Mutasd meg, mid van 5.0

Persze a nano -hoz nincs pót üvegem :roll_eyes::woman_shrugging:

11 kedvelés

Tudod a méreteit? Vagy megtudod mérni valami eszközzel?
Van pár fajta/méretű üveg RTA-hoz itthon. Küldök, ha van olyanom. :saluting_face:

9 kedvelés

Mindig mondom alkatrészt is kell venni ha rendel az ember… :slightly_smiling_face:
Tudok adni ha nem akarsz rendelni…

11 kedvelés

Vettem, de csak a standardhez. A nano felültöltős utólag lett hozzá adva a rendeléshez. Eszembe jutott,hogy pót üveg is kéne,de már nem akartam variálni. Majd rendelek,addig meg a standard :woman_shrugging:
De furán nagy az o gyűrű felültöltős nanonál. Vagy csak nekem tűnik nagynak?

6 kedvelés

Igen az olyan

7 kedvelés

Mármint ilyen nagynak kell lennie?

5 kedvelés

Igen az a gyári

7 kedvelés

És ezen kívül,hogy vagy?

7 kedvelés

Köszönöm, most egész jól! Kicsit nehezen jön a levegő, de most semmim nem fáj :+1::blush:
Remélem így is marad végre!

9 kedvelés

Ennek örülök.

8 kedvelés

Meglepődtem! A centenary face oldalán rám írt Róberto,hogy csináljak képet a . másik o ringről. Vissza írt,.hogy hibás az eredeti, nagyobb, ezért küldenek o ringet, egy üveg és egy PC tankot.is :thinking: :blush: ilyet még nem tapasztaltam :woman_shrugging:

11 kedvelés

Ez csoda rendes dolog :+1::slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Ez igen rendesek…én kicseréltem kisebbre az o gyűrűt.Palástott is adnak szép dolog.

7 kedvelés

Már jött is az email,hogy küldik. Nagyon rendesek!
Egyébként fel sem tűnt,hogy nagyobb csak mikor cseréhez akartam szét szedni. Nem.is reklamáltam náluk, csak kitettem a fotót.

9 kedvelés

én eljátszottam vele egy darabig aztán csere lett.Mégis csak kínába rakják össze lehet ílyen gond.De legalább orvosolják.

8 kedvelés

24 kedvelés

Gyönyörű, gratulálok hozzá!

6 kedvelés

Köszönöm!!

6 kedvelés

Grat, szép​:+1:

6 kedvelés

Köszönöm!!

6 kedvelés