Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Köszi @Robertino_daf! VĂ©gĂŒl is JĂĄnos Ă©rdeme :blush:

3 Likes

Talán tudja mi a cííp? :thinking: Igen :grin:tudja​:winking_face_with_tongue:

4 Likes

Igen, JĂĄnos az profi :winking_face_with_tongue::hugs:

4 Likes

De te is közremƱködtél benne.. :grin:
AmĂșgy minden elismerĂ©s JĂĄnosnak is..

3 Likes

Mert igy vagyunk mi jók itt
 EGYÜTT!!!

4 Likes

Ezzel mtl-ben 10-12 watton, 2 hĂ©tig nem lenne gond a töltĂ©ssel
 :winking_face_with_tongue:

2 Likes

Az tutti​:grin: egyĂ©bkĂ©nt ez a cĂ©l hogy tovĂĄbb birja :wink:

3 Likes

Na jĂł ne fĂ©nyezd mert megint tesz fel valamit,amit meg kell szereznem​:zany_face::zany_face::zany_face:
Ugye ? :blush::blush::blush::blush:

6 Likes

@Zolika ugy sem birod ki hogy ha ugy is van neh csapj le rĂĄ :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

4 Likes

:rofl:lehet igazad van.
De ha olyan cíípek​:rofl::rofl:

3 Likes

A kiiisssééértéésss mindig :sweat_smile::rofl::rofl::rofl:

5 Likes

Á
nem vehetek meg mindent :blush:megfogadtam magamnak :rofl::rofl::rofl:csak mĂ©g egyet 
Max kettƑ:zany_face:

7 Likes

Nekem a “szokásos”, ma a város alatt is bolyongtam. :blush:

16 Likes

Fehérvåron a tårsashåzak alatt a pince
azt hiszem ilyen ha jól emlékszem gyerek koromból..?

1 Like

Csak mĂ©g egyet
 Max kettƑt

Mennyi ideig? 1 hĂłnapig? (Ezt vedd vicckĂ©nt) . AmĂșgy Ă©n is Ă­gy vagyok vele. MĂĄsfĂ©l hĂłnapja azt mondtam magamnak, hogy csak 1 rta lesz. Az ares 2. AzĂłta mĂĄr van 1 brunhilde-m is, de mĂĄr nĂ©zegetem a következƑt
 :grin:

2 Likes

Áhhh
annyit nem várhatok :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

3 Likes

Én pl a vaporesso gen nano modomat (ami 2000mAh) naponta 2szer töltöm. És emelett ott van mĂ©g az eleaf istick power 2, (ami 5000mAh) Ă©s az Aspire nautilus gt (Ă©s ahhoz 2 drb 18650 akku is), Ă©s Ă­gy nagy nehezen kihĂșzom a napot
 :grin:

2 Likes

kell is nĂ©zegetni nekem Ășton van a bersim a v2 mini azt hiszem,de mĂ©g kell egy mod meg a byka​:sweat_smile:ennek sosincs vĂ©ge komolyan mondom.Ja meg kell egy stabfa mod is nekem​:wink::grin:

3 Likes

Így van ez, ha egyfolytában pirítom

Amikor gyĂĄri pori volt, addig szinte pĂĄrhuzamosan ment az analĂłg is. AmiĂłta rta van, azĂłta az analĂłg mintha köddĂ© vĂĄlt volna. MĂĄr a szagĂĄt sem bĂ­rom

HĂĄt Ă©n momentĂĄn dl vonalon gƑzƑlök Ă©s rta fĂŒgvĂ©nye Ă©pp mit hasznĂĄlok ,pl a Zeus dualban 0.34 ĂĄtlagban 45-50 watton hajtom vgy pl a Violator 0.2 megĂ©pitve dualban 80-110 watt azĂ©rt kell az akku hozzĂĄ igy 3 akkuval mĂĄsfĂ©l napig birja mtl- ben lehetne hasznĂĄlni 3-4 napot röhögve

1 Like