Mutasd meg, mid van 5.0

Ne is mond autón gondolkodom,és tudod mi jutott elsőnek eszembe egy szégyen…toyota corolla hybrid kombi… :grin: :melting_face:

8 kedvelés

Csak a kombi ! Totoya….megbízható autók !

Nem gondolkodom ilyeneken mert remélem kiszolgál ez még valameddig​:blush:amúgyis novemberben műszakizik.

De ha mégis…..minimum 2000 benzin automata kombi,de ha lehet akkor még nagyobb motorral :grin:most élem a fiatalkoromat :blush:

8 kedvelés

Ja ! Nem kell mágnes :grin:se audi se bmw !

7 kedvelés

Csak kocka koporsó szálító. V90 2.4

8 kedvelés

Néz a jó oldalát.Te nem kaptál mást színt.:joy:Irtam nekik 10% kupont akartak adni.Irtam mégegyet arra 0 válasz.

7 kedvelés

Lösung : Kétliteres hybrid Corolla

Bumm! :rofl::rofl::rofl:

5 kedvelés

Szia Jani! Javaslom gondolkodj még egy kicsit. 170cm felett nem opció. Ha már Toyota akkor CHR 2.0 vagy RAV 4 2.5 motorral. Egy kiforrott Hybrid technológia ha már Hybridben gondolkodsz. Autó fronton vannak gondok. Nem egyszerű a választás. Leginkább a márka fanok vannak bajban. A népszerű márkák hatalmas felárral szórják a silány minőséget.

7 kedvelés

Szia Elek! Igen drágák de a kínai autók felé nem merek elmenni. Felpróbáltam mondeom nagyobb de elviselhető a Corolla is. Még van pár opció végig járom.

7 kedvelés

Nincs abba semmi szégyen….csak öregszel :rofl:

7 kedvelés

Szia Zolika!
Köszönöm szépen az információt, @szasza4791 mesternek pedig a drip tip-et.
Tudod,ha kérdezik…
mostmár nekem is van. :slightly_smiling_face:

19 kedvelés

15 kedvelés

Bent jártam az asszonynál.

15 kedvelés

Vampire Vape liquidek csomagolás elött ?

10 kedvelés

Ez a Heisenberg üzem, véletlenül nem az Erdélyi Kárpátokban van?

7 kedvelés

Azok KÉK pirulák !!! Pedig nem tőlük rendelem :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::joy:

4 kedvelés

Skynet bridge is pipa.Persze klón.Amúgy pöpec,minden szempontból.Az Unitank is​:blush:

19 kedvelés

Mivel nagyon bejövős lett a B80 készülék, ezért úgy döntöttem, hogy átveszem az elitom.sk oldalról utánvét rendelt csomagot :

Valóban B80-at kaptam, bontatlan csomagolásban … de számomra nem happy end a történet.

Nem gondoltam, hogy ilyen felszereltséggel kapom meg :

Bizony … adtak ki ilyet is … amiben nincs semilyen tank. :frowning:

Nem hibáztathatom az oldalt, ők ezt is írták :

Én csupán bíztam benne, hogy ez csak elírás, ahogy az is, hogy ez beépített akkumulátoros készülék.

Tanuló pénzt megfizettem, csak magamra lehetek mérges.

Szerencsére már úton van a Centaurus Boro tank hozzá.

Legyen ez akkor tanulság másoknak is, aki esetleg innen vásárolna.

10 kedvelés

Akkor most B80at kaptál vagy sem? Cserélhető akkus, de boro tank nem járt hozzá…vagy, hogy értsem?

6 kedvelés

B80, csak nincs hozzá tank.

5 kedvelés

Oké, mondjuk ha amúgy is van úton tank pluszba akkor lesz két ízre B80as tankod.
A bolt akkor működik és utánvét is szállít hozzánk Zbox-ba is fillérekért…ez a nem semmi tény manapság.

8 kedvelés