Hálás vagyok ezért a mondatódért!!
Egy ideje én is gondlokom rajta, nézegetem az aiokat, de megvárom mit mondasz egyelőre nem is teljesen tiszta a téma. Van egy doboz, amire külön kell venni mindent és abból lesz tulajdonképpen a mod, és ezen felül kell egy RDA vagy rdta ami boroba való?
Uhh most magam is össze kevertem rendesen
Jól fogalmazott a mester … Ebben az összefüggésben még sosem néztem az Aio-ásra
De amíg nekem szét kell szednem .. kiszedni .. Liquid-teleniteni stb egy vatta cserénél addig egy RTA jóval könnyebben üzemeltethető
És itt is kivétel ,ha RDTA kazán mert ott elég csak kicsavarni és le kapni a fedelet ..
Mindig a Stubby nyer akárhonnan nézem .
De akad még azért RDTA boro kazán pár …
Kb mintha magamat hallottam volna!!
Neked is kölcsön adom ha kell de tudom mi lesz a véleményed..
Egy összeülésre hozhatnál,hogy megnézzem
Én meg el is döntöttem, nekem nem is kell!! Maradok a finom rta nál!!
Kell egy doboz, mod ami persze minimum dna,rba,egy kockatank hozzá.
Meg khm még pénz azt hiszem ha belendülnék
Így így .. sok pénzecske
Attól függetlenül szerintem ki próbálni mindenkinek ki kellene
Igaz! Sok sok pénzért veszek magamnak agyvérzést!!
Még szerelem!
Vagy teljesen beleszeretsz te is … Sosem lehet ezt tudni
Szerintem csak picivel több (5-10mp) szétkapni a boro-t mint az rta-t, ugyanakkor a napi többszöri töltés és akkucsere ugyanilyen picivel gyorsabb. És ez utóbbiakra van többször szükség, nem az újrahúzásra
Na ez a másik ,amiért inkább elengedem!! Akkor kell belőle 5-6 a Danik mennek a dobozba!! Úgy járnak mind a Tomahawkok!!
Á Hadlyuk!!
Legalább egy kell belőle mindenkinek.
Meg ha esetleg valaki kérdezné,mit mondok neki ?
Azt, hogy nincs?
Látom, azért a byka rba már elgondolkodtat masszív rta-sokat.
Nem csodálom, hiszen remek döntést hozott a cég.
Használok olyan hidat és tankot, aminél csere esetén sem kell “anyagot” kiönteni.
A szívem szakadna meg.
Én aromát is használok naponta 2szer is újra húzom az RTA-ám..lehet ha megszoknám vagy nem klón BB-vel próbálkoztam volna elsőnek…dehát ez csak ízlés kérdése én már biztos nem váltok át rba-ra csak…
Az olyan fura … Meg kérdezném ivott e