Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Nézek én is nagyokat, pislogok is mint pocok a lisztben! :joy: :rofl:

4 kedvelés

Esetleg én tudok segíteni drip tip ügyben ?
:rofl::rofl::rofl::hugs::hugs::hugs:

3 kedvelés

Pár tippet mindenképpen megérhet, hogy honnan lehet minőségi drip tip-et rendelni, ahol ajándékba finom leveseket és/vagy kazánokat is adnak! :smiley:

2 kedvelés

Először…aztán már random küldik maguktól :grin:

3 kedvelés

Ismersz egy jó drip tip dilert? :grin: :sweat_smile: Amúgy nem lenne rossz egy olyan drip tip, ami egyben is marad. :joy: KB. 80-90 centit zuhant csak, ennyit mindegyik esett már, de drip tipet még soha nem vesztettem. :confused: Kár érte, jó katona volt. :pensive_face:

5 kedvelés

Átérzem…múltkor így fejbebaxtam magam a moddal, a sötétben, mert elfelejtettem a fáradtságtól, hogy 5 perccel azelőtt letekertem róla a tankot. …:grin:driptip csonkkal arcon szúrnám magam :grin:
Fémet kellene, dupla gumigyűrűvel.

1 kedvelés

@Ispy boldog szülinapot a lányodnak. :hugs: Érezzétek jól magatokat. :heart:

1 kedvelés

Fém nyáron nagyon melegszik. Jó volt ez a műanyag, de a delrin vagy teflon az igazi. :slightly_smiling_face: Én hülye odaadtam a delrin drip tipemet anno valakinek egy rdaval. :roll_eyes:

1 kedvelés

Van fehér meg piros teflonszerű, kerek is. Azt szeretem, vagy azt a lapost, amit múltkor vettem át @Zsolt68 -tól a 10 darabost. (Mondjuk az kemény műanyag, törős fajta). A fém nem jön be…a teflon örök élet amúgy. :grin:Találtam egy rózsaszín delrin szerűt a régi cuccaim közt :slightly_smiling_face:lestem is, hogy én, rózsaszínt? Mikor, hogy? :grin:
Azért van ennyi féle, hogy ne legyen unalmas…
Van, amelyiknek a gyári alakjat nem szeretem. Pl a By-ka klóné is ilyen.

1 kedvelés

A fém nekem sem, télen meg áthül nagyon, nyáron meg nem hűl vissza. :sweat_smile: A klón Dvarwhoz amit adnak műanyag, az is jó fajta, nem törik. Lehet valami hibrid anyag. :thinking:

Szerk.: Byka-éval nincs bajom, bár miután itt írta valaki, hogy nem kényelmes, hirtelen nekem is bajom lett vele. :joy: De már az is elmúlt. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Hja, vigyázni kell, a kollektív tudat nagy úr :joy: engem is befolyásolnak…a hangok.
A Törpe valami kínai teflonszerű cucc. Na, az jó:+1: már majdnem alszom, nem vackolok most, de majd lefotózom az én repertoárom.
Fémmel igazad van, nálam dettó ugyanezek a panaszok :grin: tetszik a szép, fémből is, meg a figurásak is jók :+1:de nem használnám. Dekornak jó.

1 kedvelés

A Dwarv-é eredetileg teflon. A klónoké nem tudom. Gondolom az azé nem.

1 kedvelés

amit én használok az “törős”…azt hogy? :open_mouth: Mikor néha landolt a szett még akkor is minden más gond volt, de a filléres drip tip kitartott :slight_smile: Max idővel kicsit elkopik a fogaktól ha valaki rágcsálja…

2 kedvelés

Az anyaga alapján írtam, hogy törős…nyugi, nekem egy sem

4 kedvelés

Van valahol (ha nem dobtam ki) egy 6éve a Dvarw K-hoz kapott teflon…ha megtalálom grátisz megkapod…sosem használtam. Sajna azóta költöztem oda-vissza Ausztráliába…kicsi az esély, hogy meg van. Amúgy az egy szuper tank volt, porlasztós létére :slight_smile:

1 kedvelés

Köszönöm az észrevételt. :hugs: Javítottam, klónra gondoltam. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

“Let me take you down
'Cause I’m going to strawberry fields”

(Idézet valami Lennon McCarney-tól???:wink:)

…mert addig duruzsolt itt Mindenki, hogy megkellett vigasztalnom a “legmarkosabb” modomat egy ezüst koronával.:kissing_face_with_smiling_eyes::dashing_away::dashing_away::dashing_away::heart:

10 kedvelés

A dvarwos fajtából nekem van vagy 5 darab, de ha a vékonyat szereted pici lyukkal olyan is van, majd csinálok képeket, ha hazaérek aztán választhatsz, ha gondolod.

5 kedvelés

Egy szokásos műtermi :slight_smile:

16 kedvelés

A pihenős és a melós találkozása, lassan az utóbbi kerül előtérbe. :blush:

15 kedvelés