Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

ma ezt kezdtem el tesztelgetni :slight_smile: könnyƱ tekerni, vattåzni, folyås biztos tank. Csak ajånlani tudom !

Augvape Intake RTA Tank

3 kedvelés

Intake dl nagyon finom és tényleg egyszerƱ megtekerni, folyås biztos egyszóval nagyon jó tank. :slight_smile:

3 kedvelés

Nekem is van egy Pulse V2 Ă©s van benne elƑfƱtĂ©s.Nyomd le 4szer a tƱzgombot Ă©s itt lesznek elƑre beĂĄllĂ­tott elƑfƱtĂ©sek.Az alkalmazĂĄssal pedig teljesen testreszabhatĂł. Az mĂĄr mĂĄs tĂ©szta, hogy az alkalmazĂĄs egy ideje valamiĂ©rt nem mƱködik sok embernĂ©l.

1 kedvelés

Köszönöm Andrås igyekeztem meglepni magam valami jóval,és tényleg jóóóóó :grin: :wink:

3 kedvelés

Köszi de ez haveromnak volt problĂ©ma :slight_smile: nekem nincs szĂŒksĂ©gem rĂĄ 0.3as szĂĄl huzalhoz :slight_smile:
De azért köszi az infot :slight_smile:

1 kedvelés

Köszönöm @iTom - nak a kazånt :slight_smile:

IsmĂ©t egy Ășj tank :smiley:
Lassan le kell ållnom mert, megint elindul az örök körforgås :sweat_smile:

12 kedvelés

Ez alĂĄ tank alĂĄ egy Ășj mod is dukĂĄlna :grin:

1 kedvelés

Dehogy is a tankot kell lekoptatni hogy menjen a modhoz :sweat_smile: Teljes legyen a kép :sweat_smile:

4 kedvelés

ne mĂĄr, tök menƑ nĂ©z ki ez a tank full feketĂ©ben

2 kedvelés

Majd egyszer talån, idén kikoltekeztem

1 kedvelés

SƑt,ehhez már valami feketeleves dukál :rofl::rofl:

2 kedvelés

Egy jĂł Swag-al lĂĄngba borĂ­thatod az eget!!!

SvĂĄbhegy ma reggel.

12 kedvelés

24-es. Råfér és a jó Swag azt is meghajtja single-ben, 0,6Ohm 18-20W ahogy koxosodik. Imådom!!!

1 kedvelés

RDTA-Kedvenc

12 kedvelés

Az Ă©n icike-picike kedvencem, egy kicsit megkozmetikĂĄzva. Nem tetszett az nekem, hogy a Dvarw, nemcsak belĂŒl egyszerƱ,de kĂ­vĂŒl is minden egyenes, sehol semmi Ă­velĂ©s. A Galaxies ĂĄtlĂĄtszĂł driptipje egĂ©szen jĂłl ĂĄll neki. De az a mĂ©zszĂ­nƱ sĂĄrga palĂĄst? MegnĂ©ztem a tartozĂ©kot. Az ĂĄtlĂĄtszĂł lenne, de valami fehĂ©r trutyi rondĂ­totta belĂŒlrƑl. Azt hittem, valami gyĂĄri vĂ©dƑ fĂłlia van benne. De nem! Az elƑzƑ gazdĂĄja valami olyasmit öntött bele, ami megmarta. Ez a palĂĄst, ami a csomagban volt, lehetett az eredeti, Ă©s a sĂĄrga a tartozĂ©k, vagy utĂĄnrendelt. 1 egĂ©sz napon ĂĄt kapartam, sĂșroltam, mire sikerĂŒlt eltĂŒntetni belƑle a marĂĄs, Ă©s folyĂĄs nyomokat. Ha liquidet öntök bele, akkor viszonylag tisztĂĄnak is nĂ©z ki.

11 kedvelés

Hmm óóóóóó
 :thinking: :thinking: nem,nem nem kell 18650 :grin:pedig szĂ©p az a v2

2 kedvelés

HĂ©tvĂ©gi bevĂĄsĂĄrlĂĄs Ă©s a tescohoz mĂĄr nem volt idegzetem.Asszonyra vĂĄrĂĄs Ă©s kifogyott a tankom​:flushed:Gyors kutakodĂĄs a kocsiban Ă©s talĂĄltam egy 8 hĂłnapos fos bolti 18-as levest​:rofl::rofl:MĂ©ghogy a napon gyengĂŒl a nikotin!Igazi arcbavĂĄgĂłs Ă©s a th is rendben van nem kicsit​:heart_eyes:

10 kedvelés

Ășj szerzemĂ©ny,
bp mods pioneer rta, köszi Vårdai IstvånIspy :slight_smile:
elsƑre sikerĂŒlt, tökĂ©letes Ă­zek!
A sråc videója alapjån csinåltam, elég részletes.
vattåzås-tekerés

12 kedvelés

Mert barna az ĂŒveg. :slightly_smiling_face: De szerintem gyengĂŒlt azĂ©rt valamennyit. 16 körĂŒl lehet mĂĄr. :thinking:

2 kedvelés

Az lehet,de mar hazaĂ©rtem Ă©s mostam is ki belƑle :rofl:AzĂ©rt jĂł tudni hogy mĂ©g mƱködik ez a “backup”.Oldalzsebben volt mondjuk,de az itteni hƱvösebb klĂ­mĂĄn sem lettem volna a helyĂ©ben a flakonnak nyĂĄron,mikor a napon parkoltam ĂłrĂĄkig .

1 kedvelés