De honnan tudod meddig van a liquid?
FelĂĄll a haja
Akkor kĂvĂĄnom hogy csakis jĂłĂzƱ gĆzöket szippants ki belĆle.
Nekem ez az Ă©rtĂ©k vĂĄlt be. Ăs igyekszem ezen Ă©rtĂ©kek közelĂ©ben maradni. Ja! Ăs 3mg/ml nikotin. Nem több. Mtl-ben. KizĂĄrĂłlag.
Igy megvan a kĂvĂĄnt th is. Nekem igy tökĂ©letes.
Ezen felĂŒl ami mĂ©g hiĂĄnyzik, az egy vaporesso gen 200 S. (az uj kiadĂĄs) Ă©s erre egy THC tauren elite lite kazĂĄn. Igy lesz majd tökĂ©letes. Ăs elegendĆ is lesz⊠(amig meg nem jelenik mĂĄs ujabb cuccosâŠ)âŠ
Ăn meg ezzel szemezek âŠde nagyon.
Persze nincs rĂĄ komoly szĂŒksĂ©gem. Van 3 modom, egy mĂ©g Foxpostban. Egy Ășton, egyet meg hoz a nĆnapi jĂ©zuska talĂĄn.
.
.
.
.
.
.
https://m.aliexpress.com/item/32951047989.html?spm=a2g0n.productlist.0.0.2996CA9mCA9mTl&browser_id=0d04a2d78cdb45e996f03bada9af643f&aff_trace_key=cc0cff61236f4474bdf75a414172907c-1646294558409-04226-_vUKN0l&aff_platform=msite&m_page_id=xffjgsas7hccav4v17f75e5a4d41a7df77a8206a74&gclid=
Ez oda b@sz.
Volt Naboom. Akkor is merĂti az akkukat, ha nem hasznĂĄlod.
AmĂșgy jĂł? Engem az izgat, nagyon hamar karcolĂłdik?
Mondjuk ha kikapcsolom, nagyon nem szabadna merĂŒlnie.
Ha veszek, itthoninak hasznĂĄlnĂĄm, majdnem napi szinten.
Ki hallott mĂ©g ilyet⊠FĂ©rfiaknak nĆnapi ajĂĄndĂ©kâŠ
Csak viccelekâŠ
Elnyomott ZoltĂ n nap
Nincs rĂĄ szĂŒksĂ©gem, de tetszik nagyon.
Nagy, szĂnes kijelzĆ hĂĄttĂ©rkĂ©p.
Mondjuk Ă©n ilyen technikab@zi vagyok neg hifis.
A kijelzĆje nĂĄlam nem igazĂĄn gyƱjtötte a hajszĂĄlkarcokat sem, Ășgy kĂŒlsĆleg nem volt gond vele. InkĂĄbb belsĆleg.
Ha kikapcsoltad, akkor is szĂvta az akkut? Vagy csak akkor, ha fĂ©lretetted?
Nagyon merĂŒlt?
Nagy gyerek vagyok. A fejembe vettem, hogy kell nekem egy nagy kijelzĆs, szĂnes, hĂĄttĂ©rkĂ©pezhetĆ bivaly mod
Tetszenek.
Aztån lehet, hogy kiégeti sötétben a szemem.
De imĂĄdom a Vsticking vk530 modomat is.
(Pedig az is kisĂŒti a szemem minimum fĂ©nyerĆn is, sötĂ©tben).
Ha hasznĂĄlod nem venni Ă©szre, de 2 nap alatt (teljes 48 Ăłra alatt) 30%-ot zuhant az akkutöltöttsĂ©g kikapcsolt ĂĄllapotban. Ami sok, egy pĂĄr zsĂr Ășj barna LG esetĂ©ben pedig rengeteg! Nem tudom mennyit vesz ki, ha csak 8-10 ĂłrĂĄt hagyod magĂĄra, Ă©s azt sem, hogy javĂtottĂĄk e ezt a hibĂĄt. De bivalynak azĂ©rt nem mondanĂĄm. Mert 5 wattal leverte a Wismecem. Ami a Nabooval 25 wattot kĂ©rt az a Wismecen csak 20 wattot. Tesla szintĂ©n leverte. Ezek a mĂĄrkĂĄjĂș modjaim voltak akkoriban Ă©s sajnos a Naboo maradt alul. Nem eget rengetĆ hibĂĄk ezek, Ă©s ha mĂ©g ennek fĂ©nyĂ©ben is megvennĂ©d akkor âĂĄmenâ, csak tudd, hogy nem a Naboo a lĂ©g Ă©lesebb kĂ©s a fiĂłkban. DL-el Ă©s MTL-el is ezt produkĂĄlta. (Sharon Mini szintĂ©n!)
PĂĄr wattos MTL mĂłdra kellene Ășgyis. De megfontolom. SzĂłval nem lenne kihasznĂĄlva nyilvĂĄn.
âCsakâ tetszikâŠ
Nekem a piros volt, a Fresia-val vĂĄlogattam össze. Mindenki azt hitte Ăgy van szettben, aztĂĄn nem is.
Ez Ăgy nagyon pofa szett tĂ©nyleg.
De önvédelemre is jó, csajos szett.
Asszem âkijelzĆfĂ©tisemâ van
(Most még rosszabb, hogy låtom a kezedben )
GyönyörƱ.Viszont én amióta vépelek, még nem låttam szettben modot rta-val,⊠Vagy lehet h rossz helyen keresgéltem�??
Ha ezek tetszenek akkor inkĂĄbb egy yihi azzal nincs gond
Ha van jobb chippel olyan, ami minimum 2" kijelzĆ, Ă©s random hĂĄttĂ©rkĂ©pezni lehetâŠde nemigen van.