Mutasd meg, mid van 5.0

Ha fejre fordítva zárod akkor jó lesz,

6 kedvelés

Pár régi fotó.
:slightly_smiling_face:

19 kedvelés

19 kedvelés

Dögös szett!

4 kedvelés

Limelight! :point_up:
Jani, ez milyen fajta fa, dió? Vagy még nem firtattad? :saluting_face:

5 kedvelés

Ez sima dió nem fekete dió

5 kedvelés

Season 1 Thank You GIF by The Roku Channel

6 kedvelés

Szervusz János !

A fekete dió sötét vörös színű, majdnem hajaz a mahagónira ! A szíjács része pedig fehéres krém színű !

https://www.zatik.hu/gyalult-diofa-fureszaru-fekete-dio-hobbyfa-22x150x-800-mm-amerikai-dio-1130253

6 kedvelés

Szia Atis! Igen én tudom megismerem van fekete dió anyagom egyenlőre még szárad(2éve)

6 kedvelés

Vágtam már magam is … Nagyon értékes bútor anyag.

5 kedvelés

Nagyon kemény, nekem rönkökbe van,ahol dolgozom ott a tűzifával hozták kimentettem.

5 kedvelés

Az itteni erdészetnek volt telepítve olyan 1.5- 2 hektárnyi, ki írták a pályázatot, volt egy vállalkozó aláígért mindenkinek, az összes fát felhasogatták 3-4 méteres magasságig, ment tűzre az egész, szakképzetlen barbárok voltak. Ja és rejtett erőforrás … :rofl: :rofl: :rofl: Nemigen örült az erdészet…

6 kedvelés

Valami hasonló volt azzal a fával is amit nekünk hoztak volt benne bőven bútor anyag is sajnos már füstévált. Én örülök annak a pár méternek amit elhoztam a bolti árát nézem az alapján amit linkeltél akkor vagy 200ezret kimentettem.

5 kedvelés

Helyes helyes ! :wink: :innocent: :hugs: Csak gondolj bele másfél két hektár mekkora kárt okoztak ezek…

5 kedvelés

Sajnos az egész országunkra jelemző történet csak a szereplők változnak..

8 kedvelés

Asztalos haverom mondta: átkell neki venni a műhelyszagot. A testvére szekerce nyelének való faanyagot 15 év alatt nem sikerült belefaragni a vasba. :joy: :saluting_face:

9 kedvelés

Akkor Jánosnak még van ideje, bőven!! :rofl: :grin:

6 kedvelés

Viszont fogpiszkáló, akkor van bőven…

5 kedvelés

Geepvape+vaporesso iTank

14 kedvelés

ÜDV itt!

7 kedvelés