Én csak azért ajánlom neked a fa dobozost mert exp,-szereted akkor egy ílyen limitált kiadást bűn kihagyni… …Köszönöm te is rendes srác vagy velem meg kívételesen az így ennyit megtehetek érted…2.1 már nehezen beszerezhető hátha ez is tetszik vagy csak be teszed az exp.-ek közé mégis csak úgy teljes a gyülytemény.
Az ízével nem volt gondom, de a vattázásától öngyikos gondolataim támadtak.
Először én is megijedtem tőle,de 4-5 kísérlet után beállt a dolog
Megfontolom majd a fadobozost. A 2.1-est meg akkor hálásan köszi, Jani, kipróbálom
Még a végén vennem kell…
Nálam mindenkinek egy esélye van csak.
Azzal a vaníliás dohánnyal is kezdesz felcsigázni. Expromizer vattám már van (mondtam már, hogy teljesen jó? Most minden tankomba azt teszek 2 hete…).
Eddig se ágáltam a fadobozos ellen, csak ilyen jellegű tankom már van sok. (Ok, tudom, hogy kicsit általánosítok). Viszont “munkatanknak” a v4 az etalon, abban a kategóriában számomra a legjobb.
Némi problémáid akadnak a be üzemelésekkel…
Valaki a Skyline R-t is kipróbálhatná már.Kezdek magamban kételkedni,hogy tényleg olyan jó,mint ahogy gondolom.Senkinél se láttam soha itt.
A Nissanok jó autók
hát az azért nem ocsó…
Ha szereted a vaníliát,akkor ne hagyd ki!Esküszöm néha azon gondolkodom,hogy iszok egy kortyot belőle
Sajnos.De legalább egy klónt valaki.
előző sky-ből van 3db-om klón ha hasonló csak már jó…
Ismerős érzés… Most ezt a hülye Snick Erinot szopogatom, és annyira jó, hogy örülök,.ha nagynéha szájbaköp
(Perszehogy csípem a vaníliát, ha jó. De csak ha minőségi, illetve a dohányarány is jó)
Pont azt számolgattam,hogy kell hozzá afc-ket venned külön,meg akkor már pót gumi gyűrűket is,meg esetleg pót üveget is.Szállítással együtt már 300 Eurónál járunk.Azért az már durva.
azt már én is soknak tarom de az tény a legjobb minőség volt szerencsém próbálni eredetit…
Nekem klón van,de ha még ez is ilyen jó,akkor el tudom képzelni,hogy az eredeti milyen lehet.
Expromizer rajongóként,kötelező kipróbálnod az aromákat is
Köszönöm @Janos_Groszeibl mostanra már stabilizálódott a vérnyomasom. Szerintem nem szakitom félbe ezt a remek beszélgetést. Reggel átpakolom valahova.
Szia @Ivett