Mutasd meg, mid van 5.0

Szóval ezek a pozsgások a kedvencek? :grin::hugs::wink:

5 kedvelés

Penge cucc!

6 kedvelés

Igen,köszi! A neve is és ízre is!!

5 kedvelés

Ez így világbajnok!! (nekem)

12 kedvelés

Olyan kis tarka boci forma, mégis elfogadnám a polcra - mindig megnézem ezeket a fehéreket :star_struck::+1: (és még rímel is fèlig)

3 kedvelés

Szépnapot!

Csak egy kicsit dicsekedni szeretnék az új taggal a családban.

Történt ugyanis, hogy az egyik kedvenc RTA-m palástja megadta magát, így elkezdtem átnyálazni a mostani kínálatot. Nem mondom, hogy nincs miből választani, de kicsit kevesebbnek érzem a felhozatalt egy-két évvel ezelőtthöz képest, illetve egyre nagyobb lett a szakadék árban a high-end és a “kommersz” RTA-k között (amivel megjegyzem nincs baj, érthető, és ilyen a piac, a kereslet-kínálat úgy is összhangot talál).

Így aztán kaptam az alkalmon, amikor szembejött velem a képeken is látható szépség, hogy belekóstolok a Boro-k/AIO-k világába, mert eddig ahhoz nem volt szerencsém.

Tekintve az árát, hogy DNA!!!(kedvencem lett az idők alatt!), és DBZ, üdvözöltem az érkezését :slight_smile:

Köszönöm, hogy megoszthattam, már ennyivel is szebb a kedd :wink:

És minden elismerésem francia barátainknak, akik ajándék cukorral, shortfill-lel, nyakpánttal, sörnyitóval és felvarróval kedveskedtek, csak ajánlani tudom mindenkinek! :slight_smile:

11 kedvelés

Biztos megérte,szép,de a bal karod az többe van :right_facing_fist::left_facing_fist::winking_face_with_tongue:

8 kedvelés

Gratulálok hozzà! Jó szett, jó választás! És a De La Brume Custard Cravatte is finom! Ajánlom neked az Omerta Bisha Fired Ice Cream liquidet megkóstolni, szerintem az is ízleni fog!

7 kedvelés

Köszönöm! Kár is lenne tagadni… :smiley:

7 kedvelés

Köszönöm :slight_smile: !

6 kedvelés

Nagyobb is a th-ja :roll_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

4 kedvelés

Az igaz! :grinning_face_with_smiling_eyes:

4 kedvelés

Mai szettek!

14 kedvelés

Kell hozzá növesztened plusz kezeket, de gondolom nem egyszerre használod a négyet.

Octopus Eating Ice Cream: No Probs
:rofl: :saluting_face:

8 kedvelés

Szigszalag, gyorskötöző csodákra képes :grin:

7 kedvelés

Ma csak egy kis könnyed dohány íz! :blush:

12 kedvelés

Az AIO-ban még van egy kevés, utána építhetem újra…

14 kedvelés

Nekem is, amilyen éjszakás napjaim voltak, mára ez is enyhe :roll_eyes::grin:befejezésnek…

10 kedvelés

Gondolom akkor nyugtatod magad azzal a csodás driptippel! :grin:

4 kedvelés

Ez mindenkinek érdeke, akivel ma éjjel találkozom :roll_eyes::joy:

4 kedvelés