Mutasd meg, mid van 5.0

Sok év után újra előkerült a themis. Újra tekertem 3x,mire megszűnt a szörcsi. :smiley:

Mondjuk, fogalmam sincs, hogyan lett 0.80-as a coil reggelre. :flushed_face:

Kriemhildre egész jól passzol.

Jó reggelt és szép napot mindenkinek! :sign_of_the_horns:t3::victory_hand:t3:

16 kedvelés

Milyen huzallal tekerted? Ha TC-képes, pl. SS316, akkor lehet tegnap melegen mért rá a mod, reggel pedig már a hideg ellenállását mutatja. Már amennyiben tegnap magasabb volt az ellenállás

5 kedvelés

Tegnap alacsonyabb volt. 0.45,ha jól rémlik.

Elvileg ez ilyen prerolled tiger coil. Demon killer. A dobozon biztosan írja, de most nem igazán jut eszembe az anyaga. A mod maga tudja a tc-t.

Mostmar nézek egy manualt, mert amúgy ±10-et lehet játszani az ellenállásal is a beállításokban. Ma tűnt fel. Nekem ez új :smiley:

6 kedvelés

Hali, ez milyen liquid?

5 kedvelés

Heyoo. Ez a Ragnar a csodálatos szolúb családból. A srácok javaslatára 17%-ban keverve. Így van egy kis színe is! :smiley:

9 kedvelés

Ja, ok. Akkor Te raktad ebbe az üvegbe.

Érdekes, nem láttam még ilyet.:+1:

8 kedvelés

Jó pár éve vettem valamelyik webahopban. Sajnos nem emlékszem melyikben. :unamused_face:

8 kedvelés

Rá kerestem a neten, de sehol nem írja milyen anyagból van a huzal. :roll_eyes::thinking::thinking:

4 kedvelés

30 és 60 ml-st máris találtam. Jól bele is borzongtam.

De ha fellelek valami csajosat, lehet rárepülök, mert tetszik az elképzelés.

7 kedvelés

Nem tudom van e még , de nekem Temu dobált fel hasonlókat …

5 kedvelés

Ez a fekete elég uniós. :victory_hand:t3:

5 kedvelés

Nem tudom hol vetted de pl. a 2F-en ezt írja

Tehát magyarul, épp ami a kezébe akadt huzal, azzal tekert a kici-ócó kínai barátunk :smile:

7 kedvelés

Akkor bocs, téves gondolat, azt hittem tegnap nagyobbat mutatott picivel, pl 0.95 esett le 0.8-ra, az lehet rossz TC config (forró huzal ellenállást rögzítette). De ha ilyen nagy mértékben ugrál, akkor egyrészt lehet nincs rendesen lefogatva a coil a deckben (de nem megtépve) vagy a tank lazult ki. Ha állítható a levegő- és/vagy léáramlás tekergetéssel, én is jártam már úgy hogy picit meglazult a tank a modon. Deck alját megfogva kicsit lazítsd ki aztán húzd meg újra (de nem tépni mert rászorulhat), hátha csak ennyi a gond.

6 kedvelés

Valami hasonlót gondoltam én is. :grin: Aztán találjam ki, melyik melyik :smiley:

6 kedvelés

Utána csekkolok. Elvileg rendben bent van. Meghúzgáltam beszereles után. Meg a coilt is :grin::grin:

7 kedvelés

Azért egy húsvétról megmaradt Emo-s parfüm nem biztos, hogy hozza az ízeket…:winking_face_with_tongue:

8 kedvelés

A skull design miatt emos? XD

6 kedvelés

Azért egy poénba racionalitást kutatni… Akkor csak elnézésedet kérem.

5 kedvelés

Hétfő délutáni véghajrá nyomorba :open_mouth::slightly_smiling_face:

Nem okos a modom, rohadtul 2 éves az rta :rofl:aszongya NEW

13 kedvelés

A Cocoon Mtl rta Tökéletes!! Nálam a Dvarw 7szériás, a Caiman rdta mellé beált az első sorba!! Tökéletes anyag, finom íz, 2 db 0,7mm-res légkontrollal ugyan azt az érzést adja mint a Dvarw az 1mm-ressel!!

18 kedvelés