Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

NĂ©zek Ă©n is nagyokat, pislogok is mint pocok a lisztben! :joy: :rofl:

4 kedvelés

Esetleg Ă©n tudok segĂ­teni drip tip ĂŒgyben ?
:rofl::rofl::rofl::hugs::hugs::hugs:

3 kedvelés

PĂĄr tippet mindenkĂ©ppen megĂ©rhet, hogy honnan lehet minƑsĂ©gi drip tip-et rendelni, ahol ajĂĄndĂ©kba finom leveseket Ă©s/vagy kazĂĄnokat is adnak! :smiley:

2 kedvelés

ElƑször
aztĂĄn mĂĄr random kĂŒldik maguktĂłl :grin:

3 kedvelés

Ismersz egy jĂł drip tip dilert? :grin: :sweat_smile: AmĂșgy nem lenne rossz egy olyan drip tip, ami egyben is marad. :joy: KB. 80-90 centit zuhant csak, ennyit mindegyik esett mĂĄr, de drip tipet mĂ©g soha nem vesztettem. :confused: KĂĄr Ă©rte, jĂł katona volt. :pensive:

5 kedvelés

ÁtĂ©rzem
mĂșltkor Ă­gy fejbebaxtam magam a moddal, a sötĂ©tben, mert elfelejtettem a fĂĄradtsĂĄgtĂłl, hogy 5 perccel azelƑtt letekertem rĂłla a tankot. 
:grin:driptip csonkkal arcon szĂșrnĂĄm magam :grin:
Fémet kellene, dupla gumigyƱrƱvel.

1 kedvelés

@Ispy boldog szĂŒlinapot a lĂĄnyodnak. :hugs: ÉrezzĂ©tek jĂłl magatokat. :heart:

1 kedvelés

FĂ©m nyĂĄron nagyon melegszik. JĂł volt ez a mƱanyag, de a delrin vagy teflon az igazi. :slightly_smiling_face: Én hĂŒlye odaadtam a delrin drip tipemet anno valakinek egy rdaval. :roll_eyes:

1 kedvelés

Van fehĂ©r meg piros teflonszerƱ, kerek is. Azt szeretem, vagy azt a lapost, amit mĂșltkor vettem ĂĄt @Zsolt68 -tĂłl a 10 darabost. (Mondjuk az kemĂ©ny mƱanyag, törƑs fajta). A fĂ©m nem jön be
a teflon örök Ă©let amĂșgy. :grin:TalĂĄltam egy rĂłzsaszĂ­n delrin szerƱt a rĂ©gi cuccaim közt :slightly_smiling_face:lestem is, hogy Ă©n, rĂłzsaszĂ­nt? Mikor, hogy? :grin:
Azért van ennyi féle, hogy ne legyen unalmas

Van, amelyiknek a gyåri alakjat nem szeretem. Pl a By-ka klóné is ilyen.

1 kedvelés

A fĂ©m nekem sem, tĂ©len meg ĂĄthĂŒl nagyon, nyĂĄron meg nem hƱl vissza. :sweat_smile: A klĂłn Dvarwhoz amit adnak mƱanyag, az is jĂł fajta, nem törik. Lehet valami hibrid anyag. :thinking:

Szerk.: Byka-Ă©val nincs bajom, bĂĄr miutĂĄn itt Ă­rta valaki, hogy nem kĂ©nyelmes, hirtelen nekem is bajom lett vele. :joy: De mĂĄr az is elmĂșlt. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Hja, vigyĂĄzni kell, a kollektĂ­v tudat nagy Ășr :joy: engem is befolyĂĄsolnak
a hangok.
A Törpe valami kínai teflonszerƱ cucc. Na, az jó:+1: mår majdnem alszom, nem vackolok most, de majd lefotózom az én repertoårom.
FĂ©mmel igazad van, nĂĄlam dettĂł ugyanezek a panaszok :grin: tetszik a szĂ©p, fĂ©mbƑl is, meg a figurĂĄsak is jĂłk :+1:de nem hasznĂĄlnĂĄm. Dekornak jĂł.

1 kedvelés

A Dwarv-é eredetileg teflon. A klónoké nem tudom. Gondolom az azé nem.

1 kedvelés

amit Ă©n hasznĂĄlok az “törƑs”
azt hogy? :open_mouth: Mikor nĂ©ha landolt a szett mĂ©g akkor is minden mĂĄs gond volt, de a fillĂ©res drip tip kitartott :slight_smile: Max idƑvel kicsit elkopik a fogaktĂłl ha valaki rĂĄgcsĂĄlja

2 kedvelés

Az anyaga alapjĂĄn Ă­rtam, hogy törƑs
nyugi, nekem egy sem

2236_1

4 kedvelés

Van valahol (ha nem dobtam ki) egy 6Ă©ve a Dvarw K-hoz kapott teflon
ha megtalĂĄlom grĂĄtisz megkapod
sosem hasznĂĄltam. Sajna azĂłta költöztem oda-vissza AusztrĂĄliĂĄba
kicsi az esĂ©ly, hogy meg van. AmĂșgy az egy szuper tank volt, porlasztĂłs lĂ©tĂ©re :slight_smile:

1 kedvelés

Köszönöm az észrevételt. :hugs: Javítottam, klónra gondoltam. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

“Let me take you down
'Cause I’m going to strawberry fields”

(Idézet valami Lennon McCarney-tól???:wink:)

mert addig duruzsolt itt Mindenki, hogy megkellett vigasztalnom a “legmarkosabb” modomat egy ezĂŒst koronĂĄval.:kissing_smiling_eyes::dash::dash::dash::heart:

10 kedvelés

A dvarwos fajtåból nekem van vagy 5 darab, de ha a vékonyat szereted pici lyukkal olyan is van, majd csinålok képeket, ha hazaérek aztån vålaszthatsz, ha gondolod.

5 kedvelés

Egy szokåsos mƱtermi :slight_smile:

16 kedvelés

A pihenƑs Ă©s a melĂłs talĂĄlkozĂĄsa, lassan az utĂłbbi kerĂŒl elƑtĂ©rbe. :blush:

15 kedvelés