Csendélet…műszakben lennénk öten, 3 eleve kihullott, az az egy, aki jött volna, balesetezett… (3 műszerésztechnikus, 2 mechanikus), szóval itt maradtam az egész cégre szálegyedül. Isten irgalmazzon nekik ![]()
![]()
majd egy kis Latakia segít oldani a feszt.
szóval ha tripla bért kapsz akkor is jól járnak ![]()
Igen, ha úgy működne, 50 évesen is copnék…![]()
![]()
Na az lesz tényleg az utolsó idén. ![]()
Majd az éjszakás megoldja mondat elintéz minden problémát . ![]()
Hallod, már leszakad a lábam….sajna ez nem az a buli most
az éjszakás még nem is tudja a szitu….majd 21:45-kor felokosítom
addig is 112, és kék túra útvonal, villanypásztorok örvendeznek
K ell
A kkor
M ég
U gyisvalami
No végre megérkezett.A gumikukkert a kis nagy lányom már stopolta is.
@tibor_balogh köszönöm a voopo drip tip ajánlást ez tényleg bitang jó. @Helomi78 neked pedig köszönöm a lelőhelyet.Már nem volt red plazma de dobtam nekik mailt és lett.![]()
Szóval egy stubby nem stubby így már nem fél egyedül a piros ördögöm.![]()
A foltos nagyon-nagyon ![]()
Másik
Tekerem újra az Ares Finálomat. Rögzíteném erre azt látom, hogy eltört. Azt hinné az ember valami masszív fém vagy réz anyagból van de nem. Sajnos kuka lett a vége.
Coil Father King RTA és Drop RDA járt így nálam pár éve.
Sajnál(om)tam mindkettőt, de jött helyette más.
![]()

szerk.:
Nem értem, hogy miért ilyen gyenge anyagból van gyártva. Elképzelhető hogy meg égett, meg gyengült és off. Hála istennek van másik meg lesz is.
Nálam mindkettő bőven 2-3 éves volt, elég sűrűn használtam őket.
Valami féle réz ötvözet az anyag, szvsz simán csak “elfáradt”.
![]()
Szia Zsolt! Sziasztok! ![]()
Mostantól automatikusan letöltjük a Giphy-ről beszúrt GIF-ek másolatát a saját szerverünkre.
Ez azért fontos, hogy a GIF-ek akkor is megmaradjanak, ha a Giphy-n később törlődnek, a fordító pontosabban kezelje őket, és gyorsabban betöltődjenek az oldalon. ![]()
Hamarosan egy háttérfolyamat segítségével visszamenőleg is letöltjük az eddigi bejegyzésekhez tartozó GIF-eket.