Szia Jani! Van ott minden is!
Olyan mint a metrikus csavar+anya összetekethető a gyárija.
Van másik de …mozog benne és nem az igazi,de azért köszönöm,úgyis pár nap és beszélünk
Szia!
Már csak a 21700-asok vannak meg…eladtam a minit meg a két no6-ot…más van helyettük
Ja tényleg igazad van rég volt már…
Bizony hogy szépek… Ahogy közben nézegetem a saját szettjeimet, ehhez képest… kezdek rá jönni h nem is vagyok valódi véper…
Mindegy mid van ,ha örömet okoz
Az már nem a Daf kartámasza
Szebbet jobbat ,kényelmesebbet
Ez az elite lite vagy a pro?
Köszönöm szépen
A koponyás poharamban a saját borom, (95% tiszta Othello) az ares 2-ben saját liquidem… (al carlo macchiato brew), igy ünneplem a kilépést a cégtől!!! Idegileg cafatokra zúztak a 2 év alatt…
Szia Robi!
Ez a pro változat,nem a lite.
Egyébként,ha jól tudom,olyan hatalmas különbség nincs a kettő között.
Annyit tudok, hogy a Lite verzió egy valami szövet tasakban érkezik, es külön kell megvenni hozzá az afc-ket. A pro verzió pedig a megszokott kis henger alakú fém dobozban jön, az afc-kel együtt…
Igen,és ami még fontos,nagyon egyszerű építeni,a vattázásra sem mondanám,hogy háklis lenne.
A láncslukkokat is jól bírja forrósodás nélkül.Ja és a legfontosabb,kiváló ízű tankocska.
Akkor nagy gondban leszek. Mert a nejem nem is akar hallani sem új kazánról. (mert most vettem 1 hónapja a brunhilde mtl rdta-t). De majd csak meg győzöm valahogy…
Van kávés pohár, és van boros pohár. Igy teljes a szett. (jelenleg mindkettőben bor van)… És persze, van a gőzölés is. Végül, de nem utolsó sorban…
@Vaperina_Kinga, jelezném, hogy minden cuccom koponyás…
KFT: Dzsungelharc
Ha elindulsz, hogy bejárd a szerelem dzsungelét,
ne felejtsd otthon a dzsungelfelszerelést!
-
A gyilkos szenvedélyt:
-
a sorozatlövő kéjt:
…hisz le kell győznöd a rád leselkedő száz veszélyt.