Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Jó reggelt! Itt a nyár:
Hungarian “B” Watch (Az erősáramú verzió):wink:

(Melós trikolor: piros-fehér-barna :rofl:)

15 Likes

Sok tekerés és vattázási kísérlet után végre feltámadt a halálból a Tauren és folyásmentesen boldogít :sunglasses:

13 Likes

Már zöldül. :grin:

4 Likes

Neköd is. :slightly_smiling_face: Már azt hittem, jár a vízen, mint Jézus. Aztán látom, hogy ez nem úszómedence, hanem asztal. Amúgy én is szorongattam a By-kát is, meg kávét is. Mondjuk most már jó napot! Kicsit soká aludtam, kései reggeli után nekiláttunk a vasárnapi öbéd készítésének. Majd gyünnek a gyerökök.

8 Likes

Pihi…lemon tart kifogyott. :sob:

12 Likes

Újratölt ,és folyt.köv :winking_face_with_tongue:csak ez ad nekem erőt,és mindent kibíró akaratot :rofl::rofl::rofl:

3 Likes

A flakon is kifogyott…

1 Like

Citrom és tartár, bekevered… :grin:

Ha akarsz jó citromos sütit, vegyél az Inawerából. Komoly. Nem tom letenni csak ideiglenesen. (Ragad a tenyerem a melegben :grin:).

5 Likes

Nem lehet, aroma stop van, amíg azt a 2x ízt ki nem próbáltam, ami itt hever mindenfelé. :grin: Kemény világ :thinking:

2 Likes

Most szamoltam, 37 aroma van a hűtőben. :roll_eyes::grin:Ok, van ami darab, vagy dupla, illetve 5 ml-es…

2 Likes

De az Excel táblában amit közkincsé tettél, nem pont a lemon tart volt az egyik?

1 Like

Há ki tíccsa me nékem?:rofl::rofl::rofl:
Ha kell,akkor kell​:grin:

4 Likes

A 3 soros, ami eszerint 2? :rofl: Kellene updatelni…
Nekem is lenne vagy 20 aroma meg vagy 2 longfill meg vagy 4 kész leves…

2 Likes

Ki tudja már azt, 100 éves. :rofl:

1 Like

2? A kék villamos is már elfogyott, szóval csak 1. :rofl: Na, majd updatelem.

2 Likes

Ctrl+Alt+Power, 3 mp. :joy:

Ízlett a kék, vagy csak leszaladt?

1 Like

Nehezen fogyott el…

Mint a pufin lekvár… Mi?.. :joy:
Amúgy örök kedvenc az a film…

4 Likes

Én nem is mondom mennyi :rofl:készülni kell a miacsudára tudod​:rofl::rofl::rofl:

3 Likes

12 Likes