Na jĂł ebbĆl nem maradhatok ki Megy az esti âde honnan lĆtt leeee?â cĂmƱ mƱsor
9 bejegyzĂ©s egyesĂŒlt egy lĂ©tezĆ tĂ©mĂĄba: EsportolĂłk!
Szerintem ebbĆl Ășj topic lesz, az a gyanĂșm⊠Valami âgamer clubâ vagy valami hasonlĂłâŠ
Igen, csak a cĂmen agyalok mĂ©g. De asszem mĂĄr nem kell, köszönöm.
Siegfried dl, brunhilde mtl, Ă©s bersi v2âŠ
A sorrend mindegyik kĂ©pen ezâŠ
Egy kis vasĂĄrnapi bĂbelĆdĂ©sâŠ
A hƱlés fontossågåt låthatjuk az alsó képeden.
De van olyan talĂĄn nem is egy csak az a baj hogy nincs aktivitĂĄs Ă©s valahogy mindig jobb mĂĄshol ezeket âkibeszĂ©lniâ⊠Ăgy jobban fent marad az Ă©rdeklĆdĂ©s nekem Ășgy tƱnik de nem Ă©n vagyok a fĆnök Ugyan az volt akkor is mikor ment az a bizonyos agymenĂ©s
Ma mindhĂĄrmat, 3as magra tekertem. A brĂŒnci kissĂ© visszafogja magĂĄt az Ăzek terĂ©n, Ăgy⊠De a bersivel nem birok betelni⊠Annyira finom. Pedig csak klĂłn. De imĂĄdni valĂłâŠ
UtĂłbbi idĆben keveset voltam jelen, cĂ©get vĂĄltottam, nĂ©met rĂ©szen dolgozom mĂĄr, csakhogy a fonok elment szabira 2 hĂ©tig, Ă©s engem hagyott helyette, mint tolmĂĄcs, a sofĆrök Ă©s a svĂĄjci spedicio között. Mert valamennyire beszĂ©lem a nemet nyelvet, Ă©s egĂ©sz nap le nem teszem a telefont, folyton hĂv valamelyik⊠Igy hĂĄt sajnĂĄlom ha nem voltam jelenâŠ
KitartĂĄst kĂvĂĄnok.
Köszönöm. Birom a gyƱrĆdĂ©st⊠Nem gond. Csak kicsit sok volt egyszerreâŠ
Akkor ezek szt a közĂ©psĆ (vagyis a brĂŒnci) nem hƱl elĂ©g rendesen?
VĂ©gre megĂ©rkezett a következĆ kedvencem . Aromamizer Plus V2â
Esetleg valakinek tipp , hogyan lehet megoldani a Gaur 21 ne csak a postless decket érzékelje normålisan. Hanem a mesh decket is.
Az alja nĂ©lkĂŒl lĂĄtja a mesh lapot , de összeszerelve nem Ă©rzĂ©keliâ. MelĂłba hasznĂĄlnĂĄm de Ăgy nehĂ©z leszâ.
Igen, Ășgy vĂ©lem.
MĂ©g a leves szĂnĂ©n is igazĂtasz, Ă©s sĂrĂłsan tökĂ©letes lesz
(TehĂĄt sĂĄrga, vagy feketeleves.)
Lehet, hogy triviĂĄlis amit Ărok Ă©s mĂĄr prĂłbĂĄltad, de mesh deck közĂ©pĂ©rinkezĆje lehet a ludas. Kintebb lehet tekerni.
SzĂ©p set. HasznĂĄld egĂ©szsĂ©ggel! ZsĂros gĆzöket!
Gondoltam rĂĄ , csak nem voltam biztos benne fixen helyĂ©n marad-e a pozitĂv rĂ©sz.