Mutasd meg, mid van 5.0

Pont ezt akartam írni!! És már nem megy sehova!:blush:

10 kedvelés

Nem bizony !

Majd…ha meghalok….felőlem akkor már a s…ggembe is dudálhatnak vele :joy::joy::joy:

12 kedvelés

akkor nevezhetjük ezt a squonk modok Rolls Royce-ának? :slightly_smiling_face:

11 kedvelés

Nem tudom,de nekem eddig nincs jobb,pedig már én is azt mondom hogy tetemes készlettel rendelkezem :grin:

12 kedvelés

Nem egy tömeg gyártott cucc az biztos első 3-ban van..szerintem.

10 kedvelés

Akkor az pont olyan mint én ! Az is igaz hogy én a második vagyok a bátyám után :zany_face::joy:

8 kedvelés

Ahogyan mondani szokták:“De csak utánam, mer’ én sietek!”
:saluting_face:

7 kedvelés

Ha elektronikusan szabályzott stabfa modot akar az ember ami squonk most ők vannak elől.Nekem Nyeskus modjai jobban tetszenek de már nem gyárt.(KHW)

7 kedvelés

Bandi nemrég árulja(ta) a jorda modot,majdnem rámozdultam :grin:az biztos hogy szépek,olaszoknál is láttam ahol van még használatban pedig tényleg rég gyártotta Nyeskus :blush:

7 kedvelés

Kézműves ipar itt is kihal..kihalt.

7 kedvelés

Nos, gratulálok hozzá és kívánom, hogy nagyon sokáig leld örömed benne. Nem stílusom az ilyenfajta dizájn, de erről tényleg süt az elegancia és minőség. Szép fogás :+1:

9 kedvelés

Lazy Master bácsi gyárt még squonkot,szabályozott modokat,de gyémántáron és nagyon hosszú a sor….

8 kedvelés

Ja azok nagyon szépek és klónozák is a modjait…

7 kedvelés

Fém még van: :grin:

9 kedvelés

Köszönöm szépen :blush:jól esik az ilyen a kis lelkemnek.

Próbáltam nem a legjobbakat,de nem is a legrosszabbakat összeválogatni ami tetszik,és ami nincs újban azt használtan kellett megvennem.

A papír istenről (pénzről) most se beszéljünk mert sírva fakadok :joy::joy::joy:

9 kedvelés

Nemrég láttam boro tankot csináltak fémből ? épp lézergravírozták :blush:hát……. most én mondom hogy szép de nem kell :joy:

7 kedvelés

Pedig az nem lehet rossz… :grinning_face:

7 kedvelés

Túl olcsónak tartod?:thinking: :grin:

6 kedvelés

Akkor se :joy:annyiért már csajozós p.mágneses autót is tudok venni :joy:

7 kedvelés

Nem a pénz….az elveim :joy::joy::joy:

6 kedvelés