Sok év után újra előkerült a themis. Újra tekertem 3x,mire megszűnt a szörcsi.
Mondjuk, fogalmam sincs, hogyan lett 0.80-as a coil reggelre.
Kriemhildre egész jól passzol.
Jó reggelt és szép napot mindenkinek!
Sok év után újra előkerült a themis. Újra tekertem 3x,mire megszűnt a szörcsi.
Mondjuk, fogalmam sincs, hogyan lett 0.80-as a coil reggelre.
Kriemhildre egész jól passzol.
Jó reggelt és szép napot mindenkinek!
Milyen huzallal tekerted? Ha TC-képes, pl. SS316, akkor lehet tegnap melegen mért rá a mod, reggel pedig már a hideg ellenállását mutatja. Már amennyiben tegnap magasabb volt az ellenállás
Tegnap alacsonyabb volt. 0.45,ha jól rémlik.
Elvileg ez ilyen prerolled tiger coil. Demon killer. A dobozon biztosan írja, de most nem igazán jut eszembe az anyaga. A mod maga tudja a tc-t.
Mostmar nézek egy manualt, mert amúgy ±10-et lehet játszani az ellenállásal is a beállításokban. Ma tűnt fel. Nekem ez új
Hali, ez milyen liquid?
Heyoo. Ez a Ragnar a csodálatos szolúb családból. A srácok javaslatára 17%-ban keverve. Így van egy kis színe is!
Ja, ok. Akkor Te raktad ebbe az üvegbe.
Érdekes, nem láttam még ilyet.
Jó pár éve vettem valamelyik webahopban. Sajnos nem emlékszem melyikben.
Rá kerestem a neten, de sehol nem írja milyen anyagból van a huzal.
30 és 60 ml-st máris találtam. Jól bele is borzongtam.
De ha fellelek valami csajosat, lehet rárepülök, mert tetszik az elképzelés.
Nem tudom van e még , de nekem Temu dobált fel hasonlókat …
Ez a fekete elég uniós.
Nem tudom hol vetted de pl. a 2F-en ezt írja
Tehát magyarul, épp ami a kezébe akadt huzal, azzal tekert a kici-ócó kínai barátunk
Akkor bocs, téves gondolat, azt hittem tegnap nagyobbat mutatott picivel, pl 0.95 esett le 0.8-ra, az lehet rossz TC config (forró huzal ellenállást rögzítette). De ha ilyen nagy mértékben ugrál, akkor egyrészt lehet nincs rendesen lefogatva a coil a deckben (de nem megtépve) vagy a tank lazult ki. Ha állítható a levegő- és/vagy léáramlás tekergetéssel, én is jártam már úgy hogy picit meglazult a tank a modon. Deck alját megfogva kicsit lazítsd ki aztán húzd meg újra (de nem tépni mert rászorulhat), hátha csak ennyi a gond.
Valami hasonlót gondoltam én is. Aztán találjam ki, melyik melyik
Utána csekkolok. Elvileg rendben bent van. Meghúzgáltam beszereles után. Meg a coilt is
Azért egy húsvétról megmaradt Emo-s parfüm nem biztos, hogy hozza az ízeket…
A skull design miatt emos? XD
Azért egy poénba racionalitást kutatni… Akkor csak elnézésedet kérem.