Mutasd meg, mid van 5.0

Igaz nekünk kezdőknek nehéz választani..:grinning_face:

7 kedvelés

Nem biztos , hogy minden perverz részlet érdekel minket :rofl::rofl::rofl: ( bár engem igen ) :rofl:

5 kedvelés

Szeretem ha….ö :thinking:amúgy ja :joy:

4 kedvelés

Ha szereted, ezeöccá, házhoz :joy::+1::wink:

3 kedvelés

Mi baj a Tycoon-al? :grin: Mit hallottál, olvastál róla, ami ennyire elrettentő volt? :rofl:

3 kedvelés

Pandacsöki Boborján, a 20-as iker?!
:grin:

3 kedvelés

Újabb COVIDOT is túl éltem…már az ízeket is érzem.

13 kedvelés

Örülök, hogy jobban vagy!! Aztán most már több ne legyen!!

6 kedvelés

Sajnos Budapesten lakom sok az ember pedig kerülöm őket..remélem nem lesz, mocsok szarul voltam.

7 kedvelés

Jobbulást :hugs: vigyázz magadra,! tènyleg nem egyszerű, a februári óta nekem maradt vissza szövődmény, fix romlás, és a harmadik volt eddig :roll_eyes: de hát az emberek tökéletes kikerülése munkanalapú társadalomban nem opció:face_holding_back_tears:

8 kedvelés

Ezért is mentem oda dolgozni ahol most vagyok..holnap megyek egyedül leszek mindenkit lefertőztem.:grin:

8 kedvelés

Én maximum megkínálni tudnék most mindenkit éjszakásba szilvalekvárral, tejjel, és savanyú uborkával, bízva abban hogy másnap fosnak bejönni :roll_eyes::joy:

8 kedvelés

Ez melyik DOT mod? :rofl:

Jobbulást @Janos_Groszeibl ! :crossed_fingers::folded_hands::wink:

9 kedvelés

És újra munkában

18 kedvelés

19 kedvelés

Azt az E tankot bebiztosítottad rendesen.

9 kedvelés

Régi jóbarát új fejjel. Köszi Zolee

14 kedvelés

Megkaptam az infót, hogy dolgoznak a beszerzésen. :fire::ok_hand:t2:

9 kedvelés

Egy kicsit visszatérek az RTA világába is! :wink: Nagyon furcsa az AIO-k után! :grin: Szép napot nektek! :sun_with_face::dashing_away::dashing_away:

15 kedvelés

néha nem is árt, hogy érezd miért is választottad az aio-t :smiling_face_with_horns:

7 kedvelés