Mutasd meg, mid van 5.0

Pszichedelikus-ban én csak zenét hallgatok. Psichedelic psytrance mix, ami tudja ám pezsdíteni bennem az alvó adrenalynt…:rofl:
Mintha bekapcsolna bennem is a turbó üzemmód.

9 kedvelés

Jó kombó …

:heart:

20 kedvelés

Forró olaj, és panírozott bármi, az mindig jó kombó… :rofl: :rofl: :rofl:

11 kedvelés

Ezek szerint bejövős ? :thinking:

7 kedvelés

A rántott dolgok ? :grin::thinking:

10 kedvelés

Gondolom az bejövős, de én a Mini-re gondoltam. :grin:

7 kedvelés

Ne mondd már, hogy serceg az olaj 25 Watton …:open_mouth::grin:

8 kedvelés

Beépített Han Solo-val :rofl: (isten bizony láttam egy hangfal adok-veszek csoportban :roll_eyes:tuti hüjje autocorrect volt. Pedig azzal még érdekelt is volna).

5 kedvelés

Indukciós…na :joy:

8 kedvelés

Randizgatunk… mivel alapból Aio-t is használok ezért nekem nem volt furcsa ,hogy csak 510 es a dripp és nem egy kazán cső van a számban ..

A Pumpálasra oda kell figyelni , mert ezt bizony túl lehet nyomni .. ,viszont ,ha túl is nyomon akkor sem ömlik belőle a Liquid… de ki tud cseppenni oldalt ..

Sűrűbben kell kevesebbet pumpálni .. (szoknom kell)

Még megy a kísérletezés a tekerés/ watt / drip tip / minden vonalon is , de így kb egy hétvége után azt már tudom ,hogy jóban leszünk és nem lesz eladó

Ez a 25 watt superfine huzal 2,5 mag 4 karika kombó nagyon finom ízeket dob az arcomba , kevesebb gőzzel mint a Solo .

Talán még egy kicsivel erősebb fused clapton és 5 karika tovább javítaná a gőz/íz kombót … Pont az amit neked is mutattam .. 2-29/40GA 2.70ohm/ft

Mindenképp ki fogom próbálni valami Alien féleséggel ,csak attól tartok azzal , meg az én ritmusú szipkázásommal melegedni fog … lehet ott is meg kellene szabadulni 1 karikátol … nem tudom majd megnézem .. :heart:

11 kedvelés

Igen hangszóró, bluetooth és power bank funkcióval . 80w max . Wismec Armor vagy actív volt a neve talán .

9 kedvelés

De divx-et nem tud… :cry::grin::wink:

8 kedvelés

Szervusz Zoli76 !

Sem divx, de még csak egy koszos avi-t sem… :grin: :grin: :grin: A 3gp-t majdnem, de azt sem. :wink:

9 kedvelés

Szia Atti!
Hát akkor marad a Yihi…azzal legalább nagyot lehet ütni :roll_eyes::grin:

9 kedvelés

Nem elhanyagolandó a súlya. Sőt életmentő is lehet bizonyos helyzetekben… :wink: (Defibrillátor) :grin:

8 kedvelés

200 Watton :grin: egy zajtüske, és mint akit kicseréltek :hugs:

(Egy ugyanolyan másik rosszra :roll_eyes:)

7 kedvelés

Lambadát játszik mikor szívod . :rofl:

7 kedvelés

Khmm… a jobboldalival, azzal inkább.

20 kedvelés

Ez a “Drágám, a vaperek összementek” c. filmből való :thinking::grin:

6 kedvelés

Jajj, azt ismerem…sőt, a kocsiba is van ojjan :scream: (szonda vagymi)

6 kedvelés