Tisvapon venni kell egy yftk klónt, ha nem jön be itt hamar el fog kellni.
Schrödinger macskája? Nem tudom él e még…
Talán igen talán nem vagy nem is volt. De …,…
Ezt sosem értettem, csak meg kell szagolni, és már mindent is tudsz.
Upsz akkot ebbe beletenyereltem. Nem tudtam, hogy tag volt. Mondjuk nem is a figura inkább az eszközről szóló véleménye miatt lepődtem meg.
Mert azt tudom, hogy itt a by-ka (és a klón is) nagyon megy…
Borokról nem tudnék nyilatkozni melyik sor hanyadik tőkéről szedték ,de rta- ban van pár ami ízlik
A pénz meg …inkább erre költöka cigi se drága naponta kétezerért ,de ha egy kartonnal vesz valaki akkor bizony húúú de drága
Jön a narancs byka kombó"?
András rendes ember neki nem ízlik ennyi…senki nem orákulum…
Tényleg nem tudok ennél jobbat mondani, mint tapasztalati úton kell menni, a dani modok is mennek, nekem spec ingyen se kéne, nincsenek egyetemes szabályok. Ha nem hibás a tank, akkor a többi már ízlés kérdése, az meg, mint tudjuk szubjektív.
Láttam előre hogy ezt írod
Ez titok! Nekem is meglepi az 50-ik re kapom…
arra arra honnan tudtad
A byka-ról…kicsit egyetértek azzal amit mond benne az ízzel kapcsolatban (bár ez ugye elég szubjektív dolog, hogy kinek mi),. Nekem például a prime sokkal! jobban bejön izre, de mégis kedvenc a byka. Egyszerűen nagyszerű
Akkor már ismersz…ez a véleményem…
Csak megsugom a két byka clone (ugyanaz) között volt ízben különbség
Nekem például az ataman 3 jobban bejön ízre, viszont nyomi a feltöltés, könnyen folyik, nincs lékontroll stb, tehát van jópár dolog, ami a bykában jó. Nem biztos, hogy az íz a legjobb, akinek csak ez számít, annak nem lesz nyerő. Viszont minden másban majdnem perfekt.
Annak idején talán egyszer az aromákkal … de talán a tankokkal kapcsolatban is előjött, hogy ha az ember talál egy számára megfelelőt, akkor maradjon annál.
De ugye, ha nem próbálgatsz, akkor nem tudsz róla, ha esetleg van jobb. Vagy akár sokkal jobb.
Ha pedig próbálgatsz, akkor csak úgy pereg a málna, de lehet hiába…
De tény és való. .Totál szubjektiv kinek mi jön be. De azért a nagy számok törvénye csak működik.
Hát a klón az klón, nehéz lehet két egyformát lemásolni.
Nagyon finom volt az ataman, az tény!
Igen az, de az íróasztaltól én se vittem sehová.