Amennyiben szükséges szívesen küldök 1-2 használaton kívüli kosarat!
@Zolika csak egy jó féle drip tipp ha legközelebb a kosaradban van még hely
Nálad szerintem a webshopok eleve kerekes tologatós kocsi ikont raknak ki
Ne is mond,sajnos így kell éljek
Komolyan János! Ez szó szerint király(i)
Köszi! Be jön nagyon nekem.
Igazán elegáns mod készülék, gratulálok a megvigyázójának!
Ha már ilyen illusztris körökben szerepel, Te mint közös ismerős, bemutathatnád a tankot is, ugyan is nagyon tetszik ez az összeállítás és szivesen megismerkednék az illetővel is… Rövidke pályafutásom alatt ugyan is, még nem volt szerencsém találkozni eme szépséggel.
Szia szép vasárnapot Eme rta Das Ding Fft rta 32.5 érdekessége hogy vertikálissan építhető és a vattázása is kicsit furfangos , amúgy,egy nagyon jo ízvisszaadással rendelkezik ha értékelni kellenne 10 /9…
https://youtu.be/iKR4Hpt5eQM
Köszönöm a lehetőséget!
Sejtettem én, hogy nem hétköznapi darab, igazi különlegeséggel van dolgunk!
- Szuper, hogy itt mindig tanulhatok valami újat!
Azta! …csak most láttam a képeket. Félelmetes, de gondolom megéri.
Nagyon szívesen szép vasárnapot
Igen megéri az épitéssel töltött idő vele mert meghálálja
Szép ez a BSKR én nem látom benne a jó ízt…de biztos tévedek sokan használjátok…
Ma kapott új tekerést. Ezúttal ni80 28 GA, sima szálhuzal, 2.5 magon, 7 menet. Slacker vatta, Múltnap írtam, h köhögök a ni80-tól, most ezzel nem. De az íz, amit kiad magából, na az valami mennyei… Még van kb 50 ml az A&L ultimate Fury - ból.
Ugyan az a kialakítása mint az Ares-nak az is egy lepke fing…De ha neked bejön az jó…Gondolkodtam rajta én is,hogy vegyek mert szép.de ez a vatta lógató megoldás nem tetszik…
Igazi “hétfő” esti KO, épp elfogyott Solub Rotterdam. Az a baj, hogy csömör… Lehet hogy vagy erős a keverés, vagy ez sem az én világom.
Ráadásul sz Ammitból szívtam. Az meg egy ízfokozó tank. Viszont le is buktatja az összes aroma mű dolgait. Ezért dohánykivonathoz pl. katasztrófa az Ammit.
(Amúgy velem is baj van, de biztos nem vagyok egyedül ezzel. Ma valahogy szinte semmi nem ízlik pedig van elég választék. Mondjuk ebből nem tudom, hogy lehet kilendülni…talán egy kis Citromos süti )
Minden képemen tök üresek a tankok ez az én heppem, kóstolgatni 1-2 millit teszek bele max.
En 2 fajtát próbáltam a solub-tól. Érett banán és ry4. De egyik sem nyerte el annyira a tetszésemet… De ez szubjektív…