Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Na jĂł ebbƑl nem maradhatok ki :smiley: Megy az esti “de honnan lƑtt leeee?” cĂ­mƱ mƱsor :smile:

11 kedvelés

9 bejegyzĂ©s egyesĂŒlt egy lĂ©tezƑ tĂ©mĂĄba: EsportolĂłk!

Reggeli tĂșl Ă©lƑ csomag

11 kedvelés

Szerintem ebbƑl Ășj topic lesz, az a gyanĂșm
 Valami “gamer club” vagy valami hasonló
 :grin::grin::grin:

Igen, csak a címen agyalok még. :sweat_smile: De asszem mår nem kell, köszönöm. :hugs:

Siegfried dl, brunhilde mtl, Ă©s bersi v2

A sorrend mindegyik képen ez

Egy kis vasĂĄrnapi bĂ­belƑdĂ©s

9 kedvelés

A hƱlés fontossågåt låthatjuk az alsó képeden. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

De van olyan talĂĄn nem is egy csak az a baj hogy nincs aktivitĂĄs Ă©s valahogy mindig jobb mĂĄshol ezeket “kibeszĂ©lni”
 Így jobban fent marad az Ă©rdeklƑdĂ©s nekem Ășgy tƱnik de nem Ă©n vagyok a fƑnök :smiley: Ugyan az volt akkor is mikor ment az a bizonyos agymenĂ©s :smiley:

1 kedvelés

Ma mindhĂĄrmat, 3as magra tekertem. A brĂŒnci kissĂ© visszafogja magĂĄt az Ă­zek terĂ©n, Ă­gy
 De a bersivel nem birok betelni
 Annyira finom. Pedig csak klĂłn. De imĂĄdni való

UtĂłbbi idƑben keveset voltam jelen, cĂ©get vĂĄltottam, nĂ©met rĂ©szen dolgozom mĂĄr, csakhogy a fonok elment szabira 2 hĂ©tig, Ă©s engem hagyott helyette, mint tolmĂĄcs, a sofƑrök Ă©s a svĂĄjci spedicio között. Mert valamennyire beszĂ©lem a nemet nyelvet, Ă©s egĂ©sz nap le nem teszem a telefont, folyton hĂ­v valamelyik
 Igy hĂĄt sajnĂĄlom ha nem voltam jelen
 :blush::grin:

4 kedvelés

KitartĂĄst kĂ­vĂĄnok. :blush:

2 kedvelés

Köszönöm. Birom a gyƱrƑdĂ©st
 Nem gond. Csak kicsit sok volt egyszerre

3 kedvelés

Ă©s kezdƑdhet a vasĂĄrnapi pihenĂ©s :blush:

12 kedvelés

A jelenlegi készletem.

15 kedvelés

Akkor ezek szt a közĂ©psƑ (vagyis a brĂŒnci) nem hƱl elĂ©g rendesen?

VĂ©gre megĂ©rkezett a következƑ kedvencem . Aromamizer Plus V2​:hugs::grin::dash::dash::dash:

Esetleg valakinek tipp , hogyan lehet megoldani a Gaur 21 ne csak a postless decket érzékelje normålisan. Hanem a mesh decket is. :thinking::astonished:
Az alja nĂ©lkĂŒl lĂĄtja a mesh lapot , de összeszerelve nem Ă©rzĂ©keli​:pensive:. MelĂłba hasznĂĄlnĂĄm de Ă­gy nehĂ©z lesz​:crazy_face::rofl:.

9 kedvelés

Igen, Ășgy vĂ©lem.

1 kedvelés

MotorozĂłs
a sĂĄrga fekete kĂ©pernyƑ mĂ©g a mocimhoz is megy :grin: fontos az összhang :laughing:

14 kedvelés

Még a leves színén is igazítasz, és sírósan tökéletes lesz :joy::+1:
(TehĂĄt sĂĄrga, vagy feketeleves.)

3 kedvelés

Lehet, hogy triviĂĄlis amit Ă­rok Ă©s mĂĄr prĂłbĂĄltad, de mesh deck közĂ©pĂ©rinkezƑje lehet a ludas. Kintebb lehet tekerni.
SzĂ©p set. HasznĂĄld egĂ©szsĂ©ggel! ZsĂ­ros gƑzöket!

1 kedvelés

Gondoltam rå , csak nem voltam biztos benne fixen helyén marad-e a pozitív rész. :thinking:

1 kedvelés