Show me your vape 5.0

Csendélet…műszakben lennénk öten, 3 eleve kihullott, az az egy, aki jött volna, balesetezett… (3 műszerésztechnikus, 2 mechanikus), szóval itt maradtam az egész cégre szálegyedül. Isten irgalmazzon nekik :roll_eyes::open_mouth::sweat_smile: majd egy kis Latakia segít oldani a feszt.

15 Likes

szóval ha tripla bért kapsz akkor is jól járnak :grin:

5 Likes

Igen, ha úgy működne, 50 évesen is copnék…:rofl::cry:

5 Likes

Na az lesz tényleg az utolsó idén. :grin:

4 Likes

Majd az éjszakás megoldja mondat elintéz minden problémát . :rofl:

6 Likes

Hallod, már leszakad a lábam….sajna ez nem az a buli most :roll_eyes: az éjszakás még nem is tudja a szitu….majd 21:45-kor felokosítom :grin: addig is 112, és kék túra útvonal, villanypásztorok örvendeznek

7 Likes

K ell
A kkor
M ég
U gyisvalami

9 Likes

No végre megérkezett.A gumikukkert a kis nagy lányom már stopolta is.:joy: @tibor_balogh köszönöm a voopo drip tip ajánlást ez tényleg bitang jó. @Helomi78 neked pedig köszönöm a lelőhelyet.Már nem volt red plazma de dobtam nekik mailt és lett.:grinning_face:

Szóval egy stubby nem stubby így már nem fél egyedül a piros ördögöm.:joy:

18 Likes

A foltos nagyon-nagyon :star_struck:

7 Likes

Bro ..

the sandlot GIF

16 Likes

@Donat :slight_smile:

5 Likes

Sziasztok

Ime a kollekció. Új drót, vatta, lütyi. Egy kávé mellett.

15 Likes

Másik

Tekerem újra az Ares Finálomat. Rögzíteném erre azt látom, hogy eltört. Azt hinné az ember valami masszív fém vagy réz anyagból van de nem. Sajnos kuka lett a vége.

12 Likes

Coil Father King RTA és Drop RDA járt így nálam pár éve.
Sajnál(om)tam mindkettőt, de jött helyette más.
:saluting_face:
Truck Vape GIF
szerk.:

10 Likes

Nem értem, hogy miért ilyen gyenge anyagból van gyártva. Elképzelhető hogy meg égett, meg gyengült és off. Hála istennek van másik meg lesz is.

5 Likes

Nálam mindkettő bőven 2-3 éves volt, elég sűrűn használtam őket.
Valami féle réz ötvözet az anyag, szvsz simán csak “elfáradt”.
:saluting_face: :thinking:

8 Likes

Szia Zsolt! Sziasztok! :waving_hand:

Mostantól automatikusan letöltjük a Giphy-ről beszúrt GIF-ek másolatát a saját szerverünkre.

Ez azért fontos, hogy a GIF-ek akkor is megmaradjanak, ha a Giphy-n később törlődnek, a fordító pontosabban kezelje őket, és gyorsabban betöltődjenek az oldalon. :rocket:

Hamarosan egy háttérfolyamat segítségével visszamenőleg is letöltjük az eddigi bejegyzésekhez tartozó GIF-eket.

17 Likes

Szép napot! :sun_with_face::dashing_away::dashing_away::dashing_away:

16 Likes

:winking_face_with_tongue:

Holnap….ünnepnapon,más dolgom lesz mint békemenetre menni :blush:

14 Likes

Nekem holnap is munka készülők..

16 Likes