Show me your vape 5.0

Szép szekrény :wink:

8 Likes

6 polcos…kinőttem… :rofl:

7 Likes

Végülis,olcsóbb mint TARTALMAT venni egy másik szekrényhez :grin::hugs:

8 Likes

Vaperes fiókom … már fullon van. :hugs:
Gondolkoztam, hogy kiszámolom, hogy idén mennyit költöttem vape cuccokra … de inkább nem akarom tudni. :grin:
Viszlát 2025-ös vape költekezés … találkozunk jövőre. :hugs:

Bye Bye Goodbye GIF

18 Likes

jó cuccokat vettél…legyen is elég pár évig :slightly_smiling_face:
Amúgy láttam ilyen Voopoo UFORCE-X nano 510 driptip-et kb ingyen (0,96€) a szlovak shopban :winking_face_with_tongue:

5 Likes

Igen, vettem is tőlük 3 darabot. :hugs:
Annyi a különbség a PNP-hez képest, hogy valamivel azért kisebb.

9 Likes

Nem a másik nagyobb? :roll_eyes::thinking::rofl:

5 Likes

A PNP-s a jobb oldali.

5 Likes

Mondtad, hogy az egyik kisebb, de lehet hogy a másik nagyobb :sweat_smile::wink:

4 Likes

Jó, már leesett a poén.
Elsőre nem. :grin:
De a lényeg, hogy van némi különbség a kettő között. :hugs:

4 Likes

Úgy látszik, gyógyulok mán :roll_eyes::sweat_smile:

Sick Ren And Stimpy GIF

10 Likes

3D nyomtatás “csodája”, BMM klón, meg kellett már mérnem a súlyát mert hihetetlen volt mennyire könnyű menetkészen is (21700 akksival, boro tank megtekerve, liquiddel feltöltve) - 152g. Csak viszonyításképp, egyik legkisebb, legkönnyebb szettem, MQ Class mod (18650) Arcana rta-val 180g.

Mondjuk épp ez a parám is vele, ha véletlenül leejteném, szerintem darabokra törne egy járólapon :thinking:

11 Likes

Azért még sok van az évből​:face_with_tongue: ha az megnyugtat nem költöttél el annyi pénzt vape cuccra mint amennyit analóg cigarettára költöttél volna el az évben és abból csak a csikk és a hamu lenne a fiókban … Nem X évre elengedő ez és az. …

:heart:

9 Likes

Nekünk ketten a párommal márciusban már 80k volt a tötikélős cigi.Azt én április 4 től csak vape. Párom meg egy dbig mind2 aztán kb juniustól csak vape.:grinning_face:

8 Likes

Nem :blush:hiszen tudom :joy:sőt még a poros munka sem árt neki,viszont többet eszik 21700 akkuból mint a Dánieleim.

Minden beállítás watt,ohm dettó.

Délután félig van az akku D-ben,ezekben meg már csak negyedig.

9 Likes

Ezek szerint már ejtetted le járólapra? :smile: akkor kicsit megnyugodtam hogy nem törik ez olyan könnyen mint ahogy érzetre gondolnám :slight_smile:

Nyilván van különbség energia fogyasztásban egy Dicodes és Evolv lapka között, de lehet az akku töltöttség kijelzés is más, pl. Escribe szoftverben személyre is szabhatod a töltöttségi görbét, mennyi legyen a cut-off feszültség stb. Elhiszem ha azt mondod a Dani takarékosabb, bár én azért megmérném (kíváncsiságból) mindkettőnél, hogy mennyi az akku névleges feszültsége amikor már cserét jelez és persze u.azzal az akksival tesztelném, almát almával kell hasonlítani. Van olyan modom ami már 3.5V-nál nyavalyog új akkuért, ennél nyilván gyorsabban csökken az akku kijelzés és kevesebb slukk van benne, míg u.ezt az akksit egy másik modban használva ami akár 3.3-3.2V-ig is meríti, lassabban csökken a töltés kijelzés és tovább is tudom használni

9 Likes

Ilyenekben nem vagyok otthon,minthogy azt se tudtam eddig hogy kábelt kell dugni a laptopomba hogy gyorsabb legyen a netem mint ha csak wifin menne :grin:

Boomer vagyok vagy micsoda? :joy:

Ha lemerül akkor kicserélem,szerencsére van miből gazdálkodni,de egy 10-12 órás,akár zsíros maszeknapot is kibírnak 2-3 családi háznál :grin:

12 Likes

Akkor én is boomer vagyok .. nekem az akumlátor az csak akumlátor.. lemerül kiveszem beteszem a másikat.. :joy: minden egyébb kínai

10 Likes

Nincs otthon legalább egy multimétered? Ohm törvénye meg smafu? :rofl: :grinning_face_with_smiling_eyes:

Angry Young Man Summer GIF by Raghav Bansal

10 Likes

Nekem csak egy fázis ceruzám de az erre nem hinném hogy jó :joy:

Jóvanezígy :grin:

8 Likes