Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Nem olyan vészes, ez laza 40%-kal lett csak drágább nyár eleje óta…

3 kedvelés

Nincs olyan smiley face vagy jel ami jellemezne​:rofl::rofl::rofl:

1 kedvelés

Én ugyan nem csak valahogy át vinni és folytatni pl offtopikba ? A marha megjegyzéseim is :rofl:

Kiméljük @Vaperina_Kinga ma beszélt Ferinkel…

Dehogyis, mi magunktól is bomlunk. :grin:

Zombi sereg oszolj :rofl:

1 kedvelés

Ki kell csak dobni azt a pár szakmai hsz-t, és kész is van … :joy:
De mutatom a frankót, amiről napok óta méltatlanul nem ejtettem szót:

Még mindig top.
Legalábbis top3.

A v5 viszont instabilabb, olyan, mintha több helyen “izzadna”. Az ujjam is tapad a desszertdohánytól, ha egy darabig fogdosom. Ez az üvegpalást a v4-en mindent visz.

V5-öt kevésbé, de v4-et még szerezni fogok.

4 kedvelés

Megoldás ne fogdosd. :grin: Lehet hogy nem tömít a szipka körül rendesen és lecsapódik körülötte. Majd amikor a szipka csatorna meg telik könnyezik lassan mikor mozgatod

Nagyjából erre jutottam. De a v4 az ő búrájával sokkal kevésbé mikro-inkontinens, az biztos :+1: most épp a v5-ből szopkodom, szigorúan hanyattfekve már a Snickers löttyöt, és az ujjam illatos, mint Csárlinak a csokigyárban :grin: mondjuk egy intenzív aromáról beszélünk.

(Snick Erino, nagyon ajánlom!)

Ma már saccra a 17. Snickersnél tartok, virtuálisan.

3 kedvelés

Ha már exp. javaslom a 2.1 elötieket sokkal jobbak…

Kivagy, ha “éhes” vagy? :grinning::grinning::grinning:

A v4 kiképzése és elve nekem eddig a legszimpatikusabb, de hát tudod…már elgondolkodtam, hogy majd kipróbálom a korábbiakat is. :+1:

A fa dobozost venném a helyedben amig lehet kapni gyönyörű pakk…Van egy használt 2.1em ha gondolod elküldöm kicsit kopott de eredeti…

1 kedvelés

Hát én a 2.1-től sem voltam elájulva, de a körítés az tuti 5*.

Köszi, hogy eszedbe jutottam. Utánaolvastam gyors. Szimpatikusnak tűnik, lékontrollos :grin: ha van fölös darabod, megfontolom :+1: persze kitalálod, hogy mit vagy mennyit gondolsz.

Amúgy a v4-et tényleg azért “ajnározom” néha,.mert egy rendkívül stabil, és strapabíró tank, bő féléve.minden nap nyúzom az első példányt. A bubis palásttal meg univerzálissá vált.
(És hozza azt a th-t eléggé, amire igényem.van-volt).

1 kedvelés

Ami neked volt az a 1.4 ha jól emlékszem a fa dobozra gondolsz az 1.4 :slightly_smiling_face:

Ja, az lehet, de mit számít? Nem jött be és kész. :grin:

Mondtam én olyat,hogy ár?Ugye nem… :slightly_smiling_face:

Nem mondtál, én mondtam :wink: de most is.mondom, hogy végtelen rendes srác vagy​:+1:

Az 1.4 inkább még a kayfun jellegű iskola. Szép az a fadobozos szett, de szerintem azért hagytam ki, mert a v4 volt az etalonom…alsó lékontroll+felső levegőkontroll miatt.

Mondjuk az SE is húzza az igát, azóta. És ugyanazen jó tulajdonságai miatt​:+1:

1 kedvelés

Pedig marha jó tank az 1.4.Csak úgy öntöm magamba a Expromizer vaníliás dohányát.Nagyon jól lehet játszani a levegőzésével,és az íze is szuper!