Nézek én is nagyokat, pislogok is mint pocok a lisztben!
Esetleg én tudok segíteni drip tip ügyben ?
Pár tippet mindenképpen megérhet, hogy honnan lehet minőségi drip tip-et rendelni, ahol ajándékba finom leveseket és/vagy kazánokat is adnak!
Először…aztán már random küldik maguktól
Ismersz egy jó drip tip dilert?
Amúgy nem lenne rossz egy olyan drip tip, ami egyben is marad.
KB. 80-90 centit zuhant csak, ennyit mindegyik esett már, de drip tipet még soha nem vesztettem.
Kár érte, jó katona volt.
Átérzem…múltkor így fejbebaxtam magam a moddal, a sötétben, mert elfelejtettem a fáradtságtól, hogy 5 perccel azelőtt letekertem róla a tankot. …driptip csonkkal arcon szúrnám magam
Fémet kellene, dupla gumigyűrűvel.
@Ispy boldog szülinapot a lányodnak. Érezzétek jól magatokat.
Fém nyáron nagyon melegszik. Jó volt ez a műanyag, de a delrin vagy teflon az igazi. Én hülye odaadtam a delrin drip tipemet anno valakinek egy rdaval.
Van fehér meg piros teflonszerű, kerek is. Azt szeretem, vagy azt a lapost, amit múltkor vettem át @Zsolt68 -tól a 10 darabost. (Mondjuk az kemény műanyag, törős fajta). A fém nem jön be…a teflon örök élet amúgy. Találtam egy rózsaszín delrin szerűt a régi cuccaim közt
lestem is, hogy én, rózsaszínt? Mikor, hogy?
Azért van ennyi féle, hogy ne legyen unalmas…
Van, amelyiknek a gyári alakjat nem szeretem. Pl a By-ka klóné is ilyen.
A fém nekem sem, télen meg áthül nagyon, nyáron meg nem hűl vissza. A klón Dvarwhoz amit adnak műanyag, az is jó fajta, nem törik. Lehet valami hibrid anyag.
Szerk.: Byka-éval nincs bajom, bár miután itt írta valaki, hogy nem kényelmes, hirtelen nekem is bajom lett vele. De már az is elmúlt.
Hja, vigyázni kell, a kollektív tudat nagy úr engem is befolyásolnak…a hangok.
A Törpe valami kínai teflonszerű cucc. Na, az jó már majdnem alszom, nem vackolok most, de majd lefotózom az én repertoárom.
Fémmel igazad van, nálam dettó ugyanezek a panaszok tetszik a szép, fémből is, meg a figurásak is jók
de nem használnám. Dekornak jó.
A Dwarv-é eredetileg teflon. A klónoké nem tudom. Gondolom az azé nem.
amit én használok az “törős”…azt hogy? Mikor néha landolt a szett még akkor is minden más gond volt, de a filléres drip tip kitartott
Max idővel kicsit elkopik a fogaktól ha valaki rágcsálja…
Van valahol (ha nem dobtam ki) egy 6éve a Dvarw K-hoz kapott teflon…ha megtalálom grátisz megkapod…sosem használtam. Sajna azóta költöztem oda-vissza Ausztráliába…kicsi az esély, hogy meg van. Amúgy az egy szuper tank volt, porlasztós létére
Köszönöm az észrevételt. Javítottam, klónra gondoltam.
“Let me take you down
'Cause I’m going to strawberry fields”
(Idézet valami Lennon McCarney-tól???)
…mert addig duruzsolt itt Mindenki, hogy megkellett vigasztalnom a “legmarkosabb” modomat egy ezüst koronával.
A dvarwos fajtából nekem van vagy 5 darab, de ha a vékonyat szereted pici lyukkal olyan is van, majd csinálok képeket, ha hazaérek aztán választhatsz, ha gondolod.