NĂ©zek Ă©n is nagyokat, pislogok is mint pocok a lisztben!
Esetleg Ă©n tudok segĂteni drip tip ĂŒgyben ?
PĂĄr tippet mindenkĂ©ppen megĂ©rhet, hogy honnan lehet minĆsĂ©gi drip tip-et rendelni, ahol ajĂĄndĂ©kba finom leveseket Ă©s/vagy kazĂĄnokat is adnak!
ElĆszörâŠaztĂĄn mĂĄr random kĂŒldik maguktĂłl
Ismersz egy jĂł drip tip dilert? AmĂșgy nem lenne rossz egy olyan drip tip, ami egyben is marad. KB. 80-90 centit zuhant csak, ennyit mindegyik esett mĂĄr, de drip tipet mĂ©g soha nem vesztettem. KĂĄr Ă©rte, jĂł katona volt.
ĂtĂ©rzemâŠmĂșltkor Ăgy fejbebaxtam magam a moddal, a sötĂ©tben, mert elfelejtettem a fĂĄradtsĂĄgtĂłl, hogy 5 perccel azelĆtt letekertem rĂłla a tankot. âŠdriptip csonkkal arcon szĂșrnĂĄm magam
Fémet kellene, dupla gumigyƱrƱvel.
@Ispy boldog szĂŒlinapot a lĂĄnyodnak. ĂrezzĂ©tek jĂłl magatokat.
FĂ©m nyĂĄron nagyon melegszik. JĂł volt ez a mƱanyag, de a delrin vagy teflon az igazi. Ăn hĂŒlye odaadtam a delrin drip tipemet anno valakinek egy rdaval.
Van fehĂ©r meg piros teflonszerƱ, kerek is. Azt szeretem, vagy azt a lapost, amit mĂșltkor vettem ĂĄt @Zsolt68 -tĂłl a 10 darabost. (Mondjuk az kemĂ©ny mƱanyag, törĆs fajta). A fĂ©m nem jön beâŠa teflon örök Ă©let amĂșgy. TalĂĄltam egy rĂłzsaszĂn delrin szerƱt a rĂ©gi cuccaim közt lestem is, hogy Ă©n, rĂłzsaszĂnt? Mikor, hogy?
AzĂ©rt van ennyi fĂ©le, hogy ne legyen unalmasâŠ
Van, amelyiknek a gyåri alakjat nem szeretem. Pl a By-ka klóné is ilyen.
A fĂ©m nekem sem, tĂ©len meg ĂĄthĂŒl nagyon, nyĂĄron meg nem hƱl vissza. A klĂłn Dvarwhoz amit adnak mƱanyag, az is jĂł fajta, nem törik. Lehet valami hibrid anyag.
Szerk.: Byka-Ă©val nincs bajom, bĂĄr miutĂĄn itt Ărta valaki, hogy nem kĂ©nyelmes, hirtelen nekem is bajom lett vele. De mĂĄr az is elmĂșlt.
Hja, vigyĂĄzni kell, a kollektĂv tudat nagy Ășr engem is befolyĂĄsolnakâŠa hangok.
A Törpe valami kĂnai teflonszerƱ cucc. Na, az jĂł mĂĄr majdnem alszom, nem vackolok most, de majd lefotĂłzom az Ă©n repertoĂĄrom.
FĂ©mmel igazad van, nĂĄlam dettĂł ugyanezek a panaszok tetszik a szĂ©p, fĂ©mbĆl is, meg a figurĂĄsak is jĂłk de nem hasznĂĄlnĂĄm. Dekornak jĂł.
A Dwarv-é eredetileg teflon. A klónoké nem tudom. Gondolom az azé nem.
amit Ă©n hasznĂĄlok az âtörĆsââŠazt hogy? Mikor nĂ©ha landolt a szett mĂ©g akkor is minden mĂĄs gond volt, de a fillĂ©res drip tip kitartott Max idĆvel kicsit elkopik a fogaktĂłl ha valaki rĂĄgcsĂĄljaâŠ
Az anyaga alapjĂĄn Ărtam, hogy törĆsâŠnyugi, nekem egy sem
Van valahol (ha nem dobtam ki) egy 6Ă©ve a Dvarw K-hoz kapott teflonâŠha megtalĂĄlom grĂĄtisz megkapodâŠsosem hasznĂĄltam. Sajna azĂłta költöztem oda-vissza AusztrĂĄliĂĄbaâŠkicsi az esĂ©ly, hogy meg van. AmĂșgy az egy szuper tank volt, porlasztĂłs lĂ©tĂ©re
Köszönöm az Ă©szrevĂ©telt. JavĂtottam, klĂłnra gondoltam.
âLet me take you down
'Cause Iâm going to strawberry fieldsâ
(Idézet valami Lennon McCarney-tól???)
âŠmert addig duruzsolt itt Mindenki, hogy megkellett vigasztalnom a âlegmarkosabbâ modomat egy ezĂŒst koronĂĄval.
A dvarwos fajtåból nekem van vagy 5 darab, de ha a vékonyat szereted pici lyukkal olyan is van, majd csinålok képeket, ha hazaérek aztån vålaszthatsz, ha gondolod.