Amennyiben szĂŒksĂ©ges szĂvesen kĂŒldök 1-2 hasznĂĄlaton kĂvĂŒli kosarat!
@Zolika csak egy jĂł fĂ©le drip tipp ha legközelebb a kosaradban van mĂ©g helyâ
NĂĄlad szerintem a webshopok eleve kerekes tologatĂłs kocsi ikont raknak ki
Ne is mond,sajnos Ăgy kell Ă©ljek
Komolyan JĂĄnos! Ez szĂł szerint kirĂĄly(i)
Köszi! Be jön nagyon nekem.
IgazĂĄn elegĂĄns mod kĂ©szĂŒlĂ©k, gratulĂĄlok a megvigyĂĄzĂłjĂĄnak!
Ha mĂĄr ilyen illusztris körökben szerepel, Te mint közös ismerĆs, bemutathatnĂĄd a tankot is, ugyan is nagyon tetszik ez az összeĂĄllĂtĂĄs Ă©s szivesen megismerkednĂ©k az illetĆvel is⊠Rövidke pĂĄlyafutĂĄsom alatt ugyan is, mĂ©g nem volt szerencsĂ©m talĂĄlkozni eme szĂ©psĂ©ggel.
Szia szĂ©p vasĂĄrnapot Eme rta Das Ding Fft rta 32.5 Ă©rdekessĂ©ge hogy vertikĂĄlissan Ă©pĂthetĆ Ă©s a vattĂĄzĂĄsa is kicsit furfangos , amĂșgy,egy nagyon jo ĂzvisszaadĂĄssal rendelkezik ha Ă©rtĂ©kelni kellenne 10 /9âŠ
https://youtu.be/iKR4Hpt5eQM
Köszönöm a lehetĆsĂ©get!
Sejtettem Ă©n, hogy nem hĂ©tköznapi darab, igazi kĂŒlönlegesĂ©ggel van dolgunk!
- Szuper, hogy itt mindig tanulhatok valami Ășjat!
Azta! âŠcsak most lĂĄttam a kĂ©peket. FĂ©lelmetes, de gondolom megĂ©ri.
Nagyon szĂvesen szĂ©p vasĂĄrnapot
Igen megĂ©ri az Ă©pitĂ©ssel töltött idĆ vele mert meghĂĄlĂĄlja
SzĂ©p ez a BSKR Ă©n nem lĂĄtom benne a jĂł Ăzt..de biztos tĂ©vedek sokan hasznĂĄljĂĄtok..
Ma kapott Ășj tekerĂ©st. EzĂșttal ni80 28 GA, sima szĂĄlhuzal, 2.5 magon, 7 menet. Slacker vatta, MĂșltnap Ărtam, h köhögök a ni80-tĂłl, most ezzel nem. De az Ăz, amit kiad magĂĄbĂłl, na az valami mennyei⊠MĂ©g van kb 50 ml az A&L ultimate Fury - bĂłl.
Ugyan az a kialakĂtĂĄsa mint az Ares-nak az is egy lepke fingâŠDe ha neked bejön az jĂłâŠGondolkodtam rajta Ă©n is,hogy vegyek mert szĂ©p.de ez a vatta lĂłgatĂł megoldĂĄs nem tetszikâŠ
Igazi âhĂ©tfĆâ esti KO, Ă©pp elfogyott Solub Rotterdam. Az a baj, hogy csömör⊠Lehet hogy vagy erĆs a keverĂ©s, vagy ez sem az Ă©n vilĂĄgom.
RĂĄadĂĄsul sz AmmitbĂłl szĂvtam. Az meg egy ĂzfokozĂł tank. Viszont le is buktatja az összes aroma mƱ dolgait. EzĂ©rt dohĂĄnykivonathoz pl. katasztrĂłfa
az Ammit.
(AmĂșgy velem is baj van, de biztos nem vagyok egyedĂŒl ezzel. Ma valahogy szinte semmi nem Ăzlik pedig van elĂ©g vĂĄlasztĂ©k. Mondjuk ebbĆl nem tudom, hogy lehet kilendĂŒlniâŠtalĂĄn egy kis Citromos sĂŒti
)
Minden kĂ©pemen tök ĂŒresek a tankok ez az Ă©n heppem, kĂłstolgatni 1-2 millit teszek bele max.
En 2 fajtĂĄt prĂłbĂĄltam a solub-tĂłl. Ărett banĂĄn Ă©s ry4. De egyik sem nyerte el annyira a tetszĂ©semet⊠De ez szubjektĂvâŠ