Akkor könnyen lehet,hogy klon picot vettél…
Vegyél rá egy rta-t aztán jó vagy! Ha sokáig itt olvasgatsz úgyis megfertőzünk és építeni fogsz El se hinnéd mekkora íz különbségek vannak
Nem feltétlen János! De letudja ellenőrizni a kód alapján!
Letudja majd kiderül 10 körül van az eredeti…tank és akku nélkül…
Lehet használtan vette. Én 5000-ért vettem a feketét és eredeti
Lehet az nem jutott fejembe
Igen az nem zsebbarát
Az tuti de tetszett és mikor kezembe vettem …hát …mikor érzed hogy annyira most neeeeem
Hát… most hogy mondjátok. Csekkoltam az ellenőrző kódját. Magyar webshopból vettem, nem jutott eszembe, hogy klón lehet
Innen: https://www.gold-media.hu/elektromos-cigi-keszlet-eleaf-istick-pico-melo3-mini-kit-75w
ez klón lesz…
De viszont nincs annak a veszélye hogy ha elhagyod nem veszed észre csak hogy pozitiv is legyen a téglának
Azóta figyelek ilyenekre súly,tankméret infó
A magyar webshop ezt nem tüntette fel. Lehet reklamálni ilyenkor?
Hát én hozzá vagyok szokva a súlyos modokhoz nekem nem okoz gondot a suly nálam inkább mérvadó a chipszetje stb…hogyan kezeli az akkut is
csak hallottam,hogy vissza vették de szerintem ez csak leganda próbáld meg de lehet sajna bukta…
Azt gondolnám, hogy hamisítvány törvény ellenes árulni eredetikent feltüntetve. Megpróbálom azért.
Már figyelem én is ,na meg már marad az mtl de megmaradt pár dl tank és mod is ha esetleg felhőt szeretnék kergetni
KhmIvett hozzád képest még új,ő még nem tudja biztosra
A 2 akkuval egy súlyban van a Yihi sxmini-vel,ami ugye 1 akkusÉs az 1 akkus Ijoy nehezebb kicsit