Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Eladtad? Ne már

Az nem meggy, hanem kokszlé. :rofl:

1 kedvelés

Dehogy, az tƑled ajĂĄndĂ©k! Csak akĂĄrhogy Ă©pĂ­tettem orrĂĄn - szĂĄjĂĄn folyt :smirking_face:

4 kedvelés

Visszakapom? Nekem hiånyzik. :grin: Nem tudom mit bénåzol, nekem csak minden 3. építés folyt meg. :rofl:

Ha szeretnĂ©d visszakĂŒldhetem​:hugs:

Nekem bishopnĂĄl csak a refill nem annyira bejövƑs. A többi egĂ©szen tetszik.. .
Viszont itt egy By-ka klón “teszt”.
És bĂĄr Ă­zlĂ©sek Ă©s pofonok, de akkor se hangzik jĂłl.

35. perctƑl a konzekvencia.

Szerintem az a darab nem volt jĂł clone :sweat_smile:

2 kedvelés

Ari vagy, jöhet. CserĂ©be majd kĂŒldök valami ajit.

1 kedvelés

OkĂ©, jövƑ hĂ©ten kĂŒldöm!

Ez Andrås véleménye..

Mindenkinek vannak kedvenc tankjai.
Ezért jó meghallgatni måsokat is.
Mert mindenkinek mås jön be .

3 kedvelés

Szoviet T34-45 :rofl::rofl:

1 kedvelés

nekem most ez jĂł nagyon

4 kedvelés

Mår többedszer futok bele ebbe az Andrås névbe de még mindig fantom. Azt is låttam hogy irmagja is ki van írtva innen. Lehet tudni többet a sztorirol?

Én a bishoptĂłl sem estem hanyat, nem rossz, de a bykĂĄt jobban kedvelem. MĂĄs meg oda van Ă©rte
sajnos ez ilyen, megveszed, kiprĂłbĂĄlod, aztĂĄn kiderĂŒl.

4 kedvelés

Szerintem nem, csĂșnya vĂĄlĂĄs volt, rĂ©gen törzstag volt, szemĂ©ly szerint Ă©n kedveltem, de ez van, menni akart, Ă­gy ment.

6 kedvelés

Sajnos csak kĂ­vĂĄncsibb lettem

1 kedvelés

Persze, de nyilvån azért jó ha az ember a véleményeket is figyelembe veszi, ha csak nincs végtelen pénztårca 150 eurós próbåkat tenni. Persze a klón lehet nincs annyi. :slight_smile:
Annyi féle tank van, hogy az valami fergeteg

Szåmomra mår az is durva, hogy ezekben igazi differenciåkat lehet felfedezni. Szerelésben mondjuk oké, de ízben

A borszakĂ©rtƑk jutnak errƑl eszembe. :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:
Számomra megfoghatatlan

A kĂ­vĂĄncsisĂĄg lett a macska halĂĄla :grin:

Az elektromos fogkefe töltƑre gondolsz a hĂĄttĂ©rben?! :smiley: