646294558409-04226-_vUKN0l&aff_platform=msite&m_page_id=xffjgsas7hccav4v17f75e5a4d41a7df77a8206a74&gclid=
Ez oda b@sz.
Volt Naboom. Akkor is merĂti az akkukat, ha nem hasznĂĄlod. ![]()
AmĂșgy jĂł? Engem az izgat, nagyon hamar karcolĂłdik?
Mondjuk ha kikapcsolom, nagyon nem szabadna merĂŒlnie.
Ha veszek, itthoninak hasznĂĄlnĂĄm, majdnem napi szinten.
Ki hallott mĂ©g ilyet⊠FĂ©rfiaknak nĆnapi ajĂĄndĂ©k⊠![]()
![]()
![]()
Csak viccelekâŠ
Elnyomott ZoltĂ n nap ![]()
Nincs rĂĄ szĂŒksĂ©gem, de tetszik nagyon.
Nagy, szĂnes kijelzĆ
håttérkép.
Mondjuk én ilyen technikab@zi vagyok neg hifis.
A kijelzĆje nĂĄlam nem igazĂĄn gyƱjtötte a hajszĂĄlkarcokat sem, Ășgy kĂŒlsĆleg nem volt gond vele. InkĂĄbb belsĆleg.
Ha kikapcsoltad, akkor is szĂvta az akkut? Vagy csak akkor, ha fĂ©lretetted?
Nagyon merĂŒlt?
Nagy gyerek vagyok. A fejembe vettem, hogy kell nekem egy nagy kijelzĆs, szĂnes, hĂĄttĂ©rkĂ©pezhetĆ bivaly mod ![]()
![]()
Tetszenek.
Aztån lehet, hogy kiégeti sötétben a szemem.
De imĂĄdom a Vsticking vk530 modomat is.
(Pedig az is kisĂŒti a szemem minimum fĂ©nyerĆn is, sötĂ©tben).
Ha hasznĂĄlod nem venni Ă©szre, de 2 nap alatt (teljes 48 Ăłra alatt) 30%-ot zuhant az akkutöltöttsĂ©g kikapcsolt ĂĄllapotban. Ami sok, egy pĂĄr zsĂr Ășj barna LG esetĂ©ben pedig rengeteg! Nem tudom mennyit vesz ki, ha csak 8-10 ĂłrĂĄt hagyod magĂĄra, Ă©s azt sem, hogy javĂtottĂĄk e ezt a hibĂĄt. De bivalynak azĂ©rt nem mondanĂĄm. Mert 5 wattal leverte a Wismecem.
Ami a Nabooval 25 wattot kĂ©rt az a Wismecen csak 20 wattot. Tesla szintĂ©n leverte. Ezek a mĂĄrkĂĄjĂș modjaim voltak akkoriban Ă©s sajnos a Naboo maradt alul. Nem eget rengetĆ hibĂĄk ezek, Ă©s ha mĂ©g ennek fĂ©nyĂ©ben is megvennĂ©d akkor âĂĄmenâ, csak tudd, hogy nem a Naboo a lĂ©g Ă©lesebb kĂ©s a fiĂłkban. DL-el Ă©s MTL-el is ezt produkĂĄlta. (Sharon Mini szintĂ©n!)
PĂĄr wattos MTL mĂłdra kellene Ășgyis. De megfontolom. SzĂłval nem lenne kihasznĂĄlva nyilvĂĄn.
âCsakâ tetszikâŠ
Nekem a piros volt, a Fresia-val vĂĄlogattam össze. Mindenki azt hitte Ăgy van szettben, aztĂĄn nem is. ![]()
Ez Ăgy nagyon pofa szett
tényleg.
De önvédelemre is jó, csajos szett.
Asszem âkijelzĆfĂ©tisemâ van ![]()
(Most még rosszabb, hogy låtom a kezedben
)
GyönyörƱ.
Viszont én amióta vépelek, még nem låttam szettben modot rta-val,⊠Vagy lehet h rossz helyen keresgéltem�?? ![]()
![]()
![]()
Ha ezek tetszenek akkor inkĂĄbb egy yihi azzal nincs gond ![]()
Ha van jobb chippel olyan, ami minimum 2" kijelzĆ, Ă©s random hĂĄttĂ©rkĂ©pezni lehetâŠde nemigen van.