Mutasd meg, mid van 5.0

Ez így van! Még egy pár tankkal elpippantok vele a hétvégén és megy vissza a dobozába. :ok_hand::wink:

5 kedvelés

Én pont fordítva dobozolok!!:sweat_smile:

8 kedvelés

lassan 2 éve használom a B80-at (mást nem), de még most is sokszor eszembe jut (ma reggel is), hogy mennyivel jobb számomra mint bármelyik rta-m a múltban. Oké, a nagyon kedvelt Intake DL single azért eléggé megközelítette, de összességében annál is jobb.

8 kedvelés

Sokat kell még aludni jövő hétig ? :thinking::grin:

7 kedvelés

Ekkora böszme dl cuccoknál tényleg jobb bármi…

9 kedvelés

csak 2t…az sok? de ha holnap éjfél után alszol csak el akkor 1et :rofl:

8 kedvelés

Az rengeteg még :joy:

5 kedvelés

utolsó alternatíva, hogy mostantól addig nem alszol míg hétfőn csönget a futár :grin:

7 kedvelés

Talán ha többször megemlíted, hogy mikor érkezik már meg, mint @felixo , akkor lehet hamarabb ideér, vagy esetleg gyorsabban telnek a napok. :rofl:

9 kedvelés

Annyira nem vagyok izgága tipus,van miből gazdálkodni szívásügyileg :joy:

De már naggggyyyyon kíváncsi vagyok :grin:

6 kedvelés

Pl. egy HOG XL 400 egy Voltrove 41mm Rta-val az böszme nagy jószág! :rofl:
De aki szereti annak ez a jó, és nincs is annál jobb számára. :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Először próbálom 2es magra tekerve. Szerintem ezentúl rubikot csak így :+1:

16 kedvelés

Pelso v3 elszakítottam egy O gyűrűt nagy kapkodásomban :flushed_face:de nem estem kétségbe :blush:

Mtl 1.2 luk 0.76 ohm 25 w,La chose :wink:

14 kedvelés

A Pelso nekem is bejön!! A Dvarw meg persze!!:grin:

5 kedvelés

Szia Zolika :slightly_smiling_face:
Kicsit félve kérdezem,mert lehet esélytelen már, de a Dvarw-on lévő drip tipet valahol még be lehet szerezni?

5 kedvelés

Háááttt…..német ismerőstől khw oldalon,és @szasza4791 mestertől van pár darabom :blush:

8 kedvelés

Köszönöm szépen az infót!

7 kedvelés

Még idejében kezdett kirajzolódni az rta vonzalmam és rendeltem tőle párat ilyen olyan kivitelben :grin:

Szivesen :blush:

6 kedvelés

Van egy hasonlóm,amit annak idején Kínából rendeltem.
Tetszik,meg kényelmes is,de sajnos,mivel ez fémből van
viszonylag gyorsan átmelegszik,így hosszú távon nem tudom használni.

11 kedvelés

Az egy Taifun drip :blush:olyanból nekem is van egy fekete ,ultem,volt egy fehér is de az eltört azok gyengécskék.

Ezek örök darabok,Szabolcs meg tud esztergálni ha van anyag neki.

Írj neki messengeren,mond hogy dvarw dripet szeretnél ( Milla )és miből hány darabot :blush:

9 kedvelés