Pszichedelikus-ban én csak zenét hallgatok. Psichedelic psytrance mix, ami tudja ám pezsdíteni bennem az alvó adrenalynt…
Mintha bekapcsolna bennem is a turbó üzemmód.
Forró olaj, és panírozott bármi, az mindig jó kombó…
Ezek szerint bejövős ?
A rántott dolgok ?
Gondolom az bejövős, de én a Mini-re gondoltam.
Ne mondd már, hogy serceg az olaj 25 Watton …
Beépített Han Solo-val (isten bizony láttam egy hangfal adok-veszek csoportban
tuti hüjje autocorrect volt. Pedig azzal még érdekelt is volna).
Indukciós…na
Randizgatunk… mivel alapból Aio-t is használok ezért nekem nem volt furcsa ,hogy csak 510 es a dripp és nem egy kazán cső van a számban ..
A Pumpálasra oda kell figyelni , mert ezt bizony túl lehet nyomni .. ,viszont ,ha túl is nyomon akkor sem ömlik belőle a Liquid… de ki tud cseppenni oldalt ..
Sűrűbben kell kevesebbet pumpálni .. (szoknom kell)
Még megy a kísérletezés a tekerés/ watt / drip tip / minden vonalon is , de így kb egy hétvége után azt már tudom ,hogy jóban leszünk és nem lesz eladó
Ez a 25 watt superfine huzal 2,5 mag 4 karika kombó nagyon finom ízeket dob az arcomba , kevesebb gőzzel mint a Solo .
Talán még egy kicsivel erősebb fused clapton és 5 karika tovább javítaná a gőz/íz kombót … Pont az amit neked is mutattam .. 2-29/40GA 2.70ohm/ft
Mindenképp ki fogom próbálni valami Alien féleséggel ,csak attól tartok azzal , meg az én ritmusú szipkázásommal melegedni fog … lehet ott is meg kellene szabadulni 1 karikátol … nem tudom majd megnézem ..
Igen hangszóró, bluetooth és power bank funkcióval . 80w max . Wismec Armor vagy actív volt a neve talán .
De divx-et nem tud…
Szervusz Zoli76 !
Sem divx, de még csak egy koszos avi-t sem…
A 3gp-t majdnem, de azt sem.
Szia Atti!
Hát akkor marad a Yihi…azzal legalább nagyot lehet ütni
Nem elhanyagolandó a súlya. Sőt életmentő is lehet bizonyos helyzetekben… (Defibrillátor)
200 Watton egy zajtüske, és mint akit kicseréltek
(Egy ugyanolyan másik rosszra )
Lambadát játszik mikor szívod .
Ez a “Drágám, a vaperek összementek” c. filmből való
Jajj, azt ismerem…sőt, a kocsiba is van ojjan (szonda vagymi)