ma ezt kezdtem el tesztelgetni könnyƱ tekerni, vattåzni, folyås biztos tank. Csak ajånlani tudom !
Augvape Intake RTA Tank
ma ezt kezdtem el tesztelgetni könnyƱ tekerni, vattåzni, folyås biztos tank. Csak ajånlani tudom !
Intake dl nagyon finom és tényleg egyszerƱ megtekerni, folyås biztos egyszóval nagyon jó tank.
Nekem is van egy Pulse V2 Ă©s van benne elĆfƱtĂ©s.Nyomd le 4szer a tƱzgombot Ă©s itt lesznek elĆre beĂĄllĂtott elĆfƱtĂ©sek.Az alkalmazĂĄssal pedig teljesen testreszabhatĂł. Az mĂĄr mĂĄs tĂ©szta, hogy az alkalmazĂĄs egy ideje valamiĂ©rt nem mƱködik sok embernĂ©l.
Köszönöm Andrås igyekeztem meglepni magam valami jóval,és tényleg jóóóóó
Köszi de ez haveromnak volt problĂ©ma nekem nincs szĂŒksĂ©gem rĂĄ 0.3as szĂĄl huzalhoz
De azért köszi az infot
Köszönöm @iTom - nak a kazånt
IsmĂ©t egy Ășj tank
Lassan le kell ållnom mert, megint elindul az örök körforgås
Ez alĂĄ tank alĂĄ egy Ășj mod is dukĂĄlna
Dehogy is a tankot kell lekoptatni hogy menjen a modhoz Teljes legyen a kép
ne mĂĄr, tök menĆ nĂ©z ki ez a tank full feketĂ©ben
Majd egyszer talĂĄn, idĂ©n kikoltekeztemâŠ
SĆt,ehhez mĂĄr valami feketeleves dukĂĄl
24-es. Råfér és a jó Swag azt is meghajtja single-ben, 0,6Ohm 18-20W ahogy koxosodik. Imådom!!!
Az Ă©n icike-picike kedvencem, egy kicsit megkozmetikĂĄzva. Nem tetszett az nekem, hogy a Dvarw, nemcsak belĂŒl egyszerƱ,de kĂvĂŒl is minden egyenes, sehol semmi ĂvelĂ©s. A Galaxies ĂĄtlĂĄtszĂł driptipje egĂ©szen jĂłl ĂĄll neki. De az a mĂ©zszĂnƱ sĂĄrga palĂĄst? MegnĂ©ztem a tartozĂ©kot. Az ĂĄtlĂĄtszĂł lenne, de valami fehĂ©r trutyi rondĂtotta belĂŒlrĆl. Azt hittem, valami gyĂĄri vĂ©dĆ fĂłlia van benne. De nem! Az elĆzĆ gazdĂĄja valami olyasmit öntött bele, ami megmarta. Ez a palĂĄst, ami a csomagban volt, lehetett az eredeti, Ă©s a sĂĄrga a tartozĂ©k, vagy utĂĄnrendelt. 1 egĂ©sz napon ĂĄt kapartam, sĂșroltam, mire sikerĂŒlt eltĂŒntetni belĆle a marĂĄs, Ă©s folyĂĄs nyomokat. Ha liquidet öntök bele, akkor viszonylag tisztĂĄnak is nĂ©z ki.
Hmm óóóóóóâŠ
nem,nem nem kell 18650
pedig szép az a v2
HĂ©tvĂ©gi bevĂĄsĂĄrlĂĄs Ă©s a tescohoz mĂĄr nem volt idegzetem.Asszonyra vĂĄrĂĄs Ă©s kifogyott a tankomâGyors kutakodĂĄs a kocsiban Ă©s talĂĄltam egy 8 hĂłnapos fos bolti 18-as levestâ
MĂ©ghogy a napon gyengĂŒl a nikotin!Igazi arcbavĂĄgĂłs Ă©s a th is rendben van nem kicsitâ
Ășj szerzemĂ©ny,
bp mods pioneer rta, köszi Vårdai IstvånIspy
elsĆre sikerĂŒlt, tökĂ©letes Ăzek!
A sråc videója alapjån csinåltam, elég részletes.
vattåzås-tekerés
Mert barna az ĂŒveg. De szerintem gyengĂŒlt azĂ©rt valamennyit. 16 körĂŒl lehet mĂĄr.
Az lehet,de mar hazaĂ©rtem Ă©s mostam is ki belĆle AzĂ©rt jĂł tudni hogy mĂ©g mƱködik ez a âbackupâ.Oldalzsebben volt mondjuk,de az itteni hƱvösebb klĂmĂĄn sem lettem volna a helyĂ©ben a flakonnak nyĂĄron,mikor a napon parkoltam ĂłrĂĄkig .