Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

még hozzá tenném nem kötekedés kép vettem én is ilyet ki próbáltam ha nem használod a modot és ezt rajta tartod a mod 510 rugója folyamatosan össze nyomot állapotba lesz.Ez sokkal jobban lenyomja a mod 510 pinjét mint egy átlag tank…

3 kedvelés

Hát a hutő hatása max annyi hogy ha forrósodig a tankok akkor nem közvetlenül a mod 510-esét melegíti át.
De ez inkább a mod és a tank közti távolságnak tudható be.

1 kedvelés

Ez eszembe jutott nekem is ugyhogy csak ha hozom viszem az e cigimet akkor rakom rá a mod-ra.
A pico ra nem is tudom rá helyezni mert hosszú a hűtőborda 510-se es hézag marad közte.
De a le petit és a thelma-ra tokéletesen passzol.

3 kedvelés

Napi VSTICKING :grin: ma, ahogyan a képen ez tisztán kivehető is, Parliament párlattal van tele.

Kv nincsen. Rózsa van a lányoknak.

Kitartást mára is​:+1:

16 kedvelés

Igen látom, apró betűkkel bele van vésve a liquidbe, de azért annyira nem tisztán kivehető, mint amennyire azt gondlod, hogy tisztán kivehető :rofl:

5 kedvelés

Triumvirátus, Három Grácia, Trió

17 kedvelés

A jobb szélső már szinte Mucsácsosz, Buenosz (Ajresz) Nócsesz​:grin::+1:

Jó kis interracial Threesome. Mdura vett fel egyedül OV-s sálat​:wink:

2 kedvelés

Nehogy má’ ne rakjak fel semmit ma​:grin:

12 kedvelés

Jövök,én is itt vagyok már :smiling_face:

12 kedvelés

Ma reggel sem bírtam ki, lőttem kettőt…

…általában nem én választok helyszint vagy időpontot, de a téma fix hogy: :kissing_smiling_eyes::dash::dash::dash::heart:

…és ma vagyok “süteményes”, úgy hogy:

• Köszönöm! Mindenkinek!!! Nélkületek nem sikerült volna:

• kb ma bő EGY ÉVE, HOGY NEM GYÚJTOTTAM RÁ!!!:slightly_smiling_face:

13 kedvelés

Extenderes régebbi Gold/Steel Prime esete a napokra félretett Tabak Royal Gold -dal.
Friss tekerés.
És eddig a legjobban sikerült Kf Prime tekerés.
BpMods vatta, Dicodes.huzal.
Megverte a Dwarvot ízben. :+1::grin: Egyben a 96. vape-napom. Kevéske, de kezdek hinni benne.:slightly_smiling_face:

(Ne ízlene ennyire ez a drága vacak Royal…ez tényleg egy ízorgia. Ezt sosem raknám össze…)

12 kedvelés

Szia Zoli! Hol bírtad beszerezni ezt a csodás Shisha drippet hozzá? :grin:

3 kedvelés

én nekem kínai váza jutott fejembe jing dinasztiától…

7 kedvelés

Van 2 fehér, meg egy piros. A fehéreket öcsémtől kaptam átszokási biztatásnak 3 hónapja. A pirosat még 2011 körül vettem. Amúgy egész jók :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Lehet nem is a latyakvonal jön be neked :grin:hanem a desszert :stuck_out_tongue_winking_eye:

5 kedvelés

A fiam ma el ballagott. Közben meg mutattam a dvarw-nak a kékséget. Azt mondja, h tetszik neki… Jó lett ez az erdei gyümis hűsítős leves…

15 kedvelés

Bleki használta ezeket van nekem is még fémbe is…

2 kedvelés

Is-is :grin: délután, este jól megy a desszert. Munkában dohányos.

@Janos_Groszeibl látod, mégsem egy közönséges k5sög :grin:
Igen, még lehet hogy az ő tanácsára vettem. Talán pont egy pesti talin. Hármon voltam összesen.

5 kedvelés

Ezt még egy babarózsaszínben ha ráképzelném! Na ott forrósodna a hangulat! :rofl: :rofl: :rofl:

8 kedvelés

Gratulálok ! Amott a háttérben némi desszertvonalat látnék felfedezni :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

6 kedvelés