Hétvégén nem szabad dolgozni …az a családé.
Jogos, de ezt rengeteg munkaadó nem veszi komolyan
mondjuk gyermekkoromban azt hittem, 40 év múlva már alig dolgozunk, és mindenki 150 évig jólétben él. ![]()
Az már nem törpe lenne
a Manó név foglalt?![]()
Nálam az ünnepnap nem játszik ha hétközben van menni kell…
Ja és szűkítővel tényleg frankó csak pepecselős újra húzni..
Én azért aláírtam a +400 óra túlórát…
Amúgy panaszkodnak is…
Onnantól kezdve nem Dvarw lenne, hanem tucat tank. Kapásból elveszítenék a vásárlóik 60-70%-t. Szerintem az üzembiztonságot nem szabad feladni pár ízvadász kedvéért.
Nem értem miben változna az üzembiztonság.
Nincs kondenz, nincs folyás, nincs szürcsögés. Szerintem felültöltésnél át kéne tervezni a chimneyt is és a capet is. És onnantól kezdve már nem lenne Dvarw.
Aha értem.Rendben.
“Használok” most egy felültöltős 22-es Dvarw-ot, nem folyik, nem szörcsög, kondenz=0.
Elég sokat “megy”, semmi baj vele.
![]()
Jó reggelt mindenkinek ![]()
Egy kis visszatérés kedvenc tankomhoz single coillal 0.27 ohm ![]()
@Vaperina_Kinga jóvoltából ![]()
Hát ja van akinek sikerült megugrani a feladatot:
Teljesen jó. De ez már nem Dvarw!
Szerény véleményem szerint se az Ultem sem a Clear na a Plexi meg végképp nem megy a deckhez. Nem véletlenül nem lett a Steamnak a legnagyobb sikerterméke.
Azért jó lenne valami új RTA is születne a KHW-nál.
Előbb utóbb lesz valami. Bár a mai vape világba nem igen van hova tovább invesztálni. A nagy gyártók is kivárásra álltak. Talán az Aiok amik hoznak új formákat de ott sem jelentős. RTA ill. RBA fronton meg szerintem semmi ami megmozgatná a felhasználót. A kényszeres vásárlóknak mindig dobnak valamit a piacra és ennyi.
Rám gomdolsz értem..![]()
Én azért várnék tőlük valamit a Cl-el szerintem be értek a célba.
Nem konkrétan rád gondoltam de lehet benne valami ezek szerint! De nyugodtság nem vagy egyedül!
Pár héttel ezelőtt, szemrevételeztem egy protot. Ki tudja. Az elv jónak tűnik. Majd az idő eldönti.