Nem olyan vészes, ez laza 40%-kal lett csak drágább nyár eleje óta…
Nincs olyan smiley face vagy jel ami jellemezne
Én ugyan nem csak valahogy át vinni és folytatni pl offtopikba ? A marha megjegyzéseim is
Kiméljük @Vaperina_Kinga ma beszélt Ferinkel…
Dehogyis, mi magunktól is bomlunk.
Zombi sereg oszolj
Ki kell csak dobni azt a pár szakmai hsz-t, és kész is van …
De mutatom a frankót, amiről napok óta méltatlanul nem ejtettem szót:
Még mindig top.
Legalábbis top3.
A v5 viszont instabilabb, olyan, mintha több helyen “izzadna”. Az ujjam is tapad a desszertdohánytól, ha egy darabig fogdosom. Ez az üvegpalást a v4-en mindent visz.
V5-öt kevésbé, de v4-et még szerezni fogok.
Megoldás ne fogdosd. Lehet hogy nem tömít a szipka körül rendesen és lecsapódik körülötte. Majd amikor a szipka csatorna meg telik könnyezik lassan mikor mozgatod
Nagyjából erre jutottam. De a v4 az ő búrájával sokkal kevésbé mikro-inkontinens, az biztos most épp a v5-ből szopkodom, szigorúan hanyattfekve már a Snickers löttyöt, és az ujjam illatos, mint Csárlinak a csokigyárban mondjuk egy intenzív aromáról beszélünk.
(Snick Erino, nagyon ajánlom!)
Ma már saccra a 17. Snickersnél tartok, virtuálisan.
Ha már exp. javaslom a 2.1 elötieket sokkal jobbak…
Kivagy, ha “éhes” vagy?
A v4 kiképzése és elve nekem eddig a legszimpatikusabb, de hát tudod…már elgondolkodtam, hogy majd kipróbálom a korábbiakat is.
A fa dobozost venném a helyedben amig lehet kapni gyönyörű pakk…Van egy használt 2.1em ha gondolod elküldöm kicsit kopott de eredeti…
Hát én a 2.1-től sem voltam elájulva, de a körítés az tuti 5*.
Köszi, hogy eszedbe jutottam. Utánaolvastam gyors. Szimpatikusnak tűnik, lékontrollos ha van fölös darabod, megfontolom persze kitalálod, hogy mit vagy mennyit gondolsz.
Amúgy a v4-et tényleg azért “ajnározom” néha,.mert egy rendkívül stabil, és strapabíró tank, bő féléve.minden nap nyúzom az első példányt. A bubis palásttal meg univerzálissá vált.
(És hozza azt a th-t eléggé, amire igényem.van-volt).
Ami neked volt az a 1.4 ha jól emlékszem a fa dobozra gondolsz az 1.4
Ja, az lehet, de mit számít? Nem jött be és kész.
Mondtam én olyat,hogy ár?Ugye nem…
Nem mondtál, én mondtam de most is.mondom, hogy végtelen rendes srác vagy
Az 1.4 inkább még a kayfun jellegű iskola. Szép az a fadobozos szett, de szerintem azért hagytam ki, mert a v4 volt az etalonom…alsó lékontroll+felső levegőkontroll miatt.
Mondjuk az SE is húzza az igát, azóta. És ugyanazen jó tulajdonságai miatt
Pedig marha jó tank az 1.4.Csak úgy öntöm magamba a Expromizer vaníliás dohányát.Nagyon jól lehet játszani a levegőzésével,és az íze is szuper!