még hozzá tenném nem kötekedés kép vettem én is ilyet ki próbáltam ha nem használod a modot és ezt rajta tartod a mod 510 rugója folyamatosan össze nyomot állapotba lesz.Ez sokkal jobban lenyomja a mod 510 pinjét mint egy átlag tank…
Hát a hutő hatása max annyi hogy ha forrósodig a tankok akkor nem közvetlenül a mod 510-esét melegíti át.
De ez inkább a mod és a tank közti távolságnak tudható be.
Ez eszembe jutott nekem is ugyhogy csak ha hozom viszem az e cigimet akkor rakom rá a mod-ra.
A pico ra nem is tudom rá helyezni mert hosszú a hűtőborda 510-se es hézag marad közte.
De a le petit és a thelma-ra tokéletesen passzol.
Napi VSTICKING ma, ahogyan a képen ez tisztán kivehető is, Parliament párlattal van tele.
Kv nincsen. Rózsa van a lányoknak.
Kitartást mára is
Igen látom, apró betűkkel bele van vésve a liquidbe, de azért annyira nem tisztán kivehető, mint amennyire azt gondlod, hogy tisztán kivehető
A jobb szélső már szinte Mucsácsosz, Buenosz (Ajresz) Nócsesz
Jó kis interracial Threesome. Mdura vett fel egyedül OV-s sálat
Ma reggel sem bírtam ki, lőttem kettőt…
…általában nem én választok helyszint vagy időpontot, de a téma fix hogy:
…és ma vagyok “süteményes”, úgy hogy:
-
Köszönöm! Mindenkinek!!! Nélkületek nem sikerült volna:
-
kb ma bő EGY ÉVE, HOGY NEM GYÚJTOTTAM RÁ!!!
Extenderes régebbi Gold/Steel Prime esete a napokra félretett Tabak Royal Gold -dal.
Friss tekerés.
És eddig a legjobban sikerült Kf Prime tekerés.
BpMods vatta, Dicodes.huzal.
Megverte a Dwarvot ízben. Egyben a 96. vape-napom. Kevéske, de kezdek hinni benne.
(Ne ízlene ennyire ez a drága vacak Royal…ez tényleg egy ízorgia. Ezt sosem raknám össze…)
Szia Zoli! Hol bírtad beszerezni ezt a csodás Shisha drippet hozzá?
én nekem kínai váza jutott fejembe jing dinasztiától…
Van 2 fehér, meg egy piros. A fehéreket öcsémtől kaptam átszokási biztatásnak 3 hónapja. A pirosat még 2011 körül vettem. Amúgy egész jók
Lehet nem is a latyakvonal jön be neked hanem a desszert
A fiam ma el ballagott. Közben meg mutattam a dvarw-nak a kékséget. Azt mondja, h tetszik neki… Jó lett ez az erdei gyümis hűsítős leves…
Bleki használta ezeket van nekem is még fémbe is…
Is-is délután, este jól megy a desszert. Munkában dohányos.
@Janos_Groszeibl látod, mégsem egy közönséges k5sög
Igen, még lehet hogy az ő tanácsára vettem. Talán pont egy pesti talin. Hármon voltam összesen.
Ezt még egy babarózsaszínben ha ráképzelném! Na ott forrósodna a hangulat!
Gratulálok ! Amott a háttérben némi desszertvonalat látnék felfedezni