Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Én csak azért ajánlom neked a fa dobozost mert exp,-szereted akkor egy ílyen limitált kiadást bűn kihagyni… :slightly_smiling_face:…Köszönöm te is rendes srác vagy velem meg kívételesen az így ennyit megtehetek érted…2.1 már nehezen beszerezhető hátha ez is tetszik vagy csak be teszed az exp.-ek közé mégis csak úgy teljes a gyülytemény.

1 kedvelés

Az ízével nem volt gondom, de a vattázásától öngyikos gondolataim támadtak. :sweat_smile:

Először én is megijedtem tőle,de 4-5 kísérlet után beállt a dolog​:grinning:

Megfontolom majd a fadobozost. A 2.1-est meg akkor hálásan köszi, Jani, kipróbálom :hugs:

Még a végén vennem kell… :joy:

Nálam mindenkinek egy esélye van csak. :grin:

Azzal a vaníliás dohánnyal is kezdesz felcsigázni. Expromizer vattám már van :grin: (mondtam már, hogy teljesen jó? Most minden tankomba azt teszek 2 hete…).

Eddig se ágáltam a fadobozos ellen, csak ilyen jellegű tankom már van sok. (Ok, tudom, hogy kicsit általánosítok). Viszont “munkatanknak” a v4 az etalon, abban a kategóriában számomra a legjobb.

Némi problémáid akadnak a be üzemelésekkel… :joy:

Valaki a Skyline R-t is kipróbálhatná már.Kezdek magamban kételkedni,hogy tényleg olyan jó,mint ahogy gondolom.Senkinél se láttam soha itt.

2 kedvelés

A Nissanok jó autók :joy:

1 kedvelés

hát az azért nem ocsó…

1 kedvelés

Ha szereted a vaníliát,akkor ne hagyd ki!Esküszöm néha azon gondolkodom,hogy iszok egy kortyot belőle​:joy:

Sajnos.De legalább egy klónt valaki.

1 kedvelés

előző sky-ből van 3db-om klón ha hasonló csak már jó…

Ismerős érzés… Most ezt a hülye Snick Erinot szopogatom, és annyira jó, hogy örülök,.ha nagynéha szájbaköp :joy:

(Perszehogy csípem a vaníliát, ha jó. De csak ha minőségi, illetve a dohányarány is jó:+1:)

Pont azt számolgattam,hogy kell hozzá afc-ket venned külön,meg akkor már pót gumi gyűrűket is,meg esetleg pót üveget is.Szállítással együtt már 300 Eurónál járunk.Azért az már durva.

1 kedvelés

azt már én is soknak tarom de az tény a legjobb minőség volt szerencsém próbálni eredetit…

Nekem klón van,de ha még ez is ilyen jó,akkor el tudom képzelni,hogy az eredeti milyen lehet.

Expromizer rajongóként,kötelező kipróbálnod az aromákat is​:stuck_out_tongue_winking_eye:

Köszönöm @Janos_Groszeibl :hugs: mostanra már stabilizálódott a vérnyomasom. :sweat_smile: Szerintem nem szakitom félbe ezt a remek beszélgetést. Reggel átpakolom valahova. :thinking:

Szia @Ivett :grin::smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart::kissing_heart: