Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Szia Jani! Van ott minden is! :grinning_face_with_smiling_eyes:

3 kedvelés

Olyan mint a metrikus csavar+anya összetekethető a gyárija.
Van másik de …mozog benne és nem az igazi,de azért köszönöm,úgyis pár nap és beszélünk :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 kedvelés

Szia!
Már csak a 21700-asok vannak meg…eladtam a minit meg a két no6-ot…más van helyettük

3 kedvelés

Ja tényleg igazad van rég volt már…

3 kedvelés

Bizony hogy szépek… Ahogy közben nézegetem a saját szettjeimet, ehhez képest… kezdek rá jönni h nem is vagyok valódi véper… :grin::grin::grin:

5 kedvelés

Mindegy mid van ,ha örömet okoz :fist_right::fist_left:

7 kedvelés

20 kedvelés

Végre szabadság van!!! Lezártam egy korszakot. Jöhet egy újabb kihívás!

19 kedvelés

Az már nem a Daf kartámasza :blush:
Szebbet jobbat ,kényelmesebbet :fist_right::fist_left:

8 kedvelés

Csak néhány órája van a birtokomban ez a tank,de máris imádom. :slightly_smiling_face:

19 kedvelés

Ez az elite lite vagy a pro?

1 kedvelés

Köszönöm szépen :grin::dash:

3 kedvelés

A koponyás poharamban a saját borom, (95% tiszta Othello) az ares 2-ben saját liquidem… (al carlo macchiato brew), igy ünneplem a kilépést a cégtől!!! Idegileg cafatokra zúztak a 2 év alatt…

10 kedvelés

Szia Robi! :slightly_smiling_face:
Ez a pro változat,nem a lite.
Egyébként,ha jól tudom,olyan hatalmas különbség nincs a kettő között.

3 kedvelés

Annyit tudok, hogy a Lite verzió egy valami szövet tasakban érkezik, es külön kell megvenni hozzá az afc-ket. A pro verzió pedig a megszokott kis henger alakú fém dobozban jön, az afc-kel együtt…

2 kedvelés

Igen,és ami még fontos,nagyon egyszerű építeni,a vattázásra sem mondanám,hogy háklis lenne.
A láncslukkokat is jól bírja forrósodás nélkül.Ja és a legfontosabb,kiváló ízű tankocska. :wink:

5 kedvelés

Akkor nagy gondban leszek. Mert a nejem nem is akar hallani sem új kazánról. (mert most vettem 1 hónapja a brunhilde mtl rdta-t). De majd csak meg győzöm valahogy…:stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

3 kedvelés

Van kávés pohár, és van boros pohár. Igy teljes a szett. (jelenleg mindkettőben bor van)… És persze, van a gőzölés is. Végül, de nem utolsó sorban…:dash::dash::dash:
@Vaperina_Kinga, jelezném, hogy minden cuccom koponyás…

8 kedvelés

KFT: Dzsungelharc

Ha elindulsz, hogy bejárd a szerelem dzsungelét,
ne felejtsd otthon a dzsungelfelszerelést!

…hisz le kell győznöd a rád leselkedő száz veszélyt.

15 kedvelés

Megjött ma a geekvape obelisk 120fc

Nagyon szuperül néz ki! Méretre is tök jó!

16 kedvelés