Mennyire vált be a violator? Nagyon dicsérték amikor megjelent…
Csak érdeklődöm. Nekem az mtl vonal a tuti befutó…
Nos, akkor… Jól nyisd ki a pénztárcát… Mert a stabfa nem egy olcsó mulatság lesz…
Egy nagyon jó ízvisszaadással bír,és coil ,vagy huzal fügvénye,meg persze alaplé én momentán 70/30 de a gőz is brutál igaz szereti a hasát de hát aki dl vonalon mozog az ennek tudatában van
Nekem 19 online shop ikonja van elmentve a telómban. És mind hazai online shop (roman) igy van miben válogatni…
Én akkor mtl-em ha olyan társaságban vagyok ahol zavaró lenne a dl ,mármint a ködde egyébként dl és mtl felhasználó vagyok csak ahogy előzőleg is írtam társaság fügvénye…
En tavaly húsvét előtt még dl-ben nyomtam, de komolyan. Nem babra ment a játék… Pirítottam neki a maximumon. Es az egyik hajnalban rosszul lettem menet közben a kamionban. Szerencsére sikerült megallitanom a kamiont, de kiestem a fülkéből, mint egy darab fa (3 méter magasságból). El tört 6 bordám, korhazba kerültem, aztan 1 hét után haza engedtek, itthon 2 hónap beteg szabi, végül helyre jottem. Azóta kizárólag mtl-ben tolom. De a vépelés maradt…
Hát én volt hogy egy műszak allat elgőzőltem 60 ml 110-130 watton igaz év végi hajtás volt a cégnél és 6+2 3 műszak azért tudd üttős lennifőleg hogy 25 ember dolgozik a felügyeletem allat …
Igen. Ez kellemes meglepetés volt. Itt gyerekeskedtél?
Rokonság él ott és sokat voltam náluk…
A szombati munkanaphoz határozottan jól jött az áfonyalikőr, ahhoz meg a erdeibogyós Red drops lötyi a Vinciben
Hát megjött ez a gyönyörű dl tank is!
Hálásan köszönöm @Robert_Horvath - nak! Most már nincs okom panaszra, elvagyok látva tankokkal Annyira megható ez az egész drága barátaim, én soha nem kaptam még így semmit
Kíváncsi leszek a dl vonalra, majd beszámolok milyen is ez!
Használd egészséggel
Köszönöm szépen még egyszer!
Gyerekek. Ez a hozzakapott tank egy hulladék. Kb. Instant kuka. Mozog a 510-en. Akárhogy csavarom ferdén áll rajta. Az alkatrészek úgy megszorulnak, hogy alig lehet szét kapni őket(most épp nem is tudom teljesen szét szedni…). Meg eleve tök bután van megoldva az egész tank.
Akkor megismétlem cseréld le
Annyira nem Dl az a kis gépezet ,higgy nekünk .
Nem rossz az csak egy jó tank kell hozzá