Show me your vape 5.0

Hétvégén nem szabad dolgozni …az a családé.

6 Likes

Jogos, de ezt rengeteg munkaadó nem veszi komolyan :face_vomiting: mondjuk gyermekkoromban azt hittem, 40 év múlva már alig dolgozunk, és mindenki 150 évig jólétben él. :thinking:

6 Likes

Az már nem törpe lenne :thinking: a Manó név foglalt?:joy:

5 Likes

Nálam az ünnepnap nem játszik ha hétközben van menni kell…

5 Likes

Ja és szűkítővel tényleg frankó csak pepecselős újra húzni..

7 Likes

Én azért aláírtam a +400 óra túlórát… :wink: Amúgy panaszkodnak is…

3 Likes

Onnantól kezdve nem Dvarw lenne, hanem tucat tank. Kapásból elveszítenék a vásárlóik 60-70%-t. Szerintem az üzembiztonságot nem szabad feladni pár ízvadász kedvéért.

9 Likes

Nem értem miben változna az üzembiztonság.

6 Likes

Maximális Morgen :slightly_smiling_face:már az egynegyede letelt :hugs:

:open_mouth::scream:Miafax, akkó még háromnegyede hátra van??? :sob::joy:

11 Likes

Nincs kondenz, nincs folyás, nincs szürcsögés. Szerintem felültöltésnél át kéne tervezni a chimneyt is és a capet is. És onnantól kezdve már nem lenne Dvarw.

8 Likes

Aha értem.Rendben.

7 Likes

“Használok” most egy felültöltős 22-es Dvarw-ot, nem folyik, nem szörcsög, kondenz=0.
Elég sokat “megy”, semmi baj vele.
:saluting_face: :thinking:

11 Likes

Jó reggelt mindenkinek :hugs:
Egy kis visszatérés kedvenc tankomhoz single coillal 0.27 ohm :hugs:
@Vaperina_Kinga jóvoltából :slightly_smiling_face:

17 Likes

Hát ja van akinek sikerült megugrani a feladatot:

8 Likes

Teljesen jó. De ez már nem Dvarw! :thinking: Szerény véleményem szerint se az Ultem sem a Clear na a Plexi meg végképp nem megy a deckhez. Nem véletlenül nem lett a Steamnak a legnagyobb sikerterméke.

6 Likes

Azért jó lenne valami új RTA is születne a KHW-nál.

6 Likes

Előbb utóbb lesz valami. Bár a mai vape világba nem igen van hova tovább invesztálni. A nagy gyártók is kivárásra álltak. Talán az Aiok amik hoznak új formákat de ott sem jelentős. RTA ill. RBA fronton meg szerintem semmi ami megmozgatná a felhasználót. A kényszeres vásárlóknak mindig dobnak valamit a piacra és ennyi.

10 Likes

Rám gomdolsz értem..:grin:

Én azért várnék tőlük valamit a Cl-el szerintem be értek a célba.

8 Likes

Nem konkrétan rád gondoltam de lehet benne valami ezek szerint! De nyugodtság nem vagy egyedül! :grin: Pár héttel ezelőtt, szemrevételeztem egy protot. Ki tudja. Az elv jónak tűnik. Majd az idő eldönti.

8 Likes

Passzolnak színben ..

18 Likes