Szia Jani! Van ott minden is! ![]()
Olyan mint a metrikus csavar+anya összetekethetĆ a gyĂĄrija.
Van mĂĄsik de âŠmozog benne Ă©s nem az igazi,de azĂ©rt köszönöm,Ășgyis pĂĄr nap Ă©s beszĂ©lĂŒnk ![]()
Szia!
MĂĄr csak a 21700-asok vannak meg..eladtam a minit meg a kĂ©t no6-otâŠmĂĄs van helyettĂŒk
Ja tĂ©nyleg igazad van rĂ©g volt mĂĄrâŠ
Bizony hogy szépek⊠Ahogy közben nézegetem a sajåt szettjeimet, ehhez képest⊠kezdek rå jönni h nem is vagyok valódi véper⊠![]()
![]()
![]()
Mindegy mid van ,ha örömet okoz ![]()
![]()
Az mĂĄr nem a Daf kartĂĄmasza ![]()
Szebbet jobbat ,kényelmesebbet ![]()
![]()
Ez az elite lite vagy a pro?
Köszönöm szépen ![]()
![]()
A koponyĂĄs poharamban a sajĂĄt borom, (95% tiszta Othello) az ares 2-ben sajĂĄt liquidem⊠(al carlo macchiato brew), igy ĂŒnneplem a kilĂ©pĂ©st a cĂ©gtĆl!!! Idegileg cafatokra zĂșztak a 2 Ă©v alattâŠ
Szia Robi! ![]()
Ez a pro vĂĄltozat,nem a lite.
EgyĂ©bkĂ©nt,ha jĂłl tudom,olyan hatalmas kĂŒlönbsĂ©g nincs a kettĆ között.
Annyit tudok, hogy a Lite verziĂł egy valami szövet tasakban Ă©rkezik, es kĂŒlön kell megvenni hozzĂĄ az afc-ket. A pro verziĂł pedig a megszokott kis henger alakĂș fĂ©m dobozban jön, az afc-kel egyĂŒttâŠ
Igen,Ă©s ami mĂ©g fontos,nagyon egyszerƱ Ă©pĂteni,a vattĂĄzĂĄsra sem mondanĂĄm,hogy hĂĄklis lenne.
A lĂĄncslukkokat is jĂłl bĂrja forrĂłsodĂĄs nĂ©lkĂŒl.Ja Ă©s a legfontosabb,kivĂĄlĂł ĂzƱ tankocska. ![]()
Akkor nagy gondban leszek. Mert a nejem nem is akar hallani sem Ășj kazĂĄnrĂłl. (mert most vettem 1 hĂłnapja a brunhilde mtl rdta-t). De majd csak meg gyĆzöm valahogyâŠ![]()
![]()
![]()
Van kĂĄvĂ©s pohĂĄr, Ă©s van boros pohĂĄr. Igy teljes a szett. (jelenleg mindkettĆben bor van)⊠Ăs persze, van a gĆzölĂ©s is. VĂ©gĂŒl, de nem utolsĂł sorbanâŠ![]()
![]()
![]()
@Vaperina_Kinga, jeleznĂ©m, hogy minden cuccom koponyĂĄsâŠ
KFT: Dzsungelharc
Ha elindulsz, hogy bejård a szerelem dzsungelét,
ne felejtsd otthon a dzsungelfelszerelést!
-
A gyilkos szenvedélyt:
-
a sorozatlövĆ kĂ©jt:
âŠhisz le kell gyĆznöd a rĂĄd leselkedĆ szĂĄz veszĂ©lyt.