Mutasd meg, mid van 5.0

Ökölszabályom van ilyen esetekre tudod :rofl:

2 kedvelés

Dead Rabbit :hugs:

Looney Tunes Rabbit GIF

Na jójszakát :wink: Vaperina Digitális Kör

7 kedvelés

Én meg megnézem menyibe fáj!! Bár dehogy nézem @Helomi78 Péternek úgyis van mindene is hozzá ha kell!!:grin:

4 kedvelés

Ha nincs akkor szerez… :heart_eyes::joy::joy::joy:

4 kedvelés

Öhm.. khm.. Na azért nem minden eladó ami van. :rofl: De persze segítek keresni! :wink:

4 kedvelés

Köszönöm , tudom, hogy számíthatok rád!! De még barátkoznom kell azzal kocka formával!!:grin: Meg ugye lehet tenni rá valami másik driptipet?:thinking:

3 kedvelés

Már felkért keringőre téged is,az mpl egy nap alatt szállít címszóval :grin:

5 kedvelés

Készült a Stubby RDTA- hoz egy remek MTL kit de rég nem találkoztam eladóval … @Helomi78 te ?

3 kedvelés

Lehet nem hiszed, de már 1-2 hete gondolkodok rejt!!:grinning_face: Csak nem tudom!! Tudod döntésképtelen vagyok pár dologban!!:grin:

6 kedvelés

Persze! Neked egy ilyet ajánlok! :wink::rofl:

9 kedvelés

Nekem jóbban is tetszik, mint az az alacsony kipufogó méret!!:grin:

2 kedvelés

Nehéz eset az MTL készlet az rdta-hoz.

3 kedvelés

Elhiszem.

Akarsz róla beszélni? Nekünk kiöntheted a szived ,meghallgatunk(elolvassuk :rofl:)

4 kedvelés

NEM!!!:joy:

4 kedvelés

Azt szeretjük :heart_eyes::joy:

3 kedvelés

RBA -szerintem jobb ízeket hoz mint az RTA…de üzemeltetni nekem legalábbis bonyolultabb mint az rta-át.Ha kell kiprobálásra tudok adni Boxal együtt… @Zolika @Paska ??

8 kedvelés

Gondold meg,18650,stubby,mtl,kedden a kezedben lesz,szinte ingyen adja :winking_face_with_tongue:

6 kedvelés

Itt általában drágák a terápiák ..:joy::joy::joy:

5 kedvelés

Köszönöm János, rendes tőled!! Én még csak gondolkodom!! Nekem egyenlőre túl kockás!!:grin:

6 kedvelés

Marha nagy nekem és szét kell szedni levest ki önteni ha újra akarod húzni…ráadásul néha folyik itt ott klónjaim vannak….nem tetszik de van…:grin:

8 kedvelés