Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Akkor könnyen lehet,hogy klon picot vettél…

6 kedvelés

Vegyél rá egy rta-t aztán jó vagy! Ha sokáig itt olvasgatsz úgyis megfertőzünk és építeni fogsz​:joy::joy::joy: El se hinnéd mekkora íz különbségek vannak :yum:

5 kedvelés

Nem feltétlen János! De letudja ellenőrizni a kód alapján!

3 kedvelés

Letudja majd kiderül 10 körül van az eredeti…tank és akku nélkül…

6 kedvelés

Lehet használtan vette. Én 5000-ért vettem a feketét és eredeti​:blush:

3 kedvelés

Lehet az nem jutott fejembe :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Igen az nem zsebbarát :sweat_smile:

4 kedvelés

Az tuti :rofl:de tetszett és mikor kezembe vettem …hát …mikor érzed hogy annyira most neeeeem​:rofl::rofl::rofl::rofl:

5 kedvelés

Hát… most hogy mondjátok. Csekkoltam az ellenőrző kódját. Magyar webshopból vettem, nem jutott eszembe, hogy klón lehet​:sweat_smile:
Innen: https://www.gold-media.hu/elektromos-cigi-keszlet-eleaf-istick-pico-melo3-mini-kit-75w

ez klón lesz…

4 kedvelés

De viszont nincs annak a veszélye hogy ha elhagyod nem veszed észre csak hogy pozitiv is legyen a téglának :rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

Azóta figyelek ilyenekre :grin:súly,tankméret infó :rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

A magyar webshop ezt nem tüntette fel. Lehet reklamálni ilyenkor?

1 kedvelés

Hát én hozzá vagyok szokva a súlyos modokhoz nekem nem okoz gondot a suly nálam inkább mérvadó a chipszetje stb…hogyan kezeli az akkut is :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

csak hallottam,hogy vissza vették de szerintem ez csak leganda próbáld meg de lehet sajna bukta…

3 kedvelés

Azt gondolnám, hogy hamisítvány törvény ellenes árulni eredetikent feltüntetve. Megpróbálom azért.

2 kedvelés

Már figyelem én is ,na meg már marad az mtl :smiling_face: de megmaradt pár dl tank és mod is ha esetleg felhőt szeretnék kergetni :grin::grin::grin:

4 kedvelés

Ezek már megvoltak​:slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Khm​:wink:Ivett hozzád képest még új,ő még nem tudja biztosra​:joy::kissing_heart::smiling_face_with_three_hearts:

3 kedvelés

A 2 akkuval egy súlyban van a Yihi sxmini-vel,ami ugye 1 akkus​:wink:És az 1 akkus Ijoy nehezebb kicsit​:slightly_smiling_face:

3 kedvelés