Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Happy Morgen with Yihi power, und Habanos clouds, in my kleine Expromizer v4 ss polished atty, und a my kleine proletár coffee, mit ohne cukor. Und No milk today (ezt énekelve).

Könnyű harmadik hétfőt :grin:

(Nyitok egy topicot “Napi Vsticking” címmel :grin:)

15 Likes

Most ez mi akar lenni..? Angol német, magyar vagy mi…??? :joy::joy::joy:
Neked is kellemes napot..
“guten morgen fur euch, und ein schön tag noch…” így is lehet írni… :grin::smiling_face:

7 Likes

Ez ilyen mix nyelv Robi​:joy: a fiam is így nyomja. A múltkor jöttünk rá, hogy angolosan ejti a magyart! Nehéz dolga lesz a logopédusnak :rofl::rofl::rofl::rofl:
Hozzá teszem a “my kleine” a legjobb @Zoli76 :sweat_smile:

3 Likes

12 Likes

Szia!
Minek alá a hűtőborda?

2 Likes

Csak tippelek, hogy védelmi szerepe van. Kevésbé nyüstölődik a mod 510 aljzata. Legalábbis vannak, akik ilyen céllal veszik. Olvastam több helyen.

Ja hallottam én is ilyet…hááát..

1 Like

A hűtő hatását sem látom olyan óriásinak.

Ok, nagy szélben talán.

De lehet, hogy optikai tuning. Majd megmondja @anon98331404 kolléga :slightly_smiling_face:

Szerintem csak dizájn.. Nekem is van ilyen, hűtőborda nem sokat csinál. Most a tekerő aljzatot díszíti nekem. :smiling_face:

De nem akarok ünnep rontó lenni. Lehet h @anon98331404 kollégának teszi a dolgát… :smiling_face: :smiling_face:

2 Likes

Ez a teke-rönk elég stabilnak látszik​:grin: :+1: klasz

2 Likes

Ez, kérem, nem teke-rönk. Ez, kérem eredeti diófa. :joy::joy::joy:És, ez, kérem, magán rendelésre készült. :smiling_face: Speciell, tekerési célra… Nekem… :joy::joy::joy:

3 Likes

Nagyon állat Robi, nekem is kell :heart_eyes::grin:

2 Likes

Küldöd a címet, én pedig a számla számot és megoldjuk… :joy::joy::joy::joy:Csak viccelek. Megoldjuk ha tényleg kellene… És ezt, úgy ni… Ajándékba… :smiling_face:

1 Like

Elvileg valamennyire védi a modot a beázástol ha szivárogna az 510-es csatlakozó.
Bár meg eddig szerencsére egyszer sem folyattam meg egy tankot sem.

5 Likes

Na ugye… Mondom h neki biztos h valami ellen véd… :smiling_face: :smiling_face:

1 Like

Miért szivárogna? De te tudod..

1 Like

Nem értekk hozzá csak vigyázok a cuccaimra.
Nekem tetszik bajt nem csinál..
Nem volt 1000ft/darab.
A mod javitása ennél sokkal költségesebb ha véletlenül beüt a krah.

5 Likes

Na ez már indok neked tetszik…én leveszem a tankot ha nem használom…ha használom meg látom,hogy szivárogna…

3 Likes

És ez tuti biztos h nem dől el… :smiling_face:

2 Likes

@Robertino_daf Nem, mert Fejben dől el :grin:

Látod, @anon98331404 , a megfolyás eszembe se jutott. Nem hülyeség.
Amúgy egyébként pofásak is. :+1:A hűtőhatásuk más tészta.

2 Likes