Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

De honnan tudod meddig van a liquid?

3 kedvelés

FelĂĄll a haja :rofl:

image

11 kedvelés

Akkor kĂ­vĂĄnom hogy csakis jóízƱ gƑzöket szippants ki belƑle. :dash:

4 kedvelés

Nekem ez az Ă©rtĂ©k vĂĄlt be. És igyekszem ezen Ă©rtĂ©kek közelĂ©ben maradni. Ja! És 3mg/ml nikotin. Nem több. Mtl-ben. KizĂĄrĂłlag.
Igy megvan a kívånt th is. Nekem igy tökéletes.

10 kedvelés

Ezen felĂŒl ami mĂ©g hiĂĄnyzik, az egy vaporesso gen 200 S. (az uj kiadĂĄs) Ă©s erre egy THC tauren elite lite kazĂĄn. Igy lesz majd tökĂ©letes. És elegendƑ is lesz
 (amig meg nem jelenik mĂĄs ujabb cuccos
:rofl::rofl::rofl:)

4 kedvelés

Én meg ezzel szemezek :roll_eyes:
de nagyon.
Persze nincs rĂĄ komoly szĂŒksĂ©gem. Van 3 modom, egy mĂ©g Foxpostban. Egy Ășton, egyet meg hoz a nƑnapi jĂ©zuska talĂĄn.
.
.
.
.
.
.
:grin:
https://m.aliexpress.com/item/32951047989.html?spm=a2g0n.productlist.0.0.2996CA9mCA9mTl&browser_id=0d04a2d78cdb45e996f03bada9af643f&aff_trace_key=cc0cff61236f4474bdf75a414172907c-1646294558409-04226-_vUKN0l&aff_platform=msite&m_page_id=xffjgsas7hccav4v17f75e5a4d41a7df77a8206a74&gclid=

2 kedvelés

Ez oda b@sz.

1 kedvelés

Volt Naboom. Akkor is merĂ­ti az akkukat, ha nem hasznĂĄlod. :confused:

3 kedvelés

AmĂșgy jĂł? Engem az izgat, nagyon hamar karcolĂłdik?
Mondjuk ha kikapcsolom, nagyon nem szabadna merĂŒlnie.
Ha veszek, itthoninak hasznĂĄlnĂĄm, majdnem napi szinten.

Ki hallott mĂ©g ilyet
 FĂ©rfiaknak nƑnapi ajĂĄndĂ©k
 :grin::grin::grin:
Csak viccelek

5 kedvelés

Elnyomott ZoltĂ n nap :grin:

Nincs rĂĄ szĂŒksĂ©gem, de tetszik nagyon.
Nagy, szĂ­nes kijelzƑ :roll_eyes:hĂĄttĂ©rkĂ©p.

Mondjuk Ă©n ilyen technikab@zi vagyok neg hifis.

2 kedvelés

A kijelzƑje nĂĄlam nem igazĂĄn gyƱjtötte a hajszĂĄlkarcokat sem, Ășgy kĂŒlsƑleg nem volt gond vele. InkĂĄbb belsƑleg.

2 kedvelés

Ha kikapcsoltad, akkor is szívta az akkut? Vagy csak akkor, ha félretetted?
Nagyon merĂŒlt?
Nagy gyerek vagyok. A fejembe vettem, hogy kell nekem egy nagy kijelzƑs, szĂ­nes, hĂĄttĂ©rkĂ©pezhetƑ bivaly mod :roll_eyes::joy:
Tetszenek.
Aztån lehet, hogy kiégeti sötétben a szemem.
De imĂĄdom a Vsticking vk530 modomat is.
(Pedig az is kisĂŒti a szemem minimum fĂ©nyerƑn is, sötĂ©tben).

Ha hasznĂĄlod nem venni Ă©szre, de 2 nap alatt (teljes 48 Ăłra alatt) 30%-ot zuhant az akkutöltöttsĂ©g kikapcsolt ĂĄllapotban. Ami sok, egy pĂĄr zsĂ­r Ășj barna LG esetĂ©ben pedig rengeteg! Nem tudom mennyit vesz ki, ha csak 8-10 ĂłrĂĄt hagyod magĂĄra, Ă©s azt sem, hogy javĂ­tottĂĄk e ezt a hibĂĄt. De bivalynak azĂ©rt nem mondanĂĄm. Mert 5 wattal leverte a Wismecem. :pensive: Ami a Nabooval 25 wattot kĂ©rt az a Wismecen csak 20 wattot. Tesla szintĂ©n leverte. Ezek a mĂĄrkĂĄjĂș modjaim voltak akkoriban Ă©s sajnos a Naboo maradt alul. Nem eget rengetƑ hibĂĄk ezek, Ă©s ha mĂ©g ennek fĂ©nyĂ©ben is megvennĂ©d akkor “ámen”, csak tudd, hogy nem a Naboo a lĂ©g Ă©lesebb kĂ©s a fiĂłkban. DL-el Ă©s MTL-el is ezt produkĂĄlta. (Sharon Mini szintĂ©n!)

5 kedvelés

PĂĄr wattos MTL mĂłdra kellene Ășgyis. De megfontolom. SzĂłval nem lenne kihasznĂĄlva nyilvĂĄn.
“Csak” tetszik

1 kedvelés

Nekem a piros volt, a Fresia-val vålogattam össze. Mindenki azt hitte így van szettben, aztån nem is. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

8 kedvelés

Ez így nagyon pofa szett :+1: tényleg.
De önvédelemre is jó, csajos szett.
Asszem “kijelzƑfĂ©tisem” van :roll_eyes:

(Most még rosszabb, hogy låtom a kezedben :grin:)

1 kedvelés

GyönyörƱ.:wink:Viszont Ă©n amiĂłta vĂ©pelek, mĂ©g nem lĂĄttam szettben modot rta-val,
 Vagy lehet h rossz helyen keresgĂ©ltem
??? :thinking::thinking::thinking:

3 kedvelés

Ha ezek tetszenek akkor inkĂĄbb egy yihi azzal nincs gond :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Ha van jobb chippel olyan, ami minimum 2" kijelzƑ, Ă©s random hĂĄttĂ©rkĂ©pezni lehet
de nemigen van.