Köszi @Robertino_daf! VĂ©gĂŒl is JĂĄnos Ă©rdeme ![]()
TalĂĄn tudja mi a cĂĂp?
Igen
tudjaâ![]()
Igen, JĂĄnos az profi ![]()
![]()
De te is közremƱködtél benne.. ![]()
AmĂșgy minden elismerĂ©s JĂĄnosnak is..
Mert igy vagyunk mi jĂłk itt⊠EGYĂTT!!!
Ezzel mtl-ben 10-12 watton, 2 hétig nem lenne gond a töltéssel⊠![]()
Az tuttiâ
egyébként ez a cél hogy tovåbb birja ![]()
Na jĂł ne fĂ©nyezd mert megint tesz fel valamit,amit meg kell szereznemâ![]()
![]()
![]()
Ugye ? ![]()
![]()
![]()
![]()
@Zolika ugy sem birod ki hogy ha ugy is van neh csapj le rĂĄ ![]()
![]()
![]()
![]()
lehet igazad van.
De ha olyan cĂĂpekâ![]()
![]()
A kiiisssééértéésss mindig ![]()
![]()
![]()
![]()
ĂâŠnem vehetek meg mindent
megfogadtam magamnak ![]()
![]()
csak mĂ©g egyet âŠMax kettĆ![]()
FehĂ©rvĂĄron a tĂĄrsashĂĄzak alatt a pinceâŠazt hiszem ilyen ha jĂłl emlĂ©kszem gyerek korombĂłl..?
⊠Csak mĂ©g egyet⊠Max kettĆtâŠ
Mennyi ideig? 1 hĂłnapig? (Ezt vedd vicckĂ©nt) . AmĂșgy Ă©n is Ăgy vagyok vele. MĂĄsfĂ©l hĂłnapja azt mondtam magamnak, hogy csak 1 rta lesz. Az ares 2. AzĂłta mĂĄr van 1 brunhilde-m is, de mĂĄr nĂ©zegetem a következĆt⊠![]()
ĂhhhâŠannyit nem vĂĄrhatok ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ăn pl a vaporesso gen nano modomat (ami 2000mAh) naponta 2szer töltöm. Ăs emelett ott van mĂ©g az eleaf istick power 2, (ami 5000mAh) Ă©s az Aspire nautilus gt (Ă©s ahhoz 2 drb 18650 akku is), Ă©s Ăgy nagy nehezen kihĂșzom a napot⊠![]()
kell is nĂ©zegetni nekem Ășton van a bersim a v2 mini azt hiszem,de mĂ©g kell egy mod meg a bykaâ
ennek sosincs vĂ©ge komolyan mondom.Ja meg kell egy stabfa mod is nekemâ![]()
![]()
Ăgy van ez, ha egyfolytĂĄban pirĂtomâŠ
Amikor gyĂĄri pori volt, addig szinte pĂĄrhuzamosan ment az analĂłg is. AmiĂłta rta van, azĂłta az analĂłg mintha köddĂ© vĂĄlt volna. MĂĄr a szagĂĄt sem bĂromâŠ
HĂĄt Ă©n momentĂĄn dl vonalon gĆzĆlök Ă©s rta fĂŒgvĂ©nye Ă©pp mit hasznĂĄlok ,pl a Zeus dualban 0.34 ĂĄtlagban 45-50 watton hajtom vgy pl a Violator 0.2 megĂ©pitve dualban 80-110 watt azĂ©rt kell az akku hozzĂĄ igy 3 akkuval mĂĄsfĂ©l napig birja mtl- ben lehetne hasznĂĄlni 3-4 napot röhögve