JĂł kis tank szeretemâŠtölteni nemâŠvalahol lĂĄttam felĂŒltöltös cuccot hozzĂĄâŠ
MondanĂĄm hogy fogyasztĂĄsban is elĂ©g jĂłl teljesĂt ,takarĂ©kos tudod mindĂg a spĂłrolĂĄs megy
Szerintem ez a tank csak szimplĂĄn randa.
Ăn is csak azĂ©rt hasznĂĄlom az rta-kat mert smucig vagyokâ
Fogadjunk a lelked mélyén titokban elfbaros vagy te is.
LehetâŠakĂĄr mĂ©g az is lehet,hogy veszek ha kifogy meg kidobom a busz ablakon mert az vagĂĄny.
De elĆtte azĂ©rt hĂșzd le az ablakot!
MĂĄr lĂĄtom ahogy bĆrdzsekiben, napszemcsiben Ă©s bezselĂ©zett hajjal tolod a rĂłzsaszĂn elfbĂĄrt.
Jött hozzĂĄm egy volt kollega par heteâŠ
Aggyåmå olyan löttyöt mer kifogyott ez a
@arâkinek mire van pĂ©nze
Kb 10 ml-t belepumpĂĄlt
Mert ugye ha van majomra,legyen banĂĄnra is
-
Nem voltam kint kedden a koncerten.
-
Ne izguljatok! Mår szedem össze magam.
-
Ma vettem egy eredeti '86-os nyomatot.
-
Azt hiszem Iron Maiden JĂșniust tartok.
MindĂg szerettem volna valamilyen borĂtĂłs kĂ©pet ide felrakni:
- Az a cĂme: KemĂ©ny fĂ©m. (Cthulhu Hastur mod)
P(r)énteki Véstiking, Nescafé mit óne cukker.
Ez a piszok Blendfeel Habanos tĂșlsĂĄgosan megszerettette magĂĄt a napokban mĂĄr nem zavar hogy Ă©deskĂ©s (ez is). Ărik 8 heteâŠ
Könnyen telĆ napot mindenkinek!
Ui: 4 hĂłnap vape, Ă©s megĂĄllapĂtom, hogy az eddigi heti 2, nĂ©ha migrĂ©nes fejfĂĄjĂĄsomat felvĂĄltotta a 3 hetente egy nap enyhe fejfĂĄjĂĄs. Ma fĂĄj egy kicsitâŠde meglepett, mert szinte vĂĄromââŠĂ©s nincs.
Ez is pro, azt gondolom.
VĂ©gre pihi. Happy Morgen, jĂł 7VG-t
LehetĆleg borongĂłsat.
Ez meg Solub Chatagne.
Van olyan jĂł dohĂĄnyos jellege, mint bĂĄrmelyik jobb szintetikusnak.
Kv sajnos mĂĄr megivĂłdott
Nekem sem feltĂ©tlen tetszik az, hogy felĂŒl le kell csavarni Ă©s mikor Ășjra töltöd, elkezd szörcsögni (legalĂĄbbis nĂĄlam).
Adok egy tanĂĄcsot a tankhoz.
- FelĂŒl letekerem Ă©s töltök bele folyadĂ©kot Ășgy a felsĆ peremig, majd visszacsavarom.
- Alul letekerem a levegĆszabĂĄlyzĂłnĂĄl, majd zsepibe kifĂșjom a âfeleslegesâ liquidet a porlasztĂłbĂłl Ă©s Ăgy nem fog szörcsögni.
- Ha még mindig fennåll a probléma a driptipnél is felitatom a folyadékot zsepibe.
Nincs is szebb, mint egy napfényes nyåri reggel a medence partjån. Karåcsonyis bögrével
MĂĄr csak 194 nap Ă©s karĂĄcsony, hangolĂłdni kell.