Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

JĂł reggelt! Itt a nyĂĄr:
Hungarian “B” Watch (Az erƑsĂĄramĂș verziĂł):wink:

(Melós trikolor: piros-fehér-barna :rofl:)

15 kedvelés

Sok tekerés és vattåzåsi kísérlet utån végre feltåmadt a halålból a Tauren és folyåsmentesen boldogít :sunglasses:

13 kedvelés

MĂĄr zöldĂŒl. :grin:

4 kedvelés

Neköd is. :slightly_smiling_face: MĂĄr azt hittem, jĂĄr a vĂ­zen, mint JĂ©zus. AztĂĄn lĂĄtom, hogy ez nem ĂșszĂłmedence, hanem asztal. AmĂșgy Ă©n is szorongattam a By-kĂĄt is, meg kĂĄvĂ©t is. Mondjuk most mĂĄr jĂł napot! Kicsit sokĂĄ aludtam, kĂ©sei reggeli utĂĄn nekilĂĄttunk a vasĂĄrnapi öbĂ©d kĂ©szĂ­tĂ©sĂ©nek. Majd gyĂŒnnek a gyerökök.

8 kedvelés

Pihi
lemon tart kifogyott. :sob:

12 kedvelés

Újratölt ,Ă©s folyt.köv :stuck_out_tongue_winking_eye:csak ez ad nekem erƑt,Ă©s mindent kibĂ­rĂł akaratot :rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

A flakon is kifogyott

1 kedvelés

Citrom Ă©s tartĂĄr, bekevered
 :grin:

Ha akarsz jĂł citromos sĂŒtit, vegyĂ©l az InawerĂĄbĂłl. Komoly. Nem tom letenni csak ideiglenesen. (Ragad a tenyerem a melegben :grin:).

5 kedvelés

Nem lehet, aroma stop van, amíg azt a 2x ízt ki nem próbåltam, ami itt hever mindenfelé. :grin: Kemény vilåg :thinking:

2 kedvelés

Most szamoltam, 37 aroma van a hƱtƑben. :roll_eyes::grin:Ok, van ami darab, vagy dupla, illetve 5 ml-es

2 kedvelés

De az Excel tåblåban amit közkincsé tettél, nem pont a lemon tart volt az egyik?

1 kedvelés

Hå ki tíccsa me nékem?:rofl::rofl::rofl:
Ha kell,akkor kell​:grin:

4 kedvelés

A 3 soros, ami eszerint 2? :rofl: Kellene updatelni

Nekem is lenne vagy 20 aroma meg vagy 2 longfill meg vagy 4 kész leves

2 kedvelés

Ki tudja mĂĄr azt, 100 Ă©ves. :rofl:

1 kedvelés

2? A kék villamos is mår elfogyott, szóval csak 1. :rofl: Na, majd updatelem.

2 kedvelés

Ctrl+Alt+Power, 3 mp. :joy:

Ízlett a kĂ©k, vagy csak leszaladt?

1 kedvelés

Nehezen fogyott el

Mint a pufin lekvár
 Mi?.. :joy:
AmĂșgy örök kedvenc az a film

4 kedvelés

Én nem is mondom mennyi :rofl:kĂ©szĂŒlni kell a miacsudĂĄra tudod​:rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

12 kedvelés