Sajna a copervape dvarw klónnal benéztem… Mert alig egy hónapos használat után már cserélném kellett az egyik lefogató csavart…, ez van…
Vastag a huzalod és szar a csavar előfordul…
Vastag neki a 29ga-s (0.30mm) sima szálhuzal?
a csavarnak ezek szerint igen…vegyél bele csavarboltba valami jót…
Köszönöm az infót kolega…
Ha rá érsz jöhetsz hengerfej tömítést cserélni kéne még 2kéz…
Ott voltam tegnap előtt. Szombat éjfélkor… A kollégának kedve támadt hazafele, h nézze meg a BP-i nőket, így keresztül kellett menni BP-en, Erzsébet híd, hősök tere, és úgy rá az m3-ra…
Éjjelinők nem sokat érnek…magas a fent tartási költségük és marhapörköltett sem tudnak főzni…
Csak nézni akarta őket…
Mondtam is neki h bírja még ki 3 órát amig haza ér a nejehez, de sajna nem volt kinek beszélni…
Épp ezt akartam volna kitárgyalni valakivel, de nem érdemel annyit, hogy külön témát nyissak miatta. Igazad van, a kis törpe Dvarw és a By-ka varázsa ugyanaz: Csak szépen beleigazítod a szálkás vattát, és no dryhit, no folyás. A Galaxies is olyan lelógatós mint a Siren, Ares és társai. Ennyi dry hitem még nem volt tökéletesnek tűnő vattázással, kicsit jobb, ha azt másnap varrótűvel megszúrkálom, de eddig még a legjobb volt benne a kozmetikai korong vatta. Valamiért nem tolerálja az egyenes szálú vattákat, és még azt is csak lazán kellene bele tenni. Olyannak valók ezek a tankok, akik szeretnek a vattával sokáig elbabrálni, és vagy egy hosszú driptip kell, vagy forrónszeretni, mert a kazánjuk is eléggé fent van.
Akkor szorítottad a farpofáid…
Ezek amik ilyen le lógató abba én kendot teszek az dripperbe való és nagyon nehéz jól eltalálni de viszi a levest hegynek fel is…
Nyugi Zoli én is így szoktam, full üres tankokkal
Engem sokkal jobban el bűvölt a kilátás, az építészeti stílusok… Meg kell hagyni… BP gyönyörű város…
Igen, a kendo ares2-be jó, tovább bírja folyás nélkül. Viszont a Byka-t megfojtottam vele
azt elhiszem…amúgy lehet vele babrálni mire kitalálja az ember mennyi a jó
János csak egyszer kell eltalálni a ritkitasat, aztán megy a lé fölfelé
Tutira megyek, vap’extrem a Bykaba
Nagyon vágjátok már Csajok…